Dodaj do ulubionych

Nowa C-klasa AMG | Galeria

IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.11, 16:55
Fajny ale ma mniejszy silnik niz moje 11-letnie polo .
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 17:27
      Zaraz, przecież Mercedes miał "zabić" wolnossące 6.3?
    • Gość: ton Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.netfala.pl 28.01.11, 17:44
      prześliczne jest to kombi.. ma coś w sobie
    • Gość: 722 Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.siedlce.vectranet.pl 28.01.11, 18:40
      Kombi jest do d*py ale sedan bardzo piękny .
    • Gość: Danyy Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.01.11, 20:06
      Wolnossak.. cudownie niech żyje motoryzacja i panowie z AMG ;) a nie pseudoekolodzy co palą trampki w swoich kominkach ;)
    • Gość: brava Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: 83.1.168.* 28.01.11, 22:43
      z reguly nie jestem wulgarny i nie lubie mercedesow, ale za ten samochod naleza im sie brawa. wlasnie pokazali ekologom wielkie 'pie...cie sie'
    • Gość: 722 Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.siedlce.vectranet.pl 28.01.11, 23:50
      tom ty j#$%#y spamerze.
    • Gość: Gość Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 10:02
      Sam jesteś "kanciaty"! Jasne, twoja Kia jest za to opływowa i do tego jeszcze hetero..... he, he
    • Gość: Gość Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 10:05
      stylizacja podobna do bmw
    • fc Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria 29.01.11, 10:56
      and from which state are you ? you are very funny.
    • Gość: mg Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.cdma.centertel.pl 29.01.11, 11:27
      I to ma być lepsze niż moja nexia?
    • Gość: tykon90 Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.11, 11:51
      kombi jest przecudownie
    • Gość: zero Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 12:05
      wolnossaki! 8.4l v10 tu nie ma, ale też jest z_____! :D
    • stereoclub Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria 29.01.11, 12:26
      To kombi jest niesamowite. Ponadczasowe, tak jak Volvo V70 II.
    • Gość: m Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 12:31
      jestem jednak biedakiem, myślałem całą noc i już wiem, że nigdy nie kupię nic lpszego niż polo po helmucie, który jadł dużo kapusty
    • Gość: m Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 12:38
      to znowu ja, ten biedak od polo, chciałem zaznaczyć po raz kolejny, że moje polo to picipolo, myślę, że teraz to już wszystko co miałem do powiedzenia, taki ze mnie mądrala tralalala, pewnie jak to czytacie to pękacie z zazdrości, że takie odkrywcze rzeczy mam do zakomunikowania całemu światu ... a wy nic!
    • Gość: m Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 12:41
      nexie też są super, szcególnie te mocniej zardzeiwałe niż te moje picipolo, hej niech żyje rdza tralalala
    • Gość: Turururu Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.11, 12:53
      Niewiem jak wy ale ja bym wolal nexie
    • Gość: m Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 13:02
      ajajajajaja, a ja zamienię moje polo na h...daja pony z 91 r., on będzie miał najwięcej rdzy, wtedy zrobiem swap motoru z 30 letniego bmw i sem polecem w kosmos taką m-pałerką
    • Gość: Ry-ch Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 13:08
      @m,Dobreee i w koncu cos nowego...
    • Gość: AUDI RULEZZZ Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 13:30
      SZMELCSEDES BĘC - KLASA ADIDASA , RÓWNIEŻ WERSJA AJ EM GEJ , WIEŚ DLA ŁYSEGO KARKA BLONDYNKI, WSIOKA , BUROKA , CIOTY , INWALIDY UMYSŁOWEGO ,DRESA , TURASA I CYGANA . SZMELCSEDES BĘC SSIE AUDI!!
    • chwalipieta Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria 29.01.11, 13:57
      z przodu wygląda jak Skoda Octavia II po FL
    • Gość: Danyy Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.01.11, 14:21
      AUDI R... possac to ty mozesz co najwyzej rure od tej c-klaski...
      zazdrosc cie zrzera ze musisz wozic swoja familie stara setą podrdzewiała ala łogień full tuning ;) poziom komentarzy niektorych wlascicieli AUDIc zbliza sie krytycznie do poziomu dresa [czyt: biednego umysłowo] człowieka ;] jaraj sie tam dalaj swoimi kucami :D jedyne audi które mi się widzi to stara poczciwe ale nadal z werwą ur quattro.
    • cbool91 Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria 29.01.11, 14:23
      Super autko za super duze pieniadze :P
      superfuryy.blogspot.com/
    • Gość: abc Re: Nowa C-klasa AMG | Galeria IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 14:26
      Światła i grill z Merca SL ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka