Dodaj do ulubionych

Volkswagen Eos Exclusive Edition

IP: *.multimo.pl 31.10.10, 20:37
renault megane ma szklany dach nie trzeba nędznej imitacji vw czyli malowania dachu na czarno... peugeot 307 jest fantastyczny też bije tego ełosa... na łeb na szyje...

kto ten badziew kupuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.10, 21:16
      bendzie w wersji adidas ?
    • Gość: trr Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.pabianice.msk.pl 31.10.10, 22:02
      HAHA, ale dizajn! Ale jest skóra, cena z kosmosu i przereklamowana technika folcfagena
      W Polsce bedzię hit.
    • Gość: JP50% Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.10, 23:31
      z tyłu TO COŚ wygląda jak niedoruc*ane Audi A4 Cabrio
    • Gość: dsw Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.swidnica.mm.pl 01.11.10, 00:15
      piękny *_* , nawet wygląda tak samo, jak każdy VW, w końcu po co zmieniać ideał? <3
    • Gość: Wombat Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.aster.pl 01.11.10, 02:05
      Z zewnątrz nic ciekawego, ale wnętrze podoba mi się bardzo, szczególnie fotele.
    • Gość: Dżony Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.chello.pl 01.11.10, 08:44
      Pieski na forum już widzę szczekają ale karawana jedzie dalej ;-) Kto z szanownych przedmówców siedział choćby w Eosie? no proszę o konkrety?
    • Gość: lorneta Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.10, 10:37
      Auto dla mlodych slomianych wdowek...
    • Gość: Dżony Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: 81.219.121.* 01.11.10, 10:43
      Polo cabrio?
    • Gość: Pimp Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.10, 11:29
      ...nie EOS, a raczej EROS XXX
    • Gość: to auto Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.10, 11:40
      wygląda jak wyciągnięte z |)upy
    • Gość: PRO Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.tktelekom.pl 01.11.10, 11:40
      Witam, mam na imię bartek, jeżdżę golfem III 1.6 na gaz ma takie przyspieszenie ze chyba lepsze od 2.0 innych aut bo wkońcu vw robią najlepsze silniki i najmniej spalające. Mój tata jezdzi passatem 1.9tdi ktory tez jest szypki a mama polo 1.4, vw sa najlepsze a francuzy i włochy sie psuja a vw nie, eos jest fajny jak kazdy vw wyglada tak samo ale mi sie podoba super nie stac mnie na niego wiec sobie kupie golfa IV albo passata tdi
    • Gość: antonio Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 13:19
      Ciekawe czy taka prymitywny poziom dyskusji to wizytowka tylko polskich forow bo jakos na innych np niemieckich tego nie wodac.Tam potrafia merytorycznie dyskutowac a tu jak widac.
      Co ciekawe taki poziom kultury prezentuja glownie osoby bardzo negatywnie nastawione na VW a paradoksem jest ze wlasnei one staraja sie udowadniac ze to marka dla osob z tzw nizin spolecznych .To prymitywne komplaksy i frustracje?
    • Gość: jjjjj Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.multimo.pl 01.11.10, 13:55
      może w polsce rzeczywiście używane stare volkswageny kupują czasem ludzie pokroju dresa w BMW... i tuningują te cuda... albo opowiadają bajki z kosmosu jakie te ich auta są fantastyczne...

może to jest powód?

tak czy siak eos faktycznie nie umywa się do francuskiej konkurencji (z resztą innej chyba nie ma)
    • Gość: antonio Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.10, 15:27
      p*erdolonio..

a po co kretynie powstało Audi ? VW - proste auto dla ludu, Audi - auto dla elity. Audi jest zawsze techniką o 3 kroki do przodu przed Klocwagenem. Taki marketing koncernu. Oczywiście Ten marketing jest sprytnie sterowany (np. od czasu do czasu zrobią jakąś R-kę, np Paska R36), ale rzadko

A co do buraków w VAG-ach.. najwięcej cukru jeździ Golfami III, Passatami B5, Audi 80, Audi A4 B5
    • Gość: hans Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.centertel.pl 01.11.10, 15:56
      co jusz nie wymyślą wszystko na jednej bazie
    • popijajac_piwo Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition 01.11.10, 17:31
      Kolejny "taki sam" Volkswagen. Niedługo nie będzie można tego z daleka odróżnić. Ale przynajmniej po stłuczce będzie większy wybór blach drugiego sortu.

@Antonio: pokaż mi Audi, które techniką wyprzedzało pierwszą generację Touarega, w momencie kiedy go na rynek wypuścili :P.
    • lupus76 Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition 01.11.10, 17:52
      Abstrahując od całej reszty:
      Volkswagen Exclusive to całkiem fajny oksymoron.
      A połączenie skóry w odcieniach czerni i brązu u każdego estety wywołuje cierpnięcie szkliwa na zębach :)
      W mojej opinii: EOS - tak. Exclusive edition - nie. Mija się z celem.
    • Gość: jacek Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 18:11
      Eos jest całkiem dobrze zrobionym samochodem i techniki bym się nie czepiał. Jego problem, to brak tego czegoś, co ze środka transportu czyni przedmiot marzeń. Upodobnienie "ryjka" do reszty rodzeństwa też mu na zdrowie nie wyszło i żadna tapicerka tego nie zmieni.
    • Gość: oldboy Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.raciborz.vectranet.pl 01.11.10, 18:46
      Od innych Volkswagenów wyróżnia się już zdecydowanie, wygląd elegancki i brak dachu to już różnica kolosalna, do tego dach ma konstrukcję stalowo-szklaną a nie plandekę. Miejmy nadzieję że zostawią też na nasz rynek jakiś silnik v6 chociażby ten 250 konny
    • Gość: Fabian Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: 195.114.161.* 01.11.10, 19:43
      Ale kicha :) nic jusz niemcy nie wymyślą - gonią w pietę rzygać się chce od takiego wzornictwa!! To powinni już zakazać!!!
    • Gość: roberto Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.multimo.pl 01.11.10, 19:55
      dla elity to jest lamborghini i bentley w koncernie vw
    • Gość: Bejbe Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.chello.pl 02.11.10, 07:15
      Dla szanownych Panów z błękitną krwią na forum proponuję podróż tramwajem do najbliższego salonu VW i bliski kontakt z nowym VW Touaregiem. Podejrzewam że po obejrzeniu tego auta Wasz światopogląd się zmieni ;-) Jeśli w Waszych okolicach nie ma tramwaju może być PKS ...
    • Gość: Wiktor Re: Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: *.chello.pl 06.11.10, 07:56
      A ja bardziej jestem ciekawy nowego Golfa VI cabrio który ma wejść do salonów w lecie 2011. Będzie klasycznym cabrio z miękkim dachem
    • Gość: DrFjqivGM Volkswagen Eos Exclusive Edition IP: unknown 14.12.10, 04:47
      <a href="http://www.theblockisback.com/lanvin_patent_black_ballerina_flats.html"></a> mwwo <a href="http://www.yvettepeters.com/MarcJacobsGreyKeylockShoulderBag.htm"></a> >:PPP <a href="http://www.theblockisback.com/gucci_black_embossed_monogram_wallet.html"></a> afcho <a href="http://www.theblockisback.com/christian_louboutin_black_bianca_pumps.html"></a> :[[[

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka