Dodaj do ulubionych

Odpowiem na pytania dotyczące nawigacji GPS

03.05.12, 14:46
Witam
Odpowiem rzetelnie i obiektywnie na pytania związane z nawigacjami GPS.
Obserwuj wątek
    • charlie_x Re: Odpowiem na pytania dotyczące nawigacji GPS 04.05.12, 22:43
      szukam nawigacji do podrozy po polsce i europie. Najchetniej 4'' cos co ma swietne mapy i latwa intuicyjna obsluge. W cenie do 600pln.
      • nawifan Re: Odpowiem na pytania dotyczące nawigacji GPS 08.05.12, 17:38
        Witam

Polecam Garmina 1390T z dożywotnią darmową aktualizacją map. Urządzenie posiada 4,3 calowy wyświetlacz.
        www.nawigacjesamochodowe.com/produkt/garmin-nuvi-1390t-europa-lmu-do-ywotnia-aktualizacja-map
        • charlie_x Re: Odpowiem na pytania dotyczące nawigacji GPS 09.05.12, 22:09
          nawifan napisał(a):

> Witam
          >
          > Polecam Garmina 1390T z dożywotnią darmową aktualizacją map. Urządzenie posiada
          > 4,3 calowy wyświetlacz.

dziekuje, o cos takiego mi chodzilo.pozdr.
        • charlie_x Re: Odpowiem na pytania dotyczące nawigacji GPS 28.05.12, 00:46
          nawifan napisał(a):

> Witam
          >
          > Polecam Garmina 1390T z dożywotnią darmową aktualizacją map. Urządzenie posiada
          > 4,3 calowy wyświetlacz.

czy model nuvi 1490 T rozni sie od 1390T tylko wielkoscia ekranu ?
          • szpilka36 Re: Odpowiem na pytania dotyczące nawigacji GPS 28.05.12, 13:21
            skoro już mam Navigon 4310max za 800zeta to co?mam kupić drugi?
    • szpilka36 Re: Odpowiem na pytania dotyczące nawigacji GPS 07.05.12, 20:38
      nawifan napisał(a):

> Witam
      > Odpowiem rzetelnie i obiektywnie na pytania związane z nawigacjami GPS. no właśnie pytanie zadałam gdzie indziej ,a szukam podpowiedzi jak zaktualizować gps navigon?z góry dzięki za pomoc
      • nawifan Re: Odpowiem na pytania dotyczące nawigacji GPS 08.05.12, 17:45
        Witam Panią

Ściągamy aplikację Navigon Fresh którą instalujemy na komputerze. Przed wszystkimi aktualizacjami należy zrobić kopię zapasową. Aplikacja Navigon Fresh ściąga wymagane pliki i instaluje je automatycznie na urządzeniu nawigacyjnym.
        • szpilka36 Re: Odpowiem na pytania dotyczące nawigacji GPS 10.05.12, 15:48
          nawifan napisał(a):

> Witam Panią
          >
          > Ściągamy aplikację Navigon Fresh którą instalujemy na komputerze. Przed wszystk
          > imi aktualizacjami należy zrobić kopię zapasową. Aplikacja Navigon Fresh ściąga
          > wymagane pliki i instaluje je automatycznie na urządzeniu nawigacyjnym.Witam,mam tą aplikację ,i po podłączeniu navigona non stop info''usterka,nie odnaleziono oprogramowania,wsadziłam do czytnika kartę pamięci i dalej to samo?co robię nie tak?help!
          • nawifan Re: Odpowiem na pytania dotyczące nawigacji GPS 11.05.12, 11:07
            Proszę sprawdzić poprawność zainstalowania oprogramowania Navigon Fresh (odinstalować i zainstalować ponownie aktualną wersję). Sprawdzić także na stronie Navigona, czy dla Pani modelu są przewidziane aktualizację i mapy do kupienia.
            www.navigon.com/portal/pl/shop/addons/index.html
            Jeśli problem będzie się powtarzał tu ma Pani numer do serwisu Navigona:
            022-3981350 (opłata jak za 1 impuls) w dni robocze w godzinach 10.00-18.00.
            • szpilka36 Re: Odpowiem na pytania dotyczące nawigacji GPS 11.05.12, 21:33
              no tak to teraz mam jasnośc,program mam dobry,tylko nie wiedziałam ,że jest potrzebna licencja,albo trzeba zapłacić z opisu to nie wynikało,niepotrzebnie kupiłam kartę chyba bo w sklepie mi powiedziano ,że mogę ściągnąć na kartę i potem wgrać.Dziękuję za pomoc,jeszcze będę próbować ,ale nie wierzę w rezultat
            • paveu78 Re: Odpowiem na pytania dotyczące nawigacji GPS 26.02.13, 10:19
              W razie jakichkolwiek problemów ze sprzetem , aktualizacja map polecam www.ejura.cba.pl serwis gps
    • bananarama-live ZUMO 500/550 13.05.12, 18:19
      Szukam w dobrej cenie.
      • szpilka36 Re: ZUMO 500/550 13.05.12, 19:01
        teraz mam miej więcej jasność,program do aktualizacji można sobie ściągnąć za friko,a za 'legalną'mapę trzeba załacić,poniżej 200 zeta nie znajdziesz
        • antek.eu Re: ZUMO 500/550 09.06.12, 06:44
          Czy jest możliwość by w fabrycznej nawigacji Nissan przejść na mapy "porządnych" dostawców ?
          • fair.play Re: ZUMO 500/550 14.06.12, 11:42
            Czy Navi Expert w telefonie to dobre rozwiązanie ? Mam Wave 1 Samsungiera i co chwile coś szarpie z netu...ciężko się jeździ z nią.
            • magda0 jaka nawigacja samochodowa? 13.12.12, 10:32
              Jaka nawigacje kupić? jezdzimy po polsce i europie, chodiz o to zeby można było aktualizowac mapy bez specjalnei wysokich kosztów, a sama nawigacja ok.300 zł?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka