Dodaj do ulubionych

Range Rover od KAHN-a

IP: *.dsl.bell.ca 26.11.09, 15:21
co tu jest takie niesamowite ---pewnie kolor dla terenowego samochodu .no no
Obserwuj wątek
    • Gość: GOSC Re: Range Rover od KAHN-a IP: 89.127.177.* 26.11.09, 15:36
      wykonane ze stali szlachetnej.... A co to takiego?
    • Gość: asdasd Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.tktelekom.pl 26.11.09, 15:45
      chyba wole orginał
    • Gość: franc Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.chello.pl 26.11.09, 17:28
      trąci wiochą, sory, wolę oryginał.
    • Gość: kutach Re: Range Rover od KAHN-a IP: 83.143.99.* 26.11.09, 19:06
      a mi sie podoba panstwo konserwatysci;) jest zajebisty. Z wiocha jest z reguly tak, ze mowia ludzie, ktorych nie stac (w sumie mnie tez nie stac, jeszcze:P)
    • Gość: frank Re: Range Rover od KAHN-a IP: 83.251.94.* 26.11.09, 20:01
      franc ma racje
    • Gość: RPWL Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.09, 21:36
      Totalna porazka, SUV, ktory nie poradzi sobie nawet z nieco wyzszym kraweznikiem.
    • Gość: bobek Re: Range Rover od KAHN-a IP: 78.8.139.* 26.11.09, 22:23
      wiejski tuning
    • Gość: woitaz Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 23:32
      Jestescie kretynami .. nie wiecie nawet co to kahn
    • Gość: KAHN Re: Range Rover od KAHN-a IP: 85.222.87.* 26.11.09, 23:54
      Design by wiocha... nie znacie wiochy?
    • Gość: Frycek Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.xdsl.centertel.pl 27.11.09, 10:11
      Pełen lans szczególnie w sferze czarnoskórych kierowców z za oceanu :D
      Pozdrawiam!
    • Gość: Janek Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 12:31
      Jestem wielkim miłośnikiem RR ale wole je oglądać w ich oryginalnej postaci. Owszem, kilka ładnych, skromnych stylistycznie dodatków nie zaszkodzi, jednak w wielu przypadkach lepsze jest wrogiem dobrego.
      Niemniej jednak Kahn Design to brytyjski nadwrony tuner RR. Zapewne stylistyka może być dyskusyjna, jednak jakość wykonania jak i użyte materiały nie pozostawia nic do życzenia.
      Ostatnio w osłupienie wprawił mnie widok RR Sporta w niesamowitej matowej czerni ze wstawkami z włókna węglowego. Uwagę moją również zwróciło ozaczenie modelu: HSR. Obok-dwie litery RR. Nie oznaczały one bynajmniej range rovera. RR to (także) Revere London. Kolejna obok Kahn design firma specjalizująca się w stylistycznym "dopieszczaniu" RR czy RR ( Range Roverów czy Rolls-Royców).
      www.reverelondon.com/range_rover_hsr.html
    • Gość: autor Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:30
      hmmm... no ja powiem tak, że range po facelifcie 2010 w serii nie podoba mi się, ale ten jest całkiem ciekawy... ktoś wyżej się pluje, że nie podjedzie pod krawężnik... chłopie, nie masz pojęcia o rozmiarze tego auta.. te opony to wciąż prawie 10 cm gumy na feldze (jak choćby w 245/45), a przedni zderzak jest co najmniej 25 cm nad ziemią.
    • Gość: autor Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:34
      zresztą porównajcie sami... auto bez modyfikacji wygląda... nieco biednie :)
      www.lincah.com/wp-content/uploads/2009/04/2010-range-rover-sport-front-angle-588x446.jpg
      www.autofans.us/images/Land%20Rover/2010%20Range%20Rover%206.jpg
      www.autoclub.com.au/uploaded_images/range-rover-sport-2010-761398.jpg
    • Gość: J23 Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 09:02
      Zastanawiam się, po jaką cholerę ktoś zamieścił filmik z jakimś gejowatym kolesiem z grymasem na twarzy? Czy to niby nawiązanie do Range'a?
    • Gość: Remos Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.ghnet.pl 13.01.10, 11:26
      dunhill cigarettes
      parliament cigarettes
      camel cigarettes
      lucky strike cigarettes
      marlboro cigarettes
      rothmans cigarettes
      davidoff cigarettes
      winston cigarettes
      L&M Cigarettes
      buy cheap cigarettes
      benson hedges cigarettes