Dodaj do ulubionych

Ekskluzywna sesja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 12:21
Motyw z sejfem i Maybachem na pogorzelisku niezły, ale party noworoczne, to chyba kpina. Degrengolada, alkohol, pedofilia, orgietka i Maybach - może to się nawet trzyma kupy i oddaje styl życia klientów, ale takiego wizerunku raczej się nie promuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Ekskluzywna sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.09, 14:22
      Co w tym burdelu robi dziecko? :O Facet powinien siedzieć za takie pomysły! Toż to promocja pedofilii! Sam pewnie jest zbokiem jakimś... za****jec
    • Gość: .... Re: Ekskluzywna sesja IP: *.wist.com.pl 13.12.09, 15:00
      @xyz
      Mam szczerą nadzieję że ty to tak żartem...

Sesja jak sesja, miał wizję, zleceniodawca się zgodził to doszła do skutku, mnie tam się podoba.
    • Gość: jaro Re: Ekskluzywna sesja IP: *.e-wro.net.pl 13.12.09, 15:03
      WOW kozacka sesja. Koleś ma styl, czuje klimat. W sztuce chodzi o to właśnie, żeby być zauważanym poprzez łamanie stereotypów i pokazywanie innej strony medalu. Myślę, że klientom Maybacha się to podoba, że marka którą jeżdżą kreuje swój własny wyrafinowany image. Co do xyz... bez komentarza. Koń wyścigowy ma szersze horyzonty od Ciebie.
    • Gość: Gość Re: Ekskluzywna sesja IP: 94.75.121.* 13.12.09, 18:06
      noooo, dla pojebów to akurat, zapomnieli tylko tylko o pwnym księzulku lubiąćym tę
      marke
    • gosc_nie_dzielny Re: Ekskluzywna sesja 13.12.09, 18:12
      Super sesja, wreszcie cos wychodzacego poza schemat.
      Dziecko rewelacyjnym akcentem... Bachor dobrze kontrapunktuje rozpasanie.
    • Gość: staromodny Re: Ekskluzywna sesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 18:42
      @gosc_nie_dzielny: na planecie, z której pochodzę, dziewczynka w burdelu siedząca na kolanach faceta nie kontrapunktuje rozpasania.
    • Gość: tyr Re: Ekskluzywna sesja IP: *.as.kn.pl 13.12.09, 18:45
      bacia z tortem (najbardziej po prawej) najlepsza, powinna na koniec zucic tym tortem komus w morde, albo w tego maybacha
    • Gość: gość normalny Re: Ekskluzywna sesja IP: *.home.aster.pl 13.12.09, 18:48
      do gościa nied. i innych zbokóów....jesteście żałośni i obzydliwi oraz zepsuci do cna. jak mozna dziecko umieścić na planie wśród takiej degręgolady!! przeciez to sodoma i gomora --co tam sie dzieje.Publiczne uprawianie seksu, pijaństwo i mocna erotyka to nie miejsce dla dzieci --jeżeli tak sądzicie i bredzicie na powaznie o kontrapunktach i czuciu klimatu to jesteście po prostu CHORZY...
    • gosc_nie_dzielny Re: Ekskluzywna sesja 13.12.09, 18:52
      W takim razie pochodzimy z roznych planet.
      Ja lubie swoja planete.
    • Gość: gość normalny Re: Ekskluzywna sesja IP: *.home.aster.pl 13.12.09, 19:04
      do gościa niedzielnego i innych zboków. Jesteście żałośni, obrzydliwi i zepsuci do cna!
      jak można zachwycać się umieszczeniem dziecka wśród takiej degręgolady! Publiczne uprawianie seksu, pijaństwo, mocna erotyka to nie jest miejsce dla dziecka. to jest zabawa w szokowanie za pomocą skandalizującego tematu---zero moralne dla "twórców" zboczeńców, którzy w tym maczali palce!! A dla tych co się zachwycają i wypisują jakieś bzdety o kontrapunktach i czuciu klimatu mam smutną wiadomość--jest z Wami naprawde źle, znajdujecie się na samym dnie człowieczeństwa--jesteście CHORZY !
    • gosc_nie_dzielny Re: Ekskluzywna sesja 13.12.09, 19:30
      Pozdrawiam z dna czlowieczenstwa!

