Dodaj do ulubionych

Fabryczni tunerzy | AMG

• Gość: ANDRZEJ Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 09:10
      MERCEDES I BMW KUPIONE JAKO NOWE , TO MARZENIE WIELU KIEROWCÓW , NIESTETY WIĘKSZOŚCI LUDZI NIE STAĆ NA AUTA Z WYŻSZEJ PÓŁKI !!! , ZADOWALAJĄ SIĘ STARYMI UŻYWANYMI POJAZDAMI , LUB ZAKUPUJĄ SAMOCHODY PODRZĘDNYCH MAREK TYPU SKODA ... ,BEZ URAZY , TAKA JEST PRAWDA !!!.
    • fragles102 Re: Fabryczni tunerzy | AMG 18.12.11, 09:52
      Mercedes to dupowóz do wożenia gestapowców hehe
    • Gość: faffi Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.cnow.pl 18.12.11, 11:37
      samy niemiecki szmelc na forum siebie wart. jedyne samochody dla ludzi z klasą i bez kompleksów to lexus i toyota
    • Gość: REALISTA Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 14:48
      MERCEDES ,BMW ... , TO SUPER SAMOCHODY DLA ZAMOŻNYCH LUDZI ,OSOBIŚCIE MAM TYLKO TOYOTĘ ... ,JAK SIĘ NIE MA TEGO CO SIĘ CHCE , TO NALEŻY SIĘ CIESZYĆ Z TEGO CO SIĘ MA !!! .
    • fragles102 Re: Fabryczni tunerzy | AMG 18.12.11, 17:16
      @REALISTA właśnie tacy ludzie jak ty ,nie wiem po co kupują TOYOTY to jest chore ,to nie auta dla takich idi..., jak w głowie jezdzi BMW ,normalnie patologia stale taki będzie niezadowolony,ale teraz juz często widuje w TOYOTACH takich smutasów zawiedzionych ze pod stodołą nie stoi szczyt mażeń BMW3
    • Gość: rgonzowy Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.11, 17:56
      fragles102 a jak tam twoje vw polo?
    • Gość: REALISTA Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 19:21
      @fraglesSAMOCHÓD NIE JEST DLA SZPANU , JEST TO PRZYRZĄD DO ŁATWEGO I KOMFORTOWEGO PRZEMIESZCZANIA SIĘ !!!. JA NIE MAM TAKICH IDIOTYCZNYCH MARZEŃ I STODOŁY ... ,MAM TOYOTĘ RAV 4 2,O D4D 4X4 ... , JESTEŚ MALUTKIM CZŁOWIECZKIEM O WYBUJAŁEJ FANTAZJI ...JA STWIERDZIŁEM , ŻE OBIE TE MARKI SĄ POZA MOIM ZASIĘGIEM FINANSOWYM ...
    • Gość: Bob Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: 213.134.163.* 18.12.11, 22:14
      mercedesy dla emerytow, a amg dla pedziow.
    • jamesonwhiskey Re: Fabryczni tunerzy | AMG 19.12.11, 00:17
      smieszni jestescie, jaracie sie krytykujecie jesed z lepszych koncernow motoryzacyjnych?
      merc sie nie zatrzymal na baleronie, to co teraz produkuja zobaczycie na zywo za 10 lat wiec myc raczki i spac a jutro radosnie do roboty skodzina czy paskiem w dyzlu
    • mniklasp Re: Fabryczni tunerzy | AMG 19.12.11, 01:23
      absolutnie racja ze nalezy sie cieszyc co sie ma , moj pierwzsy samochod w Polsce to Fiat 126p kupiony 30 lat temu . mieszkam wUSa od 20 lat mam BMW X3 i Mercedes c300 obydwa nowe plus Astro CHevyy na 8 osob , te samochody sa dla mnie zwykle i nie ekscytujace , po prostu jak dobre buty, Poniewaz tu kazdy ma podobne to jest to normalne.Fiat 126 p to byl samochod super bo pierwszy. Polacy bardzo ekscytuja sie samochodami ,ja ju wolalbym autobusy tu w Kaifornii , wszedzie trzeba gdzies jechac , nic pieszo, chyba ze z psem na spacer
    • Gość: Czujny Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 11:01
      SZMELCSEDES AJ EM GEJ HAHAHAHA Nikt normalny nie jeździ tym ścierwem !!!. To wóz dla nieudaczników życiowych, różnych bandytów, złodziei, sprzedawców dragów, pryszczy i wieśniaków-buraków. To wóz dla dna społecznego !!!.

