Dodaj do ulubionych

Nagrobek fana BMW

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:52
idealna propozycja dla kicz roku, dobrze że rodziny fanów samolotów i kolei nie wpadają na podobne pomysły
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Nagrobek fana BMW IP: 82.160.252.* 09.05.10, 13:58
      Ktos raczej byl fanem designu lanosa...
      I kto to bedzie myl.
    • Gość: fayah Re: Nagrobek fana BMW IP: 93.175.81.* 09.05.10, 15:09
      pomysl nienajgorszy, ale nie wyglada to jak m3, to raz a po drugie mogli by to zrobic z wiekszym rozmachem xD, tj. zeby bliscy odwiedzajacy grob mogli usiasc w aucie, a miejsca na znicze zeby bylo pod maska xD
    • Gość: fayah Re: Nagrobek fana BMW IP: 93.175.81.* 09.05.10, 15:11
      P.s taniej chyba by wyszlo kupienie karoserii od bmw m3 i przerobienie jej tak by mogla pelnic funkcje nagrobka xD
    • v8pawel Re: Nagrobek fana BMW 09.05.10, 16:34
      Kiedyś w gazecie pokazywali fana Mercedes-Benz gdzie zażyczył sobie żeby jego trumna wyglądała jak MB klasy E.
    • Gość: Wwwwurrr, wwwwwwww Re: Nagrobek fana BMW IP: 87.205.144.* 09.05.10, 16:50
      Gdyby cmentarz bylw Nowej Hucie to zaraz dresiki by zdewastowały nagrobek, a zaczęło by się od robienia sobie fotek w M4.

!!! WIEŚ SPOD ZNAKU E-TRZYDZIEŚCI SZEŚ !!!
    • Gość: :) Re: Nagrobek fana BMW IP: *.multimo.pl 09.05.10, 21:03
      img178.imageshack.us/img178/39/tomb0046ydmedium9jd.jpg

www.v10.pl/Mezczyzna,pochowany,w,swoim,pikapie,Chevroleta,29293.html

jak widać można różnie... ale pomysł z tym wyrzeźbionym BMW bardzo fajny i oryginalny tylko dlaczego nie inne lepsze??? mi tam się podoba ale nie pomyśleli o wandalach. To kosztuje w cholerę i trochę to przesada przywozić z chin i dłubać z jednego kawałka granitu, zamiast poprzyklejać do jakiegoś betonowego kloca części, oni musieli być nadziani :/
    • Gość: gosc Re: Nagrobek fana BMW IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 22:42
      To jest poza jakimkolwiek komentarzem. Żałosne i tragiczne.
    • Gość: A to the Z Re: Nagrobek fana BMW IP: *.dsl.rcsntx.sbcglobal.net 10.05.10, 03:02
      This is sick,man!
    • Gość: gosc Re: Nagrobek fana BMW IP: *.dsl.rcsntx.sbcglobal.net 10.05.10, 03:05
      Zeby tylko polska wies nie skopiowala tego .Biedne BMW,znowu sie rzuca na bimmera jak wsciekle psy.
    • Gość: hmmm Re: Nagrobek fana BMW IP: *.devesoft.pl 10.05.10, 09:05
      a myślałem ze wystarczą 3 białe paski na czarnym granicie...
    • Gość: w/w Re: Nagrobek fana BMW IP: *.chello.pl 16.09.10, 21:27
      RE WE LA CYJNY pomysł... czemu nie upamiętnić czyjegoś życia w taki właśnie sposób?! Wy na groby zmarłych kładziecie krzyże a większość z nich nie uczęszczała do kościoła nawet w Boże Narodzenie... i co, z tym wam się kojarzą wasi św. pam. najbliżsi? Nie sądzę, ale tak trzeba, no bo jak? Ja też chciałbym żeby, jeżeli ktoś już się pofatyguje żeby odkurzyć mój nagrobek, nie rozpaczał nad smutnym kawałkiem marmuru, tylko zobaczył BMW, uśmiechnął się i pomyślał, ten to miał pasję!
    • Gość: Michał Re: Nagrobek fana BMW IP: *.pl 21.02.11, 15:06
      Przynajmniej nagrobki nie wyglądają identycznie. Doceniam czyjąś fantazję.

Osobiście wybrałbym mniej rzucającą się w oczy opcję np.: dałbym do wygrawerowania ten samochód. Widziałem coś takiego na www.zdjecia-na-nagrobkach.pl
    • Gość: Michał Re: Nagrobek fana BMW IP: *.pl 21.02.11, 15:07
      Przynajmniej nagrobki nie wyglądają identycznie. Doceniam czyjąś fantazję.

Osobiście wybrałbym mniej rzucającą się w oczy opcję np.: dałbym do wygrawerowania ten samochód. Widziałem coś takiego na
      <a href="www.zdjecia-na-nagrobkach.pl">www.zdjecia-na-nagrobkach.pl</a>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka