jedza123 15.02.09, 11:04 Witam.Jest na terenie Józefowa filia firmy Provident.Jakie macie opinie o tej firmie? Czy ktoś zna przedstawicieli z tej firmy? Podobno strasznie drogo i oszukują. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
am-a2 Re: Filia Providenta w Józku 15.02.09, 12:17 prawda jeżeli chcesz wziąść pożyczkę idź do banku lub chociaż do SKOKU w otwocku są chyba 3 Skoki,a provident to zdzierstwo,wejdź na forum Poradnika domowego tam zapytaj się ludzi ,są z całej Polski ,co myślą i jakie doświadczenie mają z tą firmą????.nie musisz się tam ponownie logować bo starczy jak jesteś już gazeta.pl zalogowana ,Poradnik Domowy to odłam Agory i to samo logowanie wystarczy. Odpowiedz Link
jedza123 Re: Filia Providenta w Józku 15.02.09, 13:16 Nie jestem zainteresowana providentem, ale dużo słyszałam bardzo niepochlebnych opinii o firmie,przedstawicielach.Podobno pare lat temu pewne małżeństwo oszukało wielu naszych mieszkańców,żeby było śmieszniej sami też są mieszkańcami naszego miasta,ciekawi mnie czy ta firma nie boi sie wypuszczać swoich pracowników na teren gdzie ma bardzo złą opinię?Czy ludzie mimo wszystko zaglądają do biura tej firmy? Odpowiedz Link
am-a2 Re: Filia Providenta w Józku 16.02.09, 10:06 Nie słyszałam o tych ludziach co oszukali mieszkańców Józefowa,ale firma jest na tyle bezczelna że na pewno spłynęło to po nich jak po kaczce,im zależy na zarobku a nie na opinii (po to umieszczane są reklamy żeby szukać dalej naiwnych co natychmiast zadzwonią a oni na tym sporo zarobią....zysk zysk zysk to ich dewiza). Odpowiedz Link
jsb1685 Re: Filia Providenta w Józku 16.02.09, 23:19 Potwierdzam, firma szuka zysku za wszelką cenę, nawet za cenę człowieka. Ta spółeczka jest przeszczepem anglosaskim, który uważałem, że nie przetrwa u nas dłużej niż 3 lata, jednak widać, że mają duże rezerwy i żrą ogromną kapustę na nowowschodzących rynkach. Bedąc "trendy" powiem: Tym ch.jom już dziękujemy. Polska to nie wasze kondominium. Odpowiedz Link
am-a2 Re: Filia Providenta w Józku 17.02.09, 18:57 Dokąd będą chętni na pożyczki od nich i płacić im takie wielkie odsetki dotąd firma nie wyniesie się z Polski,jest popyt jest dalej zarobek i kasa. Odpowiedz Link