Gość: kelner IP: *.dsl.bell.ca 26.11.09, 15:21 co tu jest takie niesamowite ---pewnie kolor dla terenowego samochodu .no no Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: GOSC Re: Range Rover od KAHN-a IP: 89.127.177.* 26.11.09, 15:36 wykonane ze stali szlachetnej.... A co to takiego? Link Zgłoś
Gość: asdasd Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.tktelekom.pl 26.11.09, 15:45 chyba wole orginał Link Zgłoś
Gość: franc Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.chello.pl 26.11.09, 17:28 trąci wiochą, sory, wolę oryginał. Link Zgłoś
Gość: kutach Re: Range Rover od KAHN-a IP: 83.143.99.* 26.11.09, 19:06 a mi sie podoba panstwo konserwatysci;) jest zajebisty. Z wiocha jest z reguly tak, ze mowia ludzie, ktorych nie stac (w sumie mnie tez nie stac, jeszcze:P) Link Zgłoś
Gość: RPWL Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.09, 21:36 Totalna porazka, SUV, ktory nie poradzi sobie nawet z nieco wyzszym kraweznikiem. Link Zgłoś
Gość: woitaz Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 23:32 Jestescie kretynami .. nie wiecie nawet co to kahn Link Zgłoś
Gość: KAHN Re: Range Rover od KAHN-a IP: 85.222.87.* 26.11.09, 23:54 Design by wiocha... nie znacie wiochy? Link Zgłoś
Gość: Frycek Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.xdsl.centertel.pl 27.11.09, 10:11 Pełen lans szczególnie w sferze czarnoskórych kierowców z za oceanu :D Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 12:31 Jestem wielkim miłośnikiem RR ale wole je oglądać w ich oryginalnej postaci. Owszem, kilka ładnych, skromnych stylistycznie dodatków nie zaszkodzi, jednak w wielu przypadkach lepsze jest wrogiem dobrego. Niemniej jednak Kahn Design to brytyjski nadwrony tuner RR. Zapewne stylistyka może być dyskusyjna, jednak jakość wykonania jak i użyte materiały nie pozostawia nic do życzenia. Ostatnio w osłupienie wprawił mnie widok RR Sporta w niesamowitej matowej czerni ze wstawkami z włókna węglowego. Uwagę moją również zwróciło ozaczenie modelu: HSR. Obok-dwie litery RR. Nie oznaczały one bynajmniej range rovera. RR to (także) Revere London. Kolejna obok Kahn design firma specjalizująca się w stylistycznym "dopieszczaniu" RR czy RR ( Range Roverów czy Rolls-Royców). www.reverelondon.com/range_rover_hsr.html Link Zgłoś
Gość: autor Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:30 hmmm... no ja powiem tak, że range po facelifcie 2010 w serii nie podoba mi się, ale ten jest całkiem ciekawy... ktoś wyżej się pluje, że nie podjedzie pod krawężnik... chłopie, nie masz pojęcia o rozmiarze tego auta.. te opony to wciąż prawie 10 cm gumy na feldze (jak choćby w 245/45), a przedni zderzak jest co najmniej 25 cm nad ziemią. Link Zgłoś
Gość: autor Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:34 zresztą porównajcie sami... auto bez modyfikacji wygląda... nieco biednie :) www.lincah.com/wp-content/uploads/2009/04/2010-range-rover-sport-front-angle-588x446.jpg www.autofans.us/images/Land%20Rover/2010%20Range%20Rover%206.jpg www.autoclub.com.au/uploaded_images/range-rover-sport-2010-761398.jpg Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 09:02 Zastanawiam się, po jaką cholerę ktoś zamieścił filmik z jakimś gejowatym kolesiem z grymasem na twarzy? Czy to niby nawiązanie do Range'a? Link Zgłoś
Gość: Remos Re: Range Rover od KAHN-a IP: *.ghnet.pl 13.01.10, 11:26 dunhill cigarettes parliament cigarettes camel cigarettes lucky strike cigarettes marlboro cigarettes rothmans cigarettes davidoff cigarettes winston cigarettes L&M Cigarettes buy cheap cigarettes benson hedges cigarettes lambert butler cigarettes john player cigarettes regal cigarettes superkings cigarettes more cigarettes gauloises cigarettes golden gate cigarettes state express cigarettes pall mall cigarettes Link Zgłoś