Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Przegląd segmentu B

IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 10:06
no tak re-volt jest paskudny jak Magda Szejbal
Obserwuj wątek
    • Gość: mazda Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: 87.204.40.* 24.09.10, 10:10
      bardzo fajny odcinek ;P a mam prośbe czy w samochodach używanych możecie stestować mazde mx5 bo bardzo mnie to interesuje ;) Pozdrawiam
    • Gość: zent Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.10, 10:11
      pierwszy
    • Gość: willyfog Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.scansafe.net 24.09.10, 10:13
      B RZ Y D A L !!!
    • Gość: withoutnick Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.chello.pl 24.09.10, 10:20
      Łada Niva na samochód tygodnia!
    • Gość: Nano Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.ae.krakow.pl 24.09.10, 10:22
      Może faktycznie Re-Volt nie jest zbyt piękny, ale motyw trupiej czachy na masce musi robić wrażenie ;). Jakby takim w czerni bezszelestnie się w nocy po mieście poruszać...

Skoro było drogo i ekskluzywnie to teraz autem tygodnia niech zostanie Skoda Rapid - tu chyba mało kto ma wątpliwości co do urody, a i jeżdżącą sztukę za pół średniej krajowej da się jeszcze kupić.
    • Gość: tmk Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:32
      dziś nie ciekawie buu:(
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:32
      OOO Przepraszam Pan Pierwszego- Magda Szejbal jest Ładna, i zależy co się komu podoba
    • Gość: BTK Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:46
      porażka na całej lini z przyznaniem nagrody i samym czymś zwanym dalej r*-vo**

tak, ekofani... nie ma co... autka to macie, że hej! ekologia srologia w takim wydaniu pffff
      powodzenia w dennej jeździe priusami, in'sajtami', ochdnym jak zeschnięty liściem, czy to jakaś zasada jest? im bardziej eko tym obleśniej? że niby dla tych wiecie, co to twierdzi, np. że 4 kreski na krzyż symbolizujące konia w pędzie znanego artysty to wielkie arcydzieło, i my przeciętniacy nie dostrzegamy w tym artyzmu i genialności? - . -
    • augusthorch Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B 24.09.10, 10:51
      Ładna? Hm... Jakbym miał wybrać, to będąc dzieckiem wolałbym mieć w pokoju plakat Jacka Balkana niż Magdy Szejbal. :)

Popieram Ładę Niwę jako propozycję na auto tygodnia. Ale od siebie dodaję jeszcze Audi V8 albo generalnie Audi 100 i wszystkie jego wariacje. :)
    • Gość: suchy Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: 83.14.180.* 24.09.10, 11:12
      o co chodzi z tymi reklamami na początku odcinka, które zresztą i tak włączają się na chwile
    • traianusmaster Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B 24.09.10, 11:33
      Popieram mazdę, proszę o coś o Mazdzie MX-5.
    • Gość: tomeeeekek Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 11:33
      probojecie bycc smieszni ale za bardzo wam nie wychodzi w tym filmie
    • Gość: SaabFan Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 11:47
      Za 39 tysięcy to ja wolę Saaba 9-5 używkę z 2007 roku
    • Gość: SaabFan Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 11:49
      Ta 7-ka po faceliftingu była całkiem ładna

Auto Pana Jacka na samochód tygodnia!!!
    • Gość: SaabFan Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 11:53
      www.youtube.com/watch?v=Lx_w1ea1wdM&NR=1
    • Gość: bj Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 24.09.10, 12:02
      BMW E65 faktycznie wygląda brzydko dosyć, ale po liftingu jest już podobne do nowego F01 i jeśli kupować to taką wersję :) Generalnie jak na auto tygodnia, to bardzo mało opowiedziane o samochodzie. Przede wszystkim warte uwagi są wersje 750i i 760i, czyli najmocniejsze benzyny. W 760i stosowany jest silnik V12 - ten sam, który montuje się w Rolls-Royce Phantomach aktualnej generacji, co myślę samo w sobie jest już dużą nobilitacją BMW 7. Poza tym auto posiada miliard różnych opcji dodatkowych o których wielu osobom się nie śniło :) Same fotele mogą być wentylowane, ogrzewane, z masażami, regulowane w każdej możliwej płaszczyźnie elektrycznie, do pełno dodatków typu wysuwana pod kolana podpórka, itp.
    • Gość: dominio Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.e-wro.net.pl 24.09.10, 12:46
      co do tej nagrody to pewnie w przysłym roku wygra Pasagon (vel Daewoo Lublin). Mi osobiście jest po prostu za nas wstyd.
    • Gość: zimmny Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 12:50
      A może by tak spróbować zrobić tydzień Motodziennika "Unpluged"? Bez wtyczkowozów, hybryd i im podobnego tałatajstwa. Tak dla złapania oddechu.
      Co do samochodu tygodnia to dla mnie porzednik E38 jest limuzyną prawie doskonałą jeśli chodzi o nadwozie. O technologii się nie wyrażam bo to inna bajka. Co ciekawe żonie mej też się bardzo podoba, mimo że BMW jest dla nas w zasadzie błeee.
      • heather.butkiss Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B 24.09.10, 16:16
        Jeden dzień w tygodniu powinien być "unplugged", popieram, gadanie o re-volcie i podobnych budzi mój niepokój,... a propos kontenerów na śmieci dziś na osiedlu wymienili nam stare pojemniki na nowe, z czego największe są na ... "zużyte baterie" !
    • Gość: Tycjan Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.szczecin.mm.pl 24.09.10, 13:29
      Wszystko odnośnie mazda mx-5 jest na naszym forum mx-5.pl
    • Gość: Wombat Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: 94.75.121.* 24.09.10, 13:34
      @ gość (pierwszy komentarz) - Magda Szejbal? Brzydka??? Może nie jest klasyczną pięknością, ale zdecydowanie ma w sobie "to coś". Mi się podoba. W przeciwieństwie do Re-Volta, oczywiście ;-)

A E65 to jedno z najbrzydszych BMW w historii. Nie, po prostu nie.
    • Gość: bartekw1 Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: 94.254.232.* 24.09.10, 13:37
      popieram niva na samochód tygodnia
    • ionen76 Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B 24.09.10, 13:54
      Fajne BMW ale w te 12 litrów w mieście to nigdy nie uwierzę. Tyle to pali dwólitrowy silnik a nie jakaś kolumbryna. Ja stawiam na spalanie w granicach 15-17.
    • Gość: szym Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 14:00
      @nano Mi też się podoba pomysł skody rapid na auto tygodnia.

Magda Szejbal. Aż sobie wygooglowałem kim też jest owa pani. No i wyszło, że atrakcyjna młoda kobitka z ciekawą i oryginalną urodą. Mi się podoba.
    • Gość: adams Re: Motodziennik: Przegląd segmentu B IP: *.3s.pl 24.09.10, 14:48
      No faktycznie nowy design podzielił zwolenników BMW na tych, którym się ten model podobał i tych, którym się nie podobał. Do pierwszych należał Chris Bungle i jego najbliżsi współpracownicy, a do drugich cała reszta. Zapomnieliście jeszcze dodać, że pierwsze egzemplarze siódemki potrafiły się zawieszać, jak komputery wyposażone we wczesne wersje systemu Windows i podobnie je komputery trzeba było je w serwisie resetować. Ciekawe czy te egzemplarze mają tak do dzisiaj, a może po prostu w serwisach dodawano przycisk reset?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka