Gość: Murzyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.11, 10:02 Za 70 tys dolarow to mam drugiego IS F-a. Przesadzili panowie z Toyoty Link Zgłoś Obserwuj wątek
samiec_alfa_romeo Re: Lexus IS F na ostro 01.09.11, 10:07 Lexus jest wspaniałą marką, jednak chce mi się rzygać oglądając linię ich nadwozia. Link Zgłoś
Gość: Danyy Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 12:17 Moje toczy fele za 14,4 tys baksów ;] ochu...li :P Link Zgłoś
Gość: xyz* Re: Lexus IS F na ostro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.11, 12:52 Za 70 tys $$$ to ten Lexus może mieć z 800KM jak nie lepiej i być wyposażony jak marzenie, a Toyota wciska za tą kasę fragmenty body kitu, alusy (akurat bardzo mi się podobają ale cena przesadzona) i klocki... ale amerykanie to kupią. U nich nic nie musi być logiczne. Link Zgłoś
Gość: X Re: Lexus IS F na ostro IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.11, 13:22 @xyz* Nie ma to jak 800koni z seryjna skrzynia biegow i standardowymi hamulcami. Link Zgłoś
Gość: mati Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 13:23 Trudno zrozumieć ludzi kupujących tutaj leksusy (co innego w USA), To tak jakby kupić kia lub innego ssain-songa (nie rozpozwalana marka - czyli bez prstizu) tyle tylko, że zamiast zapłacić 50 tys. i zapłacić 200 tys. po czym tłumaczyć dziewczynie lub sąsiadowi co to w ogole jest ten leksus, i że to nie chinskie. Link Zgłoś
Gość: jojfanson Re: Lexus IS F na ostro IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.11, 14:02 "po czym tłumaczyć dziewczynie lub sąsiadowi co to w ogole jest ten leksus, i że to nie chinskie." Nie wszyscy mieszkają w wiochach zabitych dechami, gdzie jedynymi prestiżowymi samochodami są 15-letnie spawane z dwóch bmw i ałdi, ujeżdżane przez lokalne złodziejskie rodzinki, które myślą, że jak kupią dresowóz, to są w życiu kimś. Link Zgłoś
Gość: mati Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 14:30 Prosty test: zapytac 10 losowo wybranych lasek co to jest leksus / bmw / audi / mercees ? Co do trzeh oststanich nie bedzie watpliwości, co do tego leksusa, brzmiącego jak przekręcony luksus, bedzię zdziwienie co to jest. naprowadzjąc , że chodzi o samochod skojarzenie bedzie , że to jakas azjatycka podróba .... i jak tu płacic za "no name'a" setki tysięcy ..... prestiż jak logana. Nie po to wywahe sie kase na drogie auta aby poźniej tłumaczyc się co to jest. Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 14:45 @mati: To pewnie nie słyszałeś nawet o Jaguarze i Infiniti... . Zastanawia mnie jakim to trzeba być kretynem żeby kupować samochód dla innych? Trzeba być naprawdę niedowartościowanym i mieć mnóstwo kompleksów żeby kupować samochód dla marki, którą znają wszyscy. Typowy polski lanser. Jak kupujesz ubrania, to tylko takie z dużym logiem i metką na wierzchu? Mnie to nic nie obchodzi kto zna, a kto nie zna takiej marki, samochód kupuje tylko o wyłącznie dla siebie, nie obchodzi mnie ile ludu się za nim ogląda i czy będzie trudno go sprzedać. Liczy się to jak ja go postrzegam, czy jest wart kupna i daje radość i radość i przyjemność. Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 15:14 @daniel fajna postawa "niech się wstydzi ten kto widzi" - dzięki temu możesz bez wstydu jeździć szkodą, ładą albo jakimś nie-znanym chinczykiem, nosic zegarek wostok, walonki i czapke czolgisty (bo praktyczne) ....... masz racje nie ważne co o Tobie myślą inni, ważne własne dobre samopoczucie Link Zgłoś
Gość: Danyy Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 16:41 A jeśli ktoś kupuje Nissana (marka która wgle nie jest 'premium') za grubo ponad 200tyś (GT-R, 370z) - oczywiście nówka, bo o prestiżu w używanym samochodzie nie wspominam - takie rzeczy tylko w Polsce- to ma czuć się gorszy? Link Zgłoś
Gość: Danyy Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 16:43 Rozumiem, że samochody to powinno się kupować dla sąsiada, dziewczyny, kota czy tam psa?? A nie dla siebie, co ja preferuje ?? Link Zgłoś
Gość: lis Re: Lexus IS F na ostro IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.11, 16:44 @jojfanson Nie wszyscy mieszkaja w malych miasteczkach, gdzie Toyota po tjuninku jest czyms prestizowym. Link Zgłoś
Gość: Nik Re: Lexus IS F na ostro IP: *.isp.tvkg.net 02.09.11, 23:48 lol, GT-R to z tego nie wyrosnie. Link Zgłoś
Gość: gandi Re: Lexus IS F na ostro IP: *.home.aster.pl 06.09.11, 08:33 Ma być GS-F ,,,jestem ciekawy jakiś silnik będzie:D Mati nie rozumiem twojej polityki;/ Link Zgłoś