Dodaj do ulubionych

Nowy Nissan Tiida

IP: 77.46.2.* 19.04.11, 21:22
ciut lepszy niż poprzednik ale nie wiele...
Obserwuj wątek
    • Gość: krups Re: Nowy Nissan Tiida IP: *.play-internet.pl 19.04.11, 23:03
      czy będzie sprzedawany w europie w tym w Polsce? ktoś może wie? Kiedyś czytałem, że nissan chce wrócić w europie do nazwy sunny.
    • Gość: Roob Re: Nowy Nissan Tiida IP: *.warszawa.mm.pl 20.04.11, 00:31
      Ładniejszy od poprzednika, ale już z wyglądu czuć chinszczyzną...
    • Gość: xyz Re: Nowy Nissan Tiida IP: *.centertel.pl 20.04.11, 00:32
      - niebo a ziemia w porównaniu ze starą Tiidą ... nowa zdecydowanie ładniejsza. W dobrej cenie będzie sukcesem gwarantowanym. Myślę, że H i30 oraz Kia Cee'd mogą się bać. bez dwóch zdań.
    • Gość: koreańczycy Re: Nowy Nissan Tiida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 07:01
      owszem mogą się bać, tylko ile ten nissan będzie mieć czasu zanim zderzy się z następcami i30 i Cee'd ? moim zdaniem Tiida jest o jedna generację z tyłu;
    • Gość: xyz Re: Nowy Nissan Tiida IP: *.centertel.pl 20.04.11, 09:39
      @koreańczycy: rzeczywiście, bo ta Tiida ma wejść do sprzedaży w 2014 roku. a za 3 lata i cee'd i i30 będzie miał swych następców. nie zmienia to jednak faktu, że nowa Tiida daje radę. ;) to nie takie bezpłciowe pudło, jak obecna generacja. pozdrawiam.
    • Gość: mr. Re: Nowy Nissan Tiida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 14:19
      Nowa tiida ma wejść za rok a następcy ceeda i i30 w 2012 lub 2013 ;)
    • Gość: VRszosty Re: Nowy Nissan Tiida IP: *.ip.netia.com.pl 20.04.11, 16:49
      To ja jeszcze poproszę o nową Primerę.
      To co zrobili wiła o pomstędo nieba - najpierw jeden z najlepszych aut klasy średniej(P10 i P11) sprowadzili do roli eksperymentu (p12) a później wycofali ...
    • Gość: ENERGETYK Re: Nowy Nissan Tiida IP: *.zep.com.pl 21.04.11, 07:41
      A mi się podoba. Jeżeli cena nie będzie z kosmosu (jak obecnie w nissanach) to będzie dobrze :)
    • Gość: cron Re: Nowy Nissan Tiida IP: *.bremultibank.com.pl 19.05.11, 09:29
      Ciekawe czy zawieszenie przednie zmienili, bo w starej rozwalało się po 10 tys km. Ława przednia to porażka.
    • Gość: cron Nowy Nissan Tiida IP: *.bremultibank.com.pl 07.07.11, 10:45
      TYm samochodem z salonu można od razu pojechać na złom - może coś za niego dadzą.
      Zawiszenia w serwisie nie potrafią naprawić przez 3 lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka