przemasboss 04.01.11, 17:20 No dziewczynki i dojrzałe panie kiedy był wasz pierwszy raz? Prowadzenia samochodu oczywiście.Jaki on był? Samochód Link Zgłoś Obserwuj wątek
zaklopotana87 Re: Pierwszy raz 04.01.11, 17:23 Mój był w sumie nie tak dawno :) a ten pierwszy... Hmm... Dalej mam sentyment :) mimo że po pół roku skasowałam go doszczętnie :D Link Zgłoś
ursyda Re: Pierwszy raz 04.01.11, 17:25 mój był 4 lata temu w lutym. Pozno zaczęłam bo nikt mnie nie był w stanie zmusić do zrobienia prawka, no ale w końcu zrobiłam i kupiłam sobie dziesięcioletnią czerwoną felę na dobicie i naukę. Jezdziłam nią rok, wyrobiłam mięśnie przy skręcaniu a teraz ona gdzieś jeszcze po Ursusie jezdzi|:) Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 17:33 imponujące jako facet nie sądziłem że podczas skręcania można sobie wyrobić mięśnie:) Link Zgłoś
teletoobis Re: Pierwszy raz 04.01.11, 18:04 wychodze z zalozenie, ze lepiej wiedziec niz nie wiedziec :) Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 17:51 ursyda napisała: > a jezdziłeś autem bez wspomagania? no pewnie ale faceci są silniejsi od kobiet:) poza teletoobis to wyjątek słabeusz mający kompleksy małego.... Link Zgłoś
teletoobis Re: Pierwszy raz 04.01.11, 17:57 troliku, ty sie chyba chcesz tu dorobic stalego bana. Chcesz? Tylko slowko... Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 18:02 ciało to ja mam i to całkiem niezłe Ciacho jestem chociaż skromne no wiecie Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 18:08 teletoobis napisał: > troliku, ty sie chyba chcesz tu dorobic stalego bana. Chcesz? Tylko slowko... > banany lubię bardzo lubię najlepsze owoce Link Zgłoś
ursyda Re: Pierwszy raz 04.01.11, 18:02 przemasboss napisał: > no pewnie ale faceci są silniejsi od kobiet:) powiedz to Agatce Wróbel Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 18:09 fig-ga napisała: > Imiona piszemy z wielkiej litery. fig-ga pisze się razem i przez jedno g babiczko taki żart przeca wiem że to login ale taki dziwny Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Pierwszy raz 04.01.11, 17:36 A moze byc inny pojazd mechaniczny? Moim pierwszym byl traktor, a bylam juz na studiach. Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 17:44 mumia_ramzesa napisała: > A moze byc inny pojazd mechaniczny? Moim pierwszym byl traktor, a bylam juz na > studiach. lubiem takie laseczki Baby na traktory Link Zgłoś
doral2 Re: Pierwszy raz 04.01.11, 17:55 duży fiat, w kolorze bahama-yellow :) ba, nawet miejsce pamiętam - parking na jagiellońskiej koło cezexu :) Link Zgłoś
salma75 Re: Pierwszy raz 04.01.11, 18:01 przemasboss napisał: > jaki fiat? 126p, na tym uczyłam się jeździć :). Potem przesiadałam się na Poloneza :). Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Pierwszy raz 04.01.11, 17:56 6 lat temu- sejczento;) nikt nie wierzyl w moje umiejetnosci, sama w nie nie wierzylam, zrobilam bo musialam- myslalam ze bede jezdzila " na starego faceta w kapeluszu" a tu prosze miszcz kierownicy sie we mnie obudził jezdze bardzo duzo ps ale jestem ofiara stereotypow, bo tesciowa- mimo ze duzo wiecej jezdzilam autem niz moj maz, nie boje sie zimy, ulewy, dalekich podrozy to zawsze to MNIE sie pyta czy nie boje sie jechac autem jak jest ciemno- gdy skas wracamy;) Link Zgłoś
fig-ga Re: Pierwszy raz 04.01.11, 18:04 Najpierw zgniłe jajeczka, teraz czerstwy dowcip, kolega nas chyba nie lubi... Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 18:06 fig-ga napisała: > Najpierw zgniłe jajeczka, teraz czerstwy dowcip, kolega nas chyba nie lubi... Ja lubiem kobitki i poważnie się pytam to Ty mnie chyba nie lubisz bo nie możesz odpowiedzieć a może nie potrafisz? Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Pierwszy raz 04.01.11, 18:12 fig-ga napisała: > Najpierw zgniłe jajeczka, teraz czerstwy dowcip, kolega nas chyba nie lubi... Też mam wrażanie, że on jakiś dziwny jesteś... Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Pierwszy raz 04.01.11, 18:22 Używaj chociaż kropek, skoro przecinki sprawiają Ci trudność. Link Zgłoś
bestking Re: Pierwszy raz 04.01.11, 18:50 Popełniłaś błąd "mądralo" "Też mam wrażanie, że on jakiś dziwny jesteś..." Link Zgłoś
bestking Re: Pierwszy raz 04.01.11, 19:00 Nie mów na innych bo sama nie piszesz doskonale, a to jest tylko jakieś forum inie ma znaczenia pisownia... Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Pierwszy raz 04.01.11, 19:13 Uczepiłaś się jak rzep. Masz jakiś problem? Wiem, że zdarzają się literówki etc., ale kiedy ktoś używa odrobinę interpunkcji, łatwiej czyta się jego wypowiedzi. Rozumiesz?? Link Zgłoś
bestking Re: Pierwszy raz 04.01.11, 19:16 Ale jak ktoś jej nie używa też żyje... To ty chyba masz problem... Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Pierwszy raz 04.01.11, 19:18 A jaka jest Twoja ulubiona liczba? buhahaha :D Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Pierwszy raz 04.01.11, 19:52 Musisz być nieźle zakompleksiony, że tak się przyczepiłeś. Połóż się do łóżka i policz baranki, jutro na pewno będzie Ci lepiej. Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Pierwszy raz 04.01.11, 20:01 Dziecko, zlituj się. Jutro szkoła - idź już spać. Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 21:33 fig-ga napisała: > Ale po co rozmawiasz z wielonickowcem? ? co Ty ja mam tylko jeden nick-przemasboss Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Pierwszy raz 04.01.11, 22:02 fig-ga napisała: > Ale po co rozmawiasz z wielonickowcem? Nie mam bladego pojęcia ;) tak właśnie myślałam, że ''jego" jest wielu ;) Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 22:08 zaklopotana87 napisała: > fig-ga napisała: > > > Ale po co rozmawiasz z wielonickowcem? > > Nie mam bladego pojęcia ;) tak właśnie myślałam, że ''jego" jest wielu ;) mam jeden nick Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 20:33 zaklopotana87 napisała: > Dziecko, zlituj się. Jutro szkoła - idź już spać. popieram wypowiedź Link Zgłoś
mamcianaobcasach Re: Pierwszy raz 04.01.11, 19:25 Ach ten pierwszy raz, sama w maluszku, obok mnie nikt nie siedział, wracałam nowo kupionym na giełdzie w Gliwicach maluchem 126p wersja bambino, nawet sama go kupiłam :) Prawko zdałam za pierwszym razem ale było to lat 22 temu :) A na kursie byłam jedyną dziewczyną :) Link Zgłoś
usunelamkonto Re: Pierwszy raz 04.01.11, 19:52 jakos pod koniec 2009 r? seat ibiza mojego taty (jechalismy na zakupy) ogolnie sobie poradzilam chyba tylko zgasl mi na rondzie przed marketem bo ogolnie to tak ze idioci nie sygnalizuja kierunku na rondzie i przez to sie zatrzymalam przed rondem i widzac ze facet nie przecina mi drogi dowleklam sie na srodku ronda gdzie mi zgasl a teraz idiotom jadacym bez sygnalizacji , ladnie- dzie- ku- je :D Link Zgłoś
miss.yossarian Re: Pierwszy raz 04.01.11, 20:12 samochód gaśnie bo masz za niskie obroty albo problem z obsługą sprzęgła, a nie dlatego że ktoś migacza nie włączył Link Zgłoś
usunelamkonto Re: Pierwszy raz 04.01.11, 21:48 ok, tylko nie musialam zwalniac, i bym jechala dalej jak jechalam bez zbednej redukcji i startowania, a chyba startowalam z 1 , czasami czlowiekowi ciezko jest ruszyc :P Link Zgłoś
jeriomina Re: Pierwszy raz 04.01.11, 21:33 Na kursie to aveo, 3 lata temu A naprawdę vectra kombi, 2 lata temu - kocham ten samochód:) Link Zgłoś
miss.yossarian Re: Pierwszy raz 04.01.11, 21:35 przemasboss napisał: > No dziewczynki i dojrzałe panie kiedy był wasz pierwszy raz? Prowadzenia samoch > odu oczywiście.Jaki on był? Samochód maluch oczywiście, datowałabym to na późną podstawówkę. tyle że raczej się toczyłam niż go prowadziłam Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 21:38 mój pierwszy raz też był maluchem, mały ale jary Link Zgłoś
ritsuko Re: Pierwszy raz 04.01.11, 22:01 Seat srebrny, zdaje się, bo ni cholery nie pamiętam teraz. A tak poważniej poćwiczyłam przed na Peugeocie 206 :) Link Zgłoś
zlako.bieta Re: Pierwszy raz 04.01.11, 22:16 W pierwszej chwili myślałam, że chodzi o sex. :/ Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 22:27 zlako.bieta napisała: > W pierwszej chwili myślałam, że chodzi o sex. :/ > jeśli chodziłoby o sex odpowiedziałayś? Link Zgłoś
przemasboss Re: Pierwszy raz 04.01.11, 22:27 zlako.bieta napisała: > W pierwszej chwili myślałam, że chodzi o sex. :/ > jeśli chodziłoby o sex odpowiedziałabyś? Link Zgłoś
tomek854 Re: Pierwszy raz 05.01.11, 13:51 Mój pierwszy raz to na zamkniętym placu z daleka od drogi... Miałem może 14 lat i to był Trabant 601s Tylko że mało co go nie przewróciłem, więc na tym się praktycznie skończyla jazda na długie lata, nie licząc jazdy gokartem. Potem prawko jazdy które robiłem na polonezie caro, zdawałem na caro plusie a pierwsze samodzielne jazdy odbywałem na maluchu brata ;-) Link Zgłoś
qqbek Oj Tomek! 05.01.11, 16:36 tomek854 napisał: > Mój pierwszy raz to na zamkniętym placu z daleka od drogi... Miałem może 14 lat > i to był Trabant 601s > > Tylko że mało co go nie przewróciłem, więc na tym się praktycznie skończyla jaz > da na długie lata, nie licząc jazdy gokartem. > > Potem prawko jazdy które robiłem na polonezie caro, zdawałem na caro plusie a p > ierwsze samodzielne jazdy odbywałem na maluchu brata ;-) Oj Tomek. 70 wpisów z hakiem i nie widzisz, że facet się reklamuje obleśnie, panienki kusząc do zwierzeń i twierdząc, że "ciacho z niego" :) Do tego ani jednego wpisu od stałych bywalczyń... wpadłaby taka szatniarka ze swoim skarbem i już by "boss" musiał rękę zmienić, żeby prawej nie zatrzeć "na ręcznym";) Link Zgłoś
qqbek Re: Oj Tomek! 05.01.11, 19:00 przemasboss napisał: > obleśny to ty jesteś, mały fi.. Na pieszczoty tutaj, na Auto-Moto, to trzeba sobie zasłużyć :P Co do drugiej części wypowiedzi- widać mnie po zimnej kąpieli widziałeś ;) Link Zgłoś
swan_ganz Przemek? Ale wiesz oczywiście 11.01.11, 14:13 że masz straszliwie czerstwy dowcip? Sorry stary, ze ci humor psuje ale ktos ci to musiał w końcu powiedzieć .... Link Zgłoś
tomek854 Re: Oj Tomek! 05.01.11, 18:26 Głupoty to zawsze gadają we wszystkich wątkach ;-) Myślałem, że po prostu taka niby statystyka, trochję takich wątków było to się wpisałem bez zagłębiania. Przecież nikomu się krzywda od tego nie stała, to o co Ci właściwie chodzi? :-) Link Zgłoś
qqbek Re: Oj Tomek! 05.01.11, 18:59 tomek854 napisał: > Przecież nikomu się krzywda od tego nie stała, to o co Ci właściwie chodzi? :-) > No tak, właściwie to nic się nie stało. Tak więc dołączam: Pierwszy raz: miałem lat naście (wczesne), był jeszcze schyłkowy PRL a bolid był marki Syrena 105L (ostatni rok produkcji, 1982)... to był tor kartingowy, a ja ruszyłem za trzecim podejściem :) Link Zgłoś
tomek854 Re: Oj Tomek! 05.01.11, 20:20 i dobrze. Jak widać my, dziewczynki z dwusuwów mamy jaja żeby wybrnąć z takiej sytuacji ;-) Link Zgłoś
przemasboss Re: Oj Tomek! 05.01.11, 20:45 qqbek napisał: > tomek854 napisał: > > > Przecież nikomu się krzywda od tego nie stała, to o co Ci właściwie chodz > i? :-) > > > > No tak, właściwie to nic się nie stało. > Tak więc dołączam: > Pierwszy raz: miałem lat naście (wczesne), był jeszcze schyłkowy PRL a bolid by > ł marki Syrena 105L (ostatni rok produkcji, 1982)... to był tor kartingowy, a j > a ruszyłem za trzecim podejściem :) jak chcesz to potrafisz Link Zgłoś
przemasboss Re: Oj Tomek! 05.01.11, 20:44 tomek854 napisał: > Głupoty to zawsze gadają we wszystkich wątkach ;-) Myślałem, że po prostu taka > niby statystyka, trochję takich wątków było to się wpisałem bez zagłębiania. > > Przecież nikomu się krzywda od tego nie stała, to o co Ci właściwie chodzi? :-) > no zgadzam się Link Zgłoś
swan_ganz Re: Pierwszy raz 11.01.11, 14:10 na sentymenty wam sie zaszło...:-) Prawko robiłem w czasach gdy mozna je było mieć od 16 roku życia i było to w czasie wakacji jeszcze w "poprzedniej" Polsce, na obozie w Łańsku... Cały obóz robił wtedy prawko i podstawili nam do jazdy Gaza 69, UAZ- a i dużego Fiata a ponieważ instruktorami byli jacyś goście z komendy głównej milicji to nauczyli nas nie przejmowac sie przepisami kodeksowymi co zresztą zostało mi do dziś..:-) A pierwszy samochód dostałem od rodziców po zrobieniu prawka to był Garbus 1300 z '66roku.... Był starszy odemnie i wogóle to była bardziej ruina niz auto ale poniewaz byłem jedynym w szkole kolesiem, który miał własny samochód to byłem w stanie wyrwac na niego nawet laski z klasy maturalnej mimo, że sam wtedy byłem pierwszakiem..:-) Link Zgłoś