maczom 07.05.04, 11:57 Czy czarna folia do naklejenia na reflektory musi mieć atest? Policja sprawdza taki atest? pozdrawiam wszystkich lubiących szybkie bryczki maczo.m Link Zgłoś Obserwuj wątek
sigmodon Re: folia na reflektory 07.05.04, 12:39 Kiedy od czasu do czasu czytam wypowiedzi na tym forum, to coraz częściej dochodzę do wniosku, że poglądy HIP'a, który tu do niedawna gromił pseudotuningowców, są jak najbardziej słuszne. z pozdrowieniami szczególnie dla HIP'a Sigmodon Link Zgłoś
Gość: marc Re: folia na reflektory IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 08.05.04, 19:09 witam-ja mam w lanosie przyciemnione szyby -tył i boczne folia-tec a swiatelka tylnie mam czarne bo prysnalem taka farba do przyciemniania lamp-i nara sie nikt nie czepiał pozdro lani-1.6 16V 3d Link Zgłoś
Gość: Sebog6 Re: folia na reflektory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 19:42 Ja pierdole, co za wsiuny zasrane! Link Zgłoś
Gość: lejzi dog Re: folia na reflektory IP: *.acn.pl 09.05.04, 09:02 W mieszkaniu tez sobie głąbie pomaluj wszystkie lampy a szyby zaklej folią. Będziesz się wsioku wyróżniał. Megadebil wśród debili. I policja na pewno się nie będzie czepiać. Nie będziesz musiał się przed nią po kątach chować Buahahahaha ------------------ "głupi jak tuningowiec" Link Zgłoś
sigmodon Re: folia na reflektory 09.05.04, 12:44 A tak odnośnie w ogóle tuningowców spod znaku pierdzących wydechów i śmiecioworów: gdyby policja skrupulatnie kontrolowała takie pojazdy i ich właścicieli i sprawdzała dokładnie kim są, to założę się, że w Polsce gwałtownie wzrosła by wykrywalność przestępstw :) z pozdrowieniami Sigmodon Link Zgłoś
Gość: xxx Re: folia na reflektory IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 12.05.04, 22:12 nie radze przyciemniac folia. juz moj brat mial z tego powodu klopoty, policja nie czepia sie jedynie sprayu do malowania kloszy pod warunkiem ze zachowana zostaje dobra widocznosc swiatel w dzien i w nocy. Jednak najlepiej wozic troche rozpuszczalnika bo wtedy czyszczac na miejscu unikniemy straty dowodu i skierowania na badania techniczne. pozdrawiam Link Zgłoś