Dodaj do ulubionych

Wybierz najpiękniejsze auto

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 12:36
.. hehe co za idioci głosują na BMW ?:P

Najładniejszym autkiem jest tu CRZ (niestety nie jeździ: Top Gear USA, czy Fifth Gear to pokazywał...), a DS4 przecież jeszcze nie ma .. jakiś lewy ten ranking..

A Alfa Żulietta , z przeszczepionym na siłę ryjem z MiTo wcale nie wygląda porywająco ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Wombat Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: 94.75.121.* 07.01.11, 12:48
      Stańczyk - mi nowa "piątka" się podoba. Dużo bardziej, niż poprzednia generacja. Jest elegancki, wysmakowany, a jednocześnie na tyle wyrazisty, że od razu widać, że to BMW. Czy to, że mam inny gust, niż Ty, oznacza, że jestem idiotą?

Zagłosowałem na DS4 - baaardzo wysmakowane auto. Tak naprawdę każde auto z zestawienia ma w sobie coś fajnego - nawet Wind.
    • Gość: Lemski Wybierz najpiękniejsze auto IP: 10.202.57.* 07.01.11, 12:53
      A RCZ nie był a.d. 2010? Zaiste zacne na tyle, aby umieścić w zestawieniu.
    • Gość: Prześmiewca Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 07.01.11, 13:03
      stanczyk, to że nie stać Cię na BMW nie znaczy że jest brzydkie. To znaczy, że Ciebie nie stać i nie ma sensu wszystkich innych nazywać idiotami, bo mają inne zdanie niż Ty.
    • Gość: HSE Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 13:29
      VOLVO S ! 60
      CITROEN DS-4

@Prześmiewca - ty ku.po gó.wna, co ma wspólnego piękność auta do ceny ?
      Pie.dolisz jak gimnazjalista ( w stylu "to, że cię nie stać, nie znaczy, że jest brzydkie ) - Ehh Wy to chyba naprawdę macie Bardzo Małe Wacki. Emocjonujecie się jak piekielni cholerycy jacyś . . Nie trzeba dużo myśleć, aby wywnioskować, że jeździsz jakimś rzęchem

Ja mogę kupić damskiego Lexusa cabrio za 150 000 i powiedzieć że jest piękniejsze niż twoja "w marzeniach" nowa 5tka za 250 000 ?

CR-Z to nieporozumienie. Widzialem 6 razy na żywo. W ogóle nie przyciąga wzroku ta bryła . . beznadziejną ma du.pę

Renault Wind ? Gejozą podchodzi
    • Gość: 2 Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 13:29
      jak te auta dostaly się do finalu? żadne nie jest ładne
    • Gość: dd Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 13:34
      Brakuje mi tu Audi A7 i Mercedesa CLS'a drugiej generacji. A bmw wywalic, bo to wyglada gorzej niz E60
    • Gość: Gosciu Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.dsl.rcsntx.sbcglobal.net 07.01.11, 13:36
      Ten caly Stanczyk zawsze ma jakis komentarz na temat samochodow o ktorych nie ma pojecia .Czym on w ogole jezdzi i po co zabiera tu glos.To jest forum dla koneserow samochodow a nie wlascicieli furmanek

• Gość: minutehead Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 13:37
      Najładniejszym autek roku jest nasz samochód. Jak co roku i to od wielu lat :)
      -----
      www.facebook.com/minutowa.glowa
    • Gość: GOSC Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.dsl.rcsntx.sbcglobal.net 07.01.11, 13:39
      @dd Ciebie wywalic bo jestes taki sam jak Stanczyk
    • Gość: SuperSnake68 Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: 80.50.75.* 07.01.11, 14:26
      Gdzie Alfa Żulietta? :P
    • Gość: Prześmiewca Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 07.01.11, 14:40
      HSE jeśli stać Cię na Lexusa za 150tyś i się tym chwalisz, to dla mnie jesteś statystycznym średniakiem, który myśli, że jest kozakiem, bo zarabia 2 albo 3 średnie krajowe. W moim samochodzie 130tyś wydałem na samo wyposażenie dodatkowe, a bazowa wersja kosztowała więcej niż wspomniane BMW 5. Niestety na forum jedyne co widać to nick, po którym nie określisz z kim rozmawiasz. A że anonimowość wyzwala agresję z powodu braku odpowiedzialności, wszyscy się równo błaźnią ;)
    • Gość: bylyrenowslascicie Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.delecta.pl 07.01.11, 14:44
      Nie śmiało chciałbym zgłosić do głosowania pewne polo z 99', który było objawieniem tego forum w 2010 roku.
    • Gość: SaabFan Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.static.vip-net.pl 07.01.11, 14:48
      Co za idioci głosują na stanczyka?

Ja zagłosowałem na BMW, każda piątka od e39 jest piekna.
    • Gość: Wombat Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: 94.75.121.* 07.01.11, 14:59
      Lemski i dd - rzeczywiście, brakuje tu RCZ i (w szczególności) A7.

Przesmiewca - kolejny, który ocenia ludzi po grubości portfela? Brawo, teraz pochwal się mamusi, jaki Wielki Tłusty Lans uskuteczniłeś na forum.
    • Gość: allo? Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 15:10
      @ Prześmiewca
      Tak, masz wyposażenie za 130k - w NeedForSpeedzie na komputrze.. ty kretynie za.je.ba.ny.
      Po ch*j lejesz tyle potu z siebie?, wszyscy widza po twoich dużych ego komentarzach, że masz szczenięcy umysł, kwtinący debilizmem
    • Gość: Prześmiewca Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 07.01.11, 15:17
      allo?
      Oj, widzę ciśnienie wysokie, może coś na uspokojenie polecić? Jakaś melisa albo coś.
    • Gość: 7up Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 15:51
      Nie głosuję bo durne, jurne JURY nie umieściło w eliminacjach mojej KIA CEED hatchback
    • Gość: gosc Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.range86-169.btcentralplus.com 07.01.11, 16:58
      te wasze kometarze nie sa nawet smiensze...sa zalosne. pytanie dotyczy najladniejszego autka, a nie kto jakim jest debilem albo kretynem, kogo na co stac albo ile wydal na wyposazenie dodatkowe.
      Glosowalem na BMW.
    • Gość: Gość 13 Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.ists.pl 07.01.11, 18:44
      Alfa Romeo 159!!!
    • lukaszk99 Re: Wybierz najpiękniejsze auto 08.01.11, 01:37
      Srańczyk sam jesteś idiotą, nowe BMW jest po prostu wspaniałe, rozumiem że może komuś się nie podobać, ale to nie powód żeby nazywać kogoś idiotą, mi na przykłada wcale nie podoba się Citroen DS4, ale w życiu nie nazwę kogoś idiotą tylko dlatego że mu się podoba, wiesz jakie życie było by nudne gdyba każdy maił taki sam gust? Niestety masz IQ na poziomie szympansa i nigdy tego nie zrozumiesz.
    • Gość: m Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: 178.56.101.* 08.01.11, 13:59
      same brzydale...moje Polo jest ładniejsze ;-)
    • Gość: złodziej kołpaków Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: 89.228.3.* 08.01.11, 15:01
      lukaszk99
      Betka jest paskudna, ale co do reszty masz rację. A tak na marginesie, stanczyk ma godnego rywala w osobie Prześmiewcy
    • qropatwa Re: Wybierz najpiękniejsze auto 08.01.11, 15:09
      Co za bzdura. Żadne z tych aut nie jest piękne. Piękne to są np. zabytkowe samochody włoskie. A to są zwykłą plastikowe wydmuszki. Trzeba naprawdę nie mieć gustu, żeby uznać za piękne np BMW 5. Jest ładna i tylko tyle. Ehh... chyba już polo m jest ładniejsze;)
    • Gość: m Re: Wybierz najpiękniejsze auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 15:10
      Moje Polo E99 turbo sport evo typeR TDI jest lepsze od każdego tutaj!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka