Dodaj do ulubionych

Jechał ktoś już Alteą?

06.07.04, 11:57
Tak z ciekawości pytam o wrażenia...
Obserwuj wątek
    • Gość: zus Re: Jechał ktoś już Alteą? IP: *.example.net / 217.8.188.* 06.07.04, 12:44
      jedyne moje wrazenie to optyczne - widziałem czerwona alteę na lawecie - i
      wygladała zajebiście.
      • apacz9 Re: Jechał ktoś już Alteą? 06.07.04, 13:44
        Widziałem na parkingu przed Promenadą, akurat parkowałem przed nią, całkiem
        fajnie wygląda, taka czerwoniutka była. Ciekawe jak toto jeździ
        • Gość: AdM Re: Jechał ktoś już Alteą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:49
          apacz9 napisał:

> Widziałem na parkingu przed Promenadą, akurat parkowałem przed nią, całkiem
          > fajnie wygląda, taka czerwoniutka była. Ciekawe jak toto jeździ

Chyba nieźle, widziałem w jakiejś gazecie porównanie z C-Max'em. Ogólnie wygrał
          Seat, nawet dość znacznie. W kategorii jazda nie było sporych różnic, a
          przecież C-max to prymus.
          • Gość: AdM Re: Jechał ktoś już Alteą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:52
            O, jest, ale w okrojonej wersji:
            www.autobild.de/test/neuwagen/artikel.php?artikel_id=6513&A_SESS=8d274b6570b8bdda61df33b9c2eea543
            • apacz9 Re: Jechał ktoś już Alteą? 06.07.04, 13:58
              Osiągi też jakby lepsze ma Altea, ale parę testów to już czytałem, myślałem, że
              może któryś z szanownych forumowiczów już tym jechał. Żonie się podoba a i tak
              mieliśmy coś jej kupić właśnie. Trzeba się będzie wybrać na jazdę próbną tylko
              czasu nie ma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka