Gość: Jan IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 12:02 Najbardziej popularna marka samochodow wsrod amerykanskich homoseksualistow jest Honda jak wynika z sondazu boys on wheels. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Pioter Re: Honda ulubionym samochode homoseksualistow IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 20.08.01, 12:06 he he dobre... czy to oni maja takie skórzane spodnie z wycietymi półdupkami? Link Zgłoś
Gość: Franio Re: Honda ulubionym samochode homoseksualistow IP: *.telia.com 20.08.01, 12:08 Nie tylko moga byc dwie laski tez.Franio Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Honda ulubionym samochode homoseksualistow IP: *.mannesmann.de 20.08.01, 13:24 > Najbardziej popularna marka samochodow wsrod amerykanskich homoseksualistow > jest Honda jak wynika z sondazu boys on wheels. cos w tym chyba jest, znajomych 2 gejow jezdilo hondami: civic i accord (teraz jeden sie przesiadl na A klase), mam nadzieje ze nie urazilem zadnego/ej ''kochajacego inaczej'':) no i pozostalych posiadaczy hond:))) Link Zgłoś
Gość: jędruś Re: Honda ulubionym samochode homoseksualistow IP: 194.181.188.* 20.08.01, 13:55 panowie, coś jest "nie tak". jestem wielkim miłośnikiem tej marki ale pedałów nietrawię. myślę, że oni może przywiązują większą uwagę do marki. Link Zgłoś
Gość: bObO Re: Honda ulubionym samochode homoseksualistow IP: 212.244.192.* 21.08.01, 16:23 Podobno homoseksualiści są bardziej wrażliwi na piękno, co - znając estetykę Hond - potwierdzałoby to przypuszczenie. Żonaty bObO ;) Link Zgłoś
Gość: trurl Re: Honda ulubionym samochode homoseksualistow IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 17:58 Mam znajomego śmigającego Hondą Prelude i sprzęt ten służy mu w znacznej części do wyrywania kolejnych nowych panienek.Jedyne o co chyba mógłbym zacząć go posądzać to pedofilstwo bo dziewuchy coraz młodsze.No ale być może wyjątek potwierdza regułę ? :-)) Link Zgłoś