• Gość: GOŚĆ Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 11:01
      BEZ GWIAZDY NIE MA JAZDY - BURAKOWOZEM !!!
    • Gość: gość Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 18:14
      Nic temu parchowi nie pomoże , i nadal to tylko mercedes
    • Gość: gość Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 18:15
      To tylko mercedes , jest tyle lepszych mare i aut z prawdziwą klasą , a nie tylko w nazwie jak ten pospolity parch
    • Gość: gość Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 18:16
      szmelcsedes to firemka dla osób nie dość, że z niskim czołem, to jeszcze z IQ na poziomie płyty chodnikowej .

• Gość: lol Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 18:16
      król przydrożnych drzew ,z burakami w środku i kapuścianą głową za kierownicą hehe
    • Gość: gość Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 18:18
      gowno jak kazdy mercedes , dla debili z gownem zamiast mozgu
    • Gość: gość Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 18:18
      Co za sraka z tego zasranego mercedsika , grupa docelowa społeczne gowno
    • Gość: gg Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 18:20
      luksus i mercedes to dwa wzajemnie wykluczające się słowa
    • Gość: gość Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 18:21
      mercedes to pospolity bucowoz , zero klasy , zero techniki ,
    • Gość: gość Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 18:22
      Kiedy pierwsza akcja serwisowa , przy okazji wszyscy fani i posiadacze buraczanego ścierwa o nazwie mercedes dostaną gratis w serwisie swoją pierwszą szarą komórkę i zwój mózgowy , dzięki temu będą potrafili liczyć do dwóch podczas jazdy na dyskoteki w remizach czy na zakupy w Biedronce :)
    • hiszpan25 Re: Fabryczni tunerzy | AMG 21.12.11, 13:05
      Stylistycznie auta z AMG nie robia na mnie wrazenia... dzwiek jaki wydobywa sie z doladowanych V8 i osiagi sprawiaja jednak ze nie obrazil bym sie na widok jakiegos SL65AMG w garazu :)
    • Gość: autor? Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.agora.pl 21.12.11, 14:53
      Po pierwsze, nie Hummer, tylko Hammer
      Po drugie Hammer i E 60 AMG to dwa rózne auta, z innymi silnikami (R6 i V8) produkowane w ok. 8 lat po sobie.
      Pierwszy (Hammer) to "podrasowane" przez AMG 300E (jeszcze w latach 80. nie będące czaścią koncernu)
      E60 AMG to rozwiert E500 W124 - właściwie pierwsze auto wyprodukowane przez AMG oficjalniepod skrzydłami MB po 1993 roku. (Kontrowersje budzi Evolution 2.5 16V błędnie naywane często Cosworth - silnik Cosworth montowany był w W201 2.3 16V, 2.5 jest już dziełem MB).
      E60 wyprodukowano ok. 130 sztuk.
    • Gość: doman Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 16:31
      AMG robi prawdziwe dzieła sztuki z mercedesami a dla kilku nieudaczników nazywajacych je burakowozami maksimum lansu i dumy jest ich własny Deawoo lanos !!!!!
    • Gość: ubk Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.11, 23:08
      no i jak zwykle najwięcej 'konstruktywnych' i 'fachowych' opinii od pseudo-znawców, którzy chyba chcą sobie podbudować niskie mniemanie o sobie chamskimi wypowiedziami o markach, na które nigdy nie będzie ich stać...chyba nie smakował świąteczny szprot w pomidorach, więc jazda na forum popsioczyć trochę...ogarnijcie się ludzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka