arnoldboczek popatrzcie jaki filantrop 27.03.10, 20:13 sam remont kosztował 25 tys, tyle wpakował i za darmo chce oddać, za 12 tys. może pójdzie pod jakąś remizę... Link Zgłoś
frax1 Re: Tak się robi zdjęcia fur na sprzedaż: 27.03.10, 20:13 Kurcze, tyle kasy wpakować w auto z silnikiem 1.8... Pozdrawiam Link Zgłoś
k2i Re: Tak się robi zdjęcia fur na sprzedaż: 27.03.10, 20:55 no prawie darowizna, podatek trzeba będzie chyba odprowadzić;) Ale wracając do tematu to sposób zaprezentowania samochodu jest naprawdę fajny, do tego spora ilość informacji, jak dla mnie wzorcowo:) Link Zgłoś
wichura Re: Tak się robi zdjęcia fur na sprzedaż: 27.03.10, 21:14 Bardzo ładne fotki i nawet nie za ciężkie. Każdy, kto choć otarł się o fotografię czy produkcję TV / filmową wie, że dobre światło to podstawa. Link Zgłoś
uny Re: Tak się robi zdjęcia fur na sprzedaż: 28.03.10, 01:01 o tak: [img=http://onephoto.net/uploads/k/kbkak/1068152361_gal_furmanka4ss.j pg]Tekst linka[/img] albo tak: [img=http://araczkowski.republika.pl/BLRtresc_pliki/image028.jpg] Tekst linka[/img] Link Zgłoś
jbl25 Re: Tak się robi zdjęcia fur na sprzedaż: 28.03.10, 12:14 Hyhy, ile pali ten Twój bolid ;) Link Zgłoś
szymizalogowany zajebista bejca 28.03.10, 13:38 cena to ja się tam nie znam ale pierdzenie że nadaje się pod remizę to mnie wkurwia - to bmw jest na pewno o kilka rzędów wielkości ładniejsze z zewnątrz i w wewnątrz od tych wszystkich nowych jajowatych samochodzików z klasy kompakt na pewno takim e36 bym z otwartym dachem sobie dumnie mógł się wozić po krakowskim przedmieściu, a jakby to była 325i to już wogle - natomiast jak jechałem jako pasażer z kolegą fiatem 500 to się cieszyłem że jest zima i mogę czapkę naciągnąć i nikt nie zobaczy że palę cegłę ze wstydu hehe Link Zgłoś
speedone Re: zajebista bejca 28.03.10, 20:28 tak powinno sie robić zdjęcia www.allegro.pl/item976435466_cienias_super_autko.html Link Zgłoś
jbl25 Re: zajebista bejca 29.03.10, 12:59 Fajne, tylko szkoda, że nie hardtop i czarne. Zloty to nie kolor dla mnie ;) Link Zgłoś
drwallen swap silnika trzeba zrobić 29.03.10, 11:35 Do tego trzeba doliczyć koszt swapu silnika bo po co komu bejca z silnikiem 1,8? Link Zgłoś
antyrybiarz Re: swap silnika trzeba zrobić 29.03.10, 11:46 A co , BMW z 1.8 to jakas porażka czy co ? Super odnowione auto , fajny kolor, tapicerka oby silnik był zdrowy . Zdjęcia świetnie zrobione . Link Zgłoś
bezzebnypirat Re: swap silnika trzeba zrobić 29.03.10, 12:37 > A co , BMW z 1.8 to jakas porażka czy co ? Dokladnie tak. BMW bez minimum R6 to nie BMW. A BMW z jakims slabym R6 to wykastrowane BMW;-) Akurat swapy silnikow, skrzyn, dyfrow w tych autach sa juz mocno rozpracowane w wiekszosci polskich miast. Link Zgłoś
antyrybiarz Re: swap silnika trzeba zrobić 29.03.10, 13:51 Dokladnie tak. BMW bez minimum R6 to nie BMW. A BMW z jakims slabym > R6 to wykastrowane BMW;-) Wg Ciebie , wg innych napewno taka BMW będzie lepsza niż bardziewna fabia , dacia czy matiz za tą cene Bmka ze zdjęcia to bardzo fajne auto , które ma swoje lata ale odpicowana Link Zgłoś
sakhal Re: swap silnika trzeba zrobić 29.03.10, 16:48 antyrybiarz napisał: > Dokladnie tak. BMW bez minimum R6 to nie BMW. A BMW z jakims slabym > > R6 to wykastrowane BMW;-) > > Wg Ciebie , wg innych napewno taka BMW będzie lepsza niż bardziewna > fabia , dacia czy matiz za tą cene > > Bmka ze zdjęcia to bardzo fajne auto , które ma swoje lata ale > odpicowana Na samym picu niestety nie pojezdzisz, jechales chociazby sedanem E36 318i? to juz jest ociezałe auto, a sporo ciezsze cabrio to juz wogole. Wystarczy sprawdzic dane fabryczne 12.5 sec do 100, a w tym wieku to pewnie juz min 13sec Link Zgłoś
szymizalogowany Ale ale ale... 29.03.10, 16:54 > wogole. Wystarczy sprawdzic dane fabryczne 12.5 sec do 100 w Polsze a przynajmniej w stolycy polszy gdzie można jechac 100kmh? Najbliżej gdzie jest dozwolone jak ktos ze stolycy by kupił to chyba jakieś 150km dalej w Srakowie czy Srykowie jakos tak. Do Polski powinni podawać dane 0-50kmh a dla samochodów supersportowych 0-90 - wiecej to zaraz Uwaga Pirat cie nagra albo Ewa drzyzga czy inny Gotuj z Walterem i bedziesz publicznie wychlostany za bandytyzm na drodze. Link Zgłoś
drwallen Re: Ale ale ale... 29.03.10, 18:04 liczy się jakie ma odejście na światłach, a tu przecież nie rozpędzasz się do 100km/h tylko do około 80. Tyle w mieście na 2-pasmówce można - nie dostaniesz mandatu. Link Zgłoś
swan_ganz gdzie można stówka po Warszawie? 29.03.10, 18:20 na Puławskiej, na Hynka, na Sobieskiego, Wiertniczej/Powsińskiej, na Siekierkowskim (tam to kiedys sporo ponad dwie paki leciałem..), na Wisłostradzie itd. W zasadzie wszędzie się da polecieć stówka jak sie chce i niekoniecznie od razu płacić za to rozwojem kariery medialnej.. No chyba, że ktoś jest lebiegą i kończy jak np; Zientarski to wtedy nie ma przebacz.... Link Zgłoś
szymizalogowany łeeeeee do ja na TŁ w nocy jechałem 250... 29.03.10, 18:27 ...tylko musiałem na przyczółku spowolnić bo bym na prawo wylecaił w ogródki działkowe ale tutaj w tym wątku to mi chodzi o legalną prędkość, ja jestem uczciwy, kłamać że jechałem ponad 80 w wawie legalnie nie bedę hehe Link Zgłoś
bezzebnypirat Re: swap silnika trzeba zrobić 29.03.10, 18:14 Sam uwazam, ze taka bejca bedzie lepsza niz jakas fabia czy inne badziewo dla wasatych. Co nie zmienia faktu, ze to nie jest prawdziwe BMW. Link Zgłoś
drwallen Re: swap silnika trzeba zrobić 29.03.10, 16:35 antyrybiarz napisał: > A co , BMW z 1.8 to jakas porażka czy co ? BMW nie kupuje się dla koloru i tapicerki tylko dla mocy i przyjemności z jazdy. Link Zgłoś
antyrybiarz Re: swap silnika trzeba zrobić 29.03.10, 19:17 Czytam i sie za głowe łapie . I co z tego że nie ma 5 s do setki , Fajnie zrobiony cabriolecik i tyle I TYLE !!! , a radośc taka że otwierasz dach , masz swoj ulubiony samochod i jedzesz i napewno lepsze wrażenia niż LODÓWKI i INNE BARACHŁA skodowe, daciowe i matizowe KONIEC KROPA Link Zgłoś