Gość: Gość IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 21:16 Ładnie wyglądałby, gdyby nie te winyle po bokach. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kustosz Re: Czarne Rocco IP: *.adsl.szeptel.net.pl 07.11.09, 22:04 a ja wybieram alternatywny sposób pokonywania przestrzeni: www.railpictures.net/viewphoto.php?id=201572 Link Zgłoś
Gość: Ore Re: Czarne Rocco IP: *.static.tkt-net.pl 08.11.09, 09:07 No niemozliwe! pręt podpierający maskę jak rodem z japończyków.. ciekawe skąd ta piekielna oszczędność, a może ktoś poszedł po rozum i zastosował w końcu niezawodne rozwiązanie, równie skuteczne i dużo lżejsze.. ciekawe jak duzo kosztuje takie oklejenie całego autka? Na zdjęciach wygląda to bardzo dobrze i chyba przy okazji fajnie chroni oryginalny lakier? Ktoś już stosował? Link Zgłoś
Gość: beskrytycznie Re: Czarne Rocco IP: *.dream.net.pl 08.11.09, 20:26 co to dużo pisać - z a y e b i s t a fuuura Link Zgłoś
Gość: agawa Re: Czarne Rocco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 21:03 Tuner milczy na temat osiągów i ceny. Hm, przypuszczam, że osiągi wprawiają w osłupienie, cena chyba też. Dla koneserów bez znaczenia. Można przecież mieć fabryczne R - osiągi w zupełności wystarczające. Poza tym fabrycznie ma dyferencjał XDS. Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Czarne Rocco IP: *.pabianice.msk.pl 08.11.09, 23:43 Ale W I O C H A ! samochód już przed zmianami wygląda źle, ale po tych zmianach to dramat! Na wsi i dresy będą z utęsknieniem wyczekiwać takiej F U R Y . Poza tym nie rozumiem po co taka moc w samochodzie? Bez sensu...no chyba, że ktoś lubi z piskiem ruszać na zielonym świetle. No ale czymś trzeba leczyc kompleksy, nie? Link Zgłoś
Gość: normalny facet Re: Czarne Rocco IP: *.pabianice.msk.pl 09.11.09, 00:03 Nie dziękuje! Ja bym się WSTYDZIŁ pokazać w takim samochodzie. Co z tego że technicznie jest może i super. Dla mnie stylistyka samochodu jest najważniejsza a w tym przypadku to dramat. No ale nie oszukujmy się, samochód skierowany jest do zakompleksionego robotnika z wykształceniem średnim ( to w Niemczech ) lub zakompleksionego chłopaczka który zrobił licencjat bo miał na czesne ( to w Polsce ) Wszystko sprowadza sie do tego, że i jeden i drugi czymś muszą leczyć kompleksy, nie? VW świetnie to wyczuwa od lat i robi własnie takie samochody. Normalny wykształcony facet, coś jednak wie na temat estetyki i takie słowa jak De Stijl , Bauhaus, Minimalizm nie są mu obce, a wtedy patrzy z politowaniem na te wszystkie VW... Link Zgłoś
Gość: free choice Re: Czarne Rocco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 09:19 z politowaniem to nalezy traktowac ciebie i tobie podobnych frustratow. Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: Czarne Rocco IP: *.rect.uni.torun.pl 09.11.09, 10:08 Jak to fajnie, jak o kompleksach piszą osoby, których nawet nie stać na ten samochód. Link Zgłoś
air1984 Re: Czarne Rocco 09.11.09, 10:48 testy Volkswagenów www.zapasowe.fora.pl/nasze-testy,12/golf-v,1178.html www.zapasowe.fora.pl/nasze-testy,12/volkswagen-passat-variant-b4-1994-rok,1104.html www.zapasowe.fora.pl/nasze-testy,12/vw-polo-5d-2003-1-2-12v-65-koni,683.html www.zapasowe.fora.pl/nasze-testy,12/volkswagen-passat-1-9-tdi-105km-15-11-2005,299.html www.zapasowe.fora.pl/nasze-testy,12/volkswagen-passat-2-0-tdi-140km-05-06-2006,300.html Link Zgłoś
Gość: Bejbe Re: Czarne Rocco IP: *.chello.pl 10.11.09, 07:12 Auto może nie jest zbyt subtelne ale jak mówią o gustach się nie dyskutuje. Zresztą wystarczy popatrzyć ile jest fanów stylingu a'la szybcy i wściekli i to nie w polsce ale w japonii czy usa. Samo scirocco jest wystarczająco fajne w seryjnym wyglądzie ale jak komuś mało to co Wam szkodzi? za Waszą kasę nie przerabia. Poza tym cóż znaczy ten umiar tak naprawdę? czyżby auta poprawne do bólu jak Skoda Fabia czy Kia Cee'd? Link Zgłoś
Gość: prince Re: Czarne Rocco IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 17:25 Gdyby nie było tych napisów, wyglądał by super, oczywiście i tak mi się podoba lecz bez tych napisów. Ogólnie Sirocco to bardzo ładne auto i chyba najbardziej podoba mi się normalna wersja od VW bądź R, nie żadne tuningowe przeróbki. Link Zgłoś
Gość: DLS Re: Czarne Rocco IP: *.chello.pl 18.11.09, 07:06 Zrobili trochę taką Dodę z piękniego auta. Za dużo malunków i tyle. A samo auto jest najładniejszym kompaktowym coupe na rynku... Link Zgłoś
Gość: R1 Re: Czarne Rocco IP: *.chello.pl 25.11.09, 07:09 mimo wszystko nie ma wiochy udało się uratować nieco z linii scirocco ;-DD Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Czarne Rocco IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.09, 13:57 Ja jednak wolę normalną wersję Sirocco, zdecydowanie najładniejsza o ile nie najładniejsza... Link Zgłoś