Dodaj do ulubionych

Prezent dla meza

07.03.13, 20:55
Witam
Moj maz ma niedlugo urodziny i chcialabym mu kupic nawigacje do samochodu. Myslalam o Tom Tom live 1025, z racji tego ze pozyczalismy kiedys Tom Tom 825 live i bylismy bardzo zadowoleni. Mieszkamy w Anglii i raz do roku robimy sobie ok 3 tyg wyprawe do Polski, odwiedzajac przy okazji inne europejskie kraje. Dlatego tez zalezy mi na jak najmniej zawodnej nawigacji. W 825 uslugi live sprawdzily sie idealnie, nawet poza granicami Anglii, nie wiem tylko czy w 1025 bedzie podobnie. Prosze o rady ktore ulatwia mi podjecie decyzji zakupu.Kwote jaka chcialam przeznaczyc to tak ok 1500 zl.
Obserwuj wątek
    • charlie_x Re: Prezent dla meza 08.03.13, 08:04
      mialem tt700 GO przez 5 lat fajny sprzet,a potem kiedy padl przydazylo sie to.
    • kwatkiewska Re: Prezent dla meza 20.03.13, 21:26
      Mam taką PY-GPS6005 i jestem mega zadowolona. Z AM tworzy świetny duet, sprzęt się nie wiesza działa sprawnie. No i cena dużo nisza :)
      • darek9010 Re: Prezent dla meza 17.04.13, 15:47
        Ja sam chciałbym dostać nawigację:) ale pewnie moja zona w życiu na to nie wpadnie. Ta PY jest ok ale z tego wiem ostatnio wprowadzili nową PY-GPS707 i wydaje mi się że ta by mi bardziej pasowała:D
        • spanielmax Re: Prezent dla meza 22.04.13, 13:34
          widziałem ten tablet/navi w sklepie - niesamowite jak coś ko kilka lat temu byłoby zupełnym science fiction może teraz kosztować 400zł. Działał bardzo przyzwoicie - szybko i dokładnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka