Dodaj do ulubionych

Lexus IS F na nowy sezon

• marekatlanta71 Re: Lexus IS F na nowy sezon 15.08.11, 19:10
      A to moja zabawka:
      img815.imageshack.us/img815/8591/dsc3609.jpg
    • Gość: beskrytycznie Re: Lexus IS F na nowy sezon IP: 79.139.100.* 15.08.11, 19:18
      MI SIĘ bardziej podoba nissan g-tr
    • marekatlanta71 Re: Lexus IS F na nowy sezon 15.08.11, 19:20
      Mi s bardziej podoba Ferrari 458 :) Problem w tym że zarówno GT-R jak i 458 to trochę inna klasa cenowa niż IS-F/M3/C63AMG/RS5.
    • Gość: hi,hi... Re: Lexus IS F na nowy sezon IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.08.11, 19:46
      marek, by sprostac wymogom intelektualnym forow motoryzacyjnych Gazety, musisz staranniej dobierac zdjecia. Zaloze sie, ze wiekszosc "autorytetow forumowych" podejrzewa cie o latanie rakieta. W dodatku sa nieusatysfakcjonowani, ze nie podales jaki to model , z ktorego roku, ile pali i w ile sie rozpedza do setki. Acha, nie zapomnij tez napisac jakie ma plastiki w srodku.
    • Gość: x Re: Lexus IS F na nowy sezon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 20:01
      4. Kogo obchodzi (poza idiotami z komisji europejskiej) spelnienie normy Euro5 - i dalczego rpzedstawia sie to jako modyfikacje-zalete dla uzytkownika koncowego?

Tych, którzy chcą wjechać samochodem do ścisłego centrum eutropejskich miast.
    • marekatlanta71 Re: Lexus IS F na nowy sezon 15.08.11, 20:08
      @hi, hi Rakieta model Redstone, produkcji Chryslera, model z grudnia 1960, prędkość max. 8277 km/h, max. przyspieszenie 11G, paliwo to alkohol etylowy i ciekły tlen, w troszkę ponad 2 minuty spalała jakieś 20 ton paliwa i utleniacza. Plastiki ma porządne :)

Myślisz że to ich zadowoli?
    • Gość: Zycietowiecej.com Re: Lexus IS F na nowy sezon IP: *.hsd1.wa.comcast.net 15.08.11, 20:25
      Robi wrażenie. Chyba lepszy od bmw3 albo moze i nie?Zycietowiecej.com
    • Gość: o. Re: Lexus IS F na nowy sezon IP: *.146.182.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.11, 20:59
      8277 km/h max. w to nie uwierze :)
      Pozdro dla normalnych na forum.
      Swoją drogą ktoś słusznie zauważył że wszystkie Audi wyglądają tak samo - coś w tym jest :)
    • Gość: renek Re: Lexus IS F na nowy sezon IP: 178.73.48.* 15.08.11, 21:48
      Najlepsze sa jednak europejskie samochody, bo nasze. Wytwarzane w europie i kasa u nas ( w europie) zostanie. Trzeba dbać o swój rynek .
    • nicpon007 Re: Lexus IS F na nowy sezon 15.08.11, 22:08
      fajny jest :) ale w sumie chyba wolałbym GT-Ra ;)
    • Gość: ROMEK Re: Lexus IS F na nowy sezon IP: 178.73.48.* 15.08.11, 22:43
      tez tak uważam, ze europejskie wozy są lepsze. Ostatnio podobają mi się francuzy , > doganiają Niemców !
    • sselrats Re: Lexus IS F na nowy sezon 15.08.11, 22:47
      Zabawne jak najpierw Niemcy a potem Japonczycy kopiuja uzycie LED-ow z 2000 Cadillaca deVille.
    • Gość: lolx2 Re: Lexus IS F na nowy sezon IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 23:08
      ale z was kretyni ;p poszukajcie zdania, w któym napisałem ze jestem fanem audi ;/ jestem fanem mercedesa i jedynego godnego uwagi c63 amg ;) japońskie popaprańce ;p
    • kudos Re: Lexus IS F na nowy sezon 16.08.11, 02:09
      "szymizalogowany" moze wypowiesz sie z sensem , bo strasznie belkoczesz. Skonczyles juz szkole podstawowa czy moze bawicie sie samochodzikami w piaskownicy z kolega o nicku "Waldek".
    • Gość: quenzu82 Re: Lexus IS F na nowy sezon IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.11, 02:28
      "smieszna ta japonska motoryzacja. Juz podczas WW2 dostali w dupe.. niech lepiej zajma sie swoim playstation."

Śmieszni to są twoi tatusiowie. Zamiast pić tanie wina, powinni się zając wychowaniem dziecka, bo jak widać, wyrósł prostak.
    • marekatlanta71 Re: Lexus IS F na nowy sezon 16.08.11, 02:29
      @kudos Sądząc z tego co napisał o skrzyni IS-F'a (wbrew opowieściom kolegi niedologowanego skrzynia nie zmienia biegów sama na wyższe, co ciekawe takze w GS460 w trybie manualnym zachowuje sie tak samo), o hamulcach (w testach uważane są za nie do przegrzania) oraz o felgach BBS (życzę każdemu użytkownikowi tak dobrych felg), to myśle ze idea piaskownicy i zabaw wackiem (czy z Wackiem?) jest pewnie bliska prawdy.
    • kudos Re: Lexus IS F na nowy sezon 16.08.11, 03:16
      czego wymagac od laikow?
      BBS to legenda.
    • 1mississauga Re: Lexus IS F na nowy sezon 16.08.11, 05:26
      message for students, u guys write too much and dont know jack shit. Think about staying in school and maybe one day, u will be able to buy a nice Lexus, if not u probally will end up with a rusty old turn of the centry BMW.
    • fragles102 Re: Lexus IS F na nowy sezon 16.08.11, 06:04
      @waldek&44 nie wiedziałem że upośledzeni są wsród nas hehe
    • szymizalogowany Re: Lexus IS F na nowy sezon 16.08.11, 10:52
      > A to moja zabawka:
      > img815.imageshack.us/img815/8591/dsc3609.jpg

Marek na tej Atlantydzie stajesz siem jak przecietny Atlantyd - stac go na samochodo ale nie wie jak skrzynia dziala.

Ze w IS-F sama przelacza biegi kto nie wierzy to na jutjubie niech wpisze IS-F 5th gear i obejrzy pierwszy film od 2:00 Tiff mowi o posranej skrzyni IS-F

Titaj moja zabawka, niestety nie jestem Atlantydem tylko Pomroczaninem wiec zamiast 423 KM to tylko 300 KM. Nie mam tesz rakiety Krajslera ale moge za to postawic na silniku kilka butelek wódki.

imageshack.us/f/651/dupajh.jpg/
      Skrzynia (inna) w trybie sekwencyjnym sama zmienia.

Jak Mareczek Atlantyd nie wierzy to niech tu siem dopisze - specjalnie dla niego skamerujem ten wiekopomny moment zmiany biegu auto w trybie sport na sekwencji. I to dzis jak trzeba bedzie.
    • Gość: ser Re: Lexus IS F na nowy sezon IP: *.cdma.centertel.pl 16.08.11, 11:14
      lolx2 - moim zdaniem piękny jest ten lex, no ale jak się ktoś się zachwyca passatem B6 to ciężko później takiemu dogodzić.
    • szymizalogowany Re: Lexus IS F na nowy sezon 16.08.11, 11:26
      A moim zdaniem Lexusy są brzydkie - zarówno IS-F z Atlantydy, jak i GS i każdy inny łącznie z LFA - a CT czy ES to szkarady, tak samo SUVy Lexusa.

(gdzie temu IS-Fowi do M3 coupe na wygląd
      www.forgestar.com/blog/?p=674 )

BMW i Mercedes są znacznie łądniejsze - tylko...

BMW to ja miałem, MB też - to są auta dobre - do 100tys km. a potem to jest ewrybady-kombinerki co się ku... spie...ło? I tak co tydzień.

A Lexus, jeździ, jeździ, jeździ i będzie jeździł nawet po roztopieniu lodowców.
    • Gość: lolx2 Re: Lexus IS F na nowy sezon IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.11, 13:03
      @ser a ty zachwycasz sie paskiem? to naprawde bardzo ci współczuję, ale to wszystko wyjaśnia czemu ten lex ci się podoba ;)
    • marekatlanta71 Re: Lexus IS F na nowy sezon 16.08.11, 13:18
      W sumie to mialem sie nie odzywac, ale co mi tam - szymi niedologowany - skrzynia w IS-Fie w trybie manualnym nie zmienia sama biegow. To samo w GS460. Dobijasz do odcięcia i jedziesz ryczac silnikiem a samochód biegu nie zmieni. Na szczęście w IS-Fie jest sygnał mówiący ze już czas zmienić na następny, choć np. przyspieszajac na suchym trzeba miec niezły refleks żeby zdążyć nacisnąć lopatke. Za to zmiany biegów w IS-Fie są nie do opisania i trzeba to przeżyć żeby zrozumieć. Kupując IS-F'a przymierzalem sie takze do M3, ale w Lexusie urzekla mnie ta dzikosc - M3 jest strasznie ugladzone i tatusiowate. Jedyne co mi sie w M3 bardziej podobało to wyżej kręcący sie silnik, ale IS-F ryczał lepiej, szarpal biegami mocniej i zrywal przyczepność łatwiej. No i w odróżnieniu od M3, w Lexusie jeżdżę tylko na przeglądy i nie musze ciagle czegoś naprawiać. Zreszta to samo mam z GS460 - 3 lata i zero napraw.
    • Gość: jacek Re: Lexus IS F na nowy sezon IP: *.ip102.fastwebnet.it 24.03.12, 17:07
      co za analfabeci piszą ałdi zamiast audi kur.a ludzie skąd wy bierzecie pieniądze na takie samochody skoro jesteście cofnięci w rozwoju

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka