Dodaj do ulubionych

Honda ulubionym samochode homoseksualistow

IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 12:02
Najbardziej popularna marka samochodow wsrod amerykanskich homoseksualistow
jest Honda jak wynika z sondazu boys on wheels.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pioter Re: Honda ulubionym samochode homoseksualistow IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 20.08.01, 12:06
      he he dobre... czy to oni maja takie skórzane spodnie z wycietymi półdupkami?
      • Gość: Franio Re: Honda ulubionym samochode homoseksualistow IP: *.telia.com 20.08.01, 12:08
        Nie tylko moga byc dwie laski tez.Franio
    • Gość: Franek Re: Honda ulubionym samochode homoseksualistow IP: *.mannesmann.de 20.08.01, 13:24
      > Najbardziej popularna marka samochodow wsrod amerykanskich homoseksualistow
      > jest Honda jak wynika z sondazu boys on wheels.

cos w tym chyba jest, znajomych 2 gejow jezdilo hondami: civic i accord (teraz jeden sie przesiadl na A klase), mam
      nadzieje ze nie urazilem zadnego/ej ''kochajacego inaczej'':) no i pozostalych posiadaczy hond:)))
    • Gość: jędruś Re: Honda ulubionym samochode homoseksualistow IP: 194.181.188.* 20.08.01, 13:55
      panowie, coś jest "nie tak". jestem wielkim miłośnikiem tej marki ale pedałów
      nietrawię. myślę, że oni może przywiązują większą uwagę do marki.
    • Gość: bObO Re: Honda ulubionym samochode homoseksualistow IP: 212.244.192.* 21.08.01, 16:23
      Podobno homoseksualiści są bardziej wrażliwi na piękno, co - znając estetykę
      Hond - potwierdzałoby to przypuszczenie.

Żonaty bObO ;)
    • Gość: trurl Re: Honda ulubionym samochode homoseksualistow IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 17:58
      Mam znajomego śmigającego Hondą Prelude i sprzęt ten służy mu w znacznej części do wyrywania
      kolejnych nowych panienek.Jedyne o co chyba mógłbym zacząć go posądzać to pedofilstwo bo dziewuchy
      coraz młodsze.No ale być może wyjątek potwierdza regułę ? :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka