Dodaj do ulubionych

Lexus IS F na ostro

IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.11, 10:02
Za 70 tys dolarow to mam drugiego IS F-a. Przesadzili panowie z Toyoty
Obserwuj wątek
    • samiec_alfa_romeo Re: Lexus IS F na ostro 01.09.11, 10:07
      Lexus jest wspaniałą marką, jednak chce mi się rzygać oglądając linię ich nadwozia.
    • Gość: Danyy Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 12:17
      Moje toczy fele za 14,4 tys baksów ;] ochu...li :P
    • Gość: xyz* Re: Lexus IS F na ostro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.11, 12:52
      Za 70 tys $$$ to ten Lexus może mieć z 800KM jak nie lepiej i być wyposażony jak marzenie, a Toyota wciska za tą kasę fragmenty body kitu, alusy (akurat bardzo mi się podobają ale cena przesadzona) i klocki... ale amerykanie to kupią. U nich nic nie musi być logiczne.
    • Gość: X Re: Lexus IS F na ostro IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.11, 13:22
      @xyz*
      Nie ma to jak 800koni z seryjna skrzynia biegow i standardowymi hamulcami.
    • Gość: mati Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 13:23

Trudno zrozumieć ludzi kupujących tutaj leksusy (co innego w USA),

To tak jakby kupić kia lub innego ssain-songa (nie rozpozwalana marka - czyli bez
      prstizu) tyle tylko, że zamiast zapłacić 50 tys. i zapłacić 200 tys. po czym tłumaczyć dziewczynie lub sąsiadowi co to w ogole jest ten leksus, i że to nie chinskie.

• Gość: jojfanson Re: Lexus IS F na ostro IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.11, 14:02
      "po czym tłumaczyć dziewczynie lub sąsiadowi co to w ogole jest ten leksus, i że to nie chinskie."

Nie wszyscy mieszkają w wiochach zabitych dechami, gdzie jedynymi prestiżowymi samochodami są 15-letnie spawane z dwóch bmw i ałdi, ujeżdżane przez lokalne złodziejskie rodzinki, które myślą, że jak kupią dresowóz, to są w życiu kimś.
    • Gość: mati Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 14:30

Prosty test: zapytac 10 losowo wybranych lasek co to jest leksus / bmw / audi / mercees ?

Co do trzeh oststanich nie bedzie watpliwości, co do tego leksusa, brzmiącego
      jak przekręcony luksus, bedzię zdziwienie co to jest. naprowadzjąc , że chodzi
      o samochod skojarzenie bedzie , że to jakas azjatycka podróba .... i jak tu płacic
      za "no name'a" setki tysięcy ..... prestiż jak logana. Nie po to wywahe sie
      kase na drogie auta aby poźniej tłumaczyc się co to jest.

• Gość: Daniel Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 14:45
      @mati: To pewnie nie słyszałeś nawet o Jaguarze i Infiniti... .
      Zastanawia mnie jakim to trzeba być kretynem żeby kupować samochód dla innych?
      Trzeba być naprawdę niedowartościowanym i mieć mnóstwo kompleksów żeby kupować samochód dla marki, którą znają wszyscy.
      Typowy polski lanser. Jak kupujesz ubrania, to tylko takie z dużym logiem i metką na wierzchu?

Mnie to nic nie obchodzi kto zna, a kto nie zna takiej marki, samochód kupuje tylko o wyłącznie dla siebie, nie obchodzi mnie ile ludu się za nim ogląda i czy będzie trudno go sprzedać. Liczy się to jak ja go postrzegam, czy jest wart kupna i daje radość i radość i przyjemność.
    • Gość: pawel Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 15:14
      @daniel

fajna postawa "niech się wstydzi ten kto widzi" - dzięki temu możesz bez wstydu
      jeździć szkodą, ładą albo jakimś nie-znanym chinczykiem, nosic zegarek wostok,
      walonki i czapke czolgisty (bo praktyczne) ....... masz racje nie ważne co o Tobie
      myślą inni, ważne własne dobre samopoczucie

• Gość: mati Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 15:26

@daniel --
    • Gość: Danyy Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 16:41
      A jeśli ktoś kupuje Nissana (marka która wgle nie jest 'premium') za grubo ponad 200tyś (GT-R, 370z) - oczywiście nówka, bo o prestiżu w używanym samochodzie nie wspominam - takie rzeczy tylko w Polsce- to ma czuć się gorszy?
    • Gość: Danyy Re: Lexus IS F na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 16:43
      Rozumiem, że samochody to powinno się kupować dla sąsiada, dziewczyny, kota czy tam psa?? A nie dla siebie, co ja preferuje ??
    • Gość: lis Re: Lexus IS F na ostro IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.11, 16:44
      @jojfanson
      Nie wszyscy mieszkaja w malych miasteczkach, gdzie Toyota po tjuninku jest czyms prestizowym.
    • Gość: Nik Re: Lexus IS F na ostro IP: *.isp.tvkg.net 02.09.11, 23:48
      lol, GT-R to z tego nie wyrosnie.
    • Gość: gandi Re: Lexus IS F na ostro IP: *.home.aster.pl 06.09.11, 08:33
      Ma być GS-F ,,,jestem ciekawy jakiś silnik będzie:D Mati nie rozumiem twojej polityki;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka