Gość: warszawiak Re: Chyba się wściekli IP: *.acn.pl 05.08.04, 19:28 Zabierac głópkom pojazdy (i te dudniące motocykle też)Panowie policjanci weście się do roboty bo tak łatwo zdobyc pieniążki od tych przestępców ,a będziecie miec i na podwyżkę wynagrodzenia,na sprzęt , mieszkania i jeszcze na dużo rzeczy które są wam potrzebne , a nam obywatelom zapewnią spokój. Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Chyba się wściekli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:31 Dał nam przykład minister Siwiec jak jeździć mamy. (jeśli dobrze pamiętam 170 km/h w terenie zabudowanym - po pościgu ukarany upomnieniem przez policjanta). Link Zgłoś
Gość: Kamil z WWA Re: Chyba się wściekli IP: 82.135.177.* 05.08.04, 19:37 Mówili że można dostać ten film z netu... ludzie pomocy... musze to zobaczyć!!!! a jak nie to dajcie chociaz z linki z różnymi "wykroczeniami" w Polsce, pozdro ; ) Link Zgłoś
Gość: Ul Re: Chyba się wściekli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:57 Idiota, posluchaj sam siebie... Link Zgłoś
Gość: Radny Bryke skonfiskowac a delikwenta do obozu pracy IP: 142.103.80.* 05.08.04, 19:58 Link Zgłoś
Gość: postak Re: Bryke skonfiskowac a delikwenta do obozu prac IP: *.chello.pl 05.08.04, 20:08 kilka dno temu przejechałem sie z Warszawy do Gdańska. Jak jechałem90 to baba na traktorze mnie wyprzedzała, jak 120 to wyprzedziłem nawet ze dwa Maluchy 126p, jak jechalem 150 to nagle pod górkę, dwie ciągłe linie, widze w lusterku, ze oprocz mnie jadą równolegle jeszcze 4 samochody, z których każdy chce pozostałych wyprzedzić. I nie były to jakieś wyczynowe cuda ale zwykłe seryjne z tatusiami za kierownicą, żonami obok, dziećmi z tyłu.Nie muszę dodawać, że wszystkie samochody z debilkami w środku miały rejestrację warszawską. Ot kretyni jechali nad morze. Mam nadzieję, ze choć jeden się utopił. Link Zgłoś
Gość: Sceptyk skąd ci kolesie pobrali prawa jazdy? IP: *.skwer / 217.153.142.* 05.08.04, 20:18 bo mój instruktor przy 60km/h w Warszawie mówi, żeby wolniej! Link Zgłoś
Gość: GrzeS Re: Chyba się wściekli IP: *.home.net.pl 05.08.04, 20:30 www.getawayinstockholm.com/ Link Zgłoś
Gość: Hary Re: Chyba się wściekli IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 05.08.04, 21:02 W tym samym dniu; w artykule oburzenie, a w dodatku "Wysokie obroty" reklamay dla tych imbecyli - obrzydlistwo! Link Zgłoś
Gość: Virginia Viadura Re: Chyba się wściekli IP: *.gazeta.pl 07.08.04, 11:17 > W tym samym dniu; w artykule oburzenie, a w dodatku "Wysokie obroty" reklamay > dla tych imbecyli - obrzydlistwo! Ciekawe, przeczytalam cale - nic takiego nie znalazlam. Chodzi ci o okladke? VV Link Zgłoś
Gość: Łysa Lezba Gdzie mozna kupic "te debilzmy"? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.04, 21:35 Jakis adresik, kontakt. W Gdansku juz trenujemy ;) Montujemy wlasny filmik "Getaway in 3city". Link Zgłoś
Gość: jestem Bogiem GDZIE JEST TEN