Jako ze na powierzchni unosza sie szumowiny, kał i przecietnosc niesiona z pradem, na dnie bywa naprawde ciekawie.

Wciaz wychodze z zalozenia, ze niewinnosc (ie. ow nieszczesny bachor) ladnie kontrapunktuje sie pijanstwem i ogolnym rozpasaniem. Sesja mialaby wiecej mocy, gdyby dziewcze probowano spic, albo w inny sposob sprowadzic na zla droge, co - z drugiej strony - byloby ewidentne i mniej subtelne.

Niezaleznie od tego, czapki z glow dla stylisty, fotografa i producentow samochodu.
    • gosc_nie_dzielny Re: Ekskluzywna sesja 13.12.09, 19:36
      Ach, to LaChapelle.... Podejrzewalem, ze to jego robota.

Jesli ktos ma choc blade pojecie o fotografice i sztuce wspolczesnej, z cala pewnoscia zna i ceni to nazwisko.

Oczywiscie prowincjonalne, swietojebliwe matrony powinny inspirowac sie muralami w Licheniu, a nie awangardowa fotografia.
    • Gość: brel Re: Ekskluzywna sesja IP: *.home.aster.pl 13.12.09, 19:40
      do debila nie_dzielnego: Chętnie spiłbym Twoją nieszczęsną córkę draniu.
    • Gość: asyryjczyk Re: Ekskluzywna sesja IP: *.grs-k0.g1.pl 13.12.09, 19:54
      czy ten Maybach jest Żydem ?
    • gosc_nie_dzielny Re: Ekskluzywna sesja 13.12.09, 20:10
      @brel:

Nie mam corki. Nie mam zony.
      Wokol jest tyle cudzych, ze wole korzystac z nadpodazy.
    • Gość: B. Re: Ekskluzywna sesja IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.09, 20:43
      ale wam się porobiło w głowach :D sesja rewelacyjna.
    • Gość: Lolek Re: Ekskluzywna sesja IP: *.gorzow.mm.pl 13.12.09, 20:55
      Dlaczego wyśmiewają się z autka Ojca Belzebuba ?
    • Gość: fin Re: Ekskluzywna sesja IP: *.malbork.mm.pl 13.12.09, 21:30
      Pedofilia, chciał zwrócić na siebie uwagę. Maybach widocznie potrzebuje agresywnej reklamy.
      Ps. A ja siedze ze znajomymi po koncercie świetlików w tczewie ( nie wiedziałem, że to takie trudne słowoo dla warszawiaków) . Pozdrawiam i podgłaśniam. :)
    • info0 Re: Ekskluzywna sesja 13.12.09, 21:52
      Ludzie nie mają pojęcia o jakiejkolwiek sztuce, więc dyskusja z nimi gościu_nie_dzielny jest bezsensowna ;).

Mnie się sesja podobała. W końcu coś nowego. Aha i mówienie o burdelu lol. Widzieliście Rzymskie imprezy przez Cesarzy organizowane? Chyba nie i wątpię byście o tym czytali. No, ale Wy wiecie najlepiej :D.
    • Gość: umlaut Re: Ekskluzywna sesja IP: *.chello.pl 13.12.09, 22:02
      fajne te imprezy u Rydzyka, widzę :)
    • Gość: KLM Re: Ekskluzywna sesja IP: *.chello.pl 13.12.09, 22:26
      fotografie zajebiste...

oczywiście nie dla moherów i kołtunów... nie będą mogli dziś zasnąć...
    • Gość: ÓKAŻ Re: Ekskluzywna sesja IP: *.pf.com.pl 14.12.09, 09:36
      przesłanie jest takie- w bogatym świecie są pedofile i pedzie . i jeżdżą maybachami ;)
    • Gość: miki Re: Ekskluzywna sesja IP: 10.201.53.* 14.12.09, 12:33
      po niektórych wypowiedziach przestałem wierzyć w to, że w Polsce kiedyś będzie się cenić sztukę
    • Gość: wjaz Re: Ekskluzywna sesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 15:17
      To chyba chodzi o takie zestawienie:
      1. Luksus, degrengolada, fin de siecle...
      2. Na gruzach tamtej cywilizacji - Maybach wciąż istnieje i wciąż jest fascynujący ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka