Dodaj do ulubionych

Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda

IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.10, 16:08
16,8 s ? Haha ! Koń by się uśmiał ! Moje Polo jest o wiele szybsze ! Ja mam 11,2 s do setki ! Ha !
Poza tym mam większe szanse na przeżycie przy czołówce, bo mam wiekszą maskę. Wszystko mam wieksze ! A do tego oszczędne i tanie !

Smat For Two - Kamikaze For Two Gays
Obserwuj wątek
    • Gość: LouL Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.10, 16:13
      155 km/h ? ..przecież tym się można roz.ierdolić na 1 łuku. Na taki rozstaw osi to ograniczenie fabryczne do 120 km/h powinno być.

• Gość: ptr Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 16:45
      @m
      Zapewniam Cie, ze wieksze szanse na przezycie czolowki masz w tym smarcie niz w polo.
    • Gość: iksol Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 17:35
      31.08.2010 - co to za data artykułu?
      Dziś mamy 17.08
    • Gość: ala Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.as.kn.pl 17.08.10, 20:19
      iksol - od tak automat miał później pokazać.
      m - weź się przymknij normalnie! żalosny ludek wygaduje NOWEGO auta, zaścianek... pewno podlasie
    • Gość: gość Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.10, 22:22
      m jakim cudem twoje Polo ma takie przyspieszenie, skoro na forum chwaliłeś się, że masz w nim niewysilony silnik 1.4 60KM. Zapraszam na autocentrum, żeby zweryfikować swoją wiedzę.
    • elfkabezhaltera LOL! 17.08.10, 22:30
      Po wciśnięciu gazu w podłogę, załoga Brabusa przyjemnie wciskana jest w
      fotele, by po chwili zawisnąć na pasach bezpieczeństwa w oczekiwaniu na -
      zdającą się trwać wieki - zmianę przełożenia. Dwójka zapięta i pasażerowie
      ponownie rzucani są w obszyte skórą kubełki. Trwa to jednak tylko chwilę, do
      momentu, gdy nadchodzi czas zmiany na bieg trzeci. I tak w kółko.

Święte słowa! Tak to właśnie wygląda.

Nieduża masa, koła umieszczone w samych rogach podwozia oraz dość twarde
      zawieszenie sprawiają, że każda napotkana nierówność drogi staje się dla niego
      pretekstem do - wprawdzie delikatnej, ale wyraźnie odczuwalnej - zmiany
      kierunku jazdy. Kierowca musi więc w większym, niż zazwyczaj stopniu
      kontrolować zachowanie auta, często korygując tor jazdy.

A jeśli do tego dodamy wiatr boczny i wynikające z tego "myszkowanie" - jazda
      naprawdę wymaga ciagłego skupienia.

• dell68 Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda 18.08.10, 07:03
      3,3 litra !!!!!!!. Mam Smarta z 2009 roku diesla i poniżej 5 litrów w mieście nie udało się zejść. Od 0 do 100 rozpędza się wieczność bo rewelacyjna skrzynia automatyczna przed każdą zmianą biegów zastanawia się około 3 sekund. I teraz wisienka na torcie, pierwszy przegląd po 15 tys kosztował 4400 zł, wymienili połowę zawieszenia.
    • fiatosgratos Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda 18.08.10, 10:21
      @m
      Masz mniejszą sznse na przeżycie w twoim zardzewiałym 11 letnim polo niż w smarcie.
      A tak wogule ty masz jakieś kompleksy związane z tym że masz stare auto.
    • Gość: lokoo Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.range81-151.btcentralplus.com 18.08.10, 12:11
      Szkoda, ze nie produkuja juz roadstera.
    • Gość: m Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 15:01
      @fiatosgratos - TY ZA TO WIDAĆ, ŻE JEŹDZISZ STARYM UNIAKIEM ALBO INNYM G*WNEM DLA BIEDAKÓW.
      - Bo Kto by zatrudniłTaką (iotę, która nie potrafi pisać po polsku ?

Pisze się "w ogóle" - Ty id.ioto skończony.
    • not_so_serious Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda 18.08.10, 16:53
      ...ten melex zmieści się na pace mojego hiluxa :] wtedy będzie chociaż blisko samochodu..
    • fiatosgratos Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda 18.08.10, 17:50
      Właśnie ty masz stare gó... dla biedaków ja mam 2 letnie auto i ciesze sie że nie jeżdze takim obsranym polo
    • Gość: Error Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.chello.pl 18.08.10, 19:22
      Drogie badziewie i do tego niska trwałość. Przeciętnie silnik Smarta wytrzymuje ok. 100 tys km do remontu. Mam nadzieję że nowy VW Lupo i Seat Arosa wykończą Smarta
    • ex Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda 18.08.10, 20:12
      DO DUPY. po cholere go tak zaokraglili? poprzedni smart sie wyroznial, ten wyglada jak podrobka pand, jarisow i innych malych autek.
    • Gość: gosciu Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 20:27
      niektórzy chyba nie zrozumieli że to pojazd do miasta bo na wieś to tylko Polo sie nadaje
    • Gość: m Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 00:04
      @fiatosgratos - masz 2-letnie schorzenie mózgu, które pojawiło się nagle.
      Twoja mama siadła ci na główkę podczas porodu
    • Gość: m Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 00:05
      Takiego idioty, który pisze "wogule" - nie stać na 2 letnie auto. To nawet pijany rozumie.
    • Gość: Yaa Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.chello.pl 22.08.10, 07:39
      @error:

po pierwsze głównym modelem opartym na koncepcyjnym Up! będzie miejskie autko ... Skody i to ono ma mieć dobrą cenę. Wersje vw i seata mogą być droższe i być może będą zbudowane na modelu Chico który różnił się nieco od Up! - a
    • Gość: jacek Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 21:20
      Jeździłem kiedyś przez chwilę Smartem (bez dachu) i problemów z tylną klapą nawet nie zauważyłem. Obwinianie rozepchnięcia kół do narożników o niski komfort jazdy to ewidentny błąd autora. Pretensje o słabe osiągi diesla emitującego 86 g CO2 to chyba żart - jeśli auto ma ledwo prukać spalinami, to nie może być wyścigówką. Bardzo trafne są uwagi dotyczące przekładni i ceny, bo czynią one z tego genialnego autka kompletną pomyłkę. Wersja 102 KM w połączeniu z najgorszą przekładnią nowoczesnej Europy jest kompromitacją Mercedesa.
    • paul8550 Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda 24.08.10, 21:22
      zabawka dla samobojcow
    • Gość: Tomakt Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 00:13
      z przodu wyglada jak peugeot 107
    • Gość: umpa Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.cdma.centertel.pl 25.08.10, 03:18
      paul, wbrew pozorom jest bardzo bezpieczny.
      ciekawy jestem ceny za EV
    • Gość: andy Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.08.10, 14:11
      dokladnie, skrzynia jest porazka tego auta na calej lini, a tak autko fajne,
      przyciagajace wzrok. calkiem zwinne gdyby nie ta cholerna skrzynia.
      spalanie 3.3 nieosiagalne, chyba ze na trasie ok 100km/h - 5-tka.
      bo na 6-ce on juz sie zaczyna meczyc, to dla niego nad-bieg. ceny
      serwisu nie sa zle. 4400 to chyba nie tylko zawieszenie. komplet sprezyn,
      plus amortyzatory napewno tyle nie kosztuje. jedna sprezyna, ktora wymienialem
      po ok 20 tys km kosztowala 360zl.
    • Gość: matix Re: Odświeżony Smart ForTwo | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 14:51
      człowieku nie masz pojęcia jakie smart to samochód wiec się nie odzywaj;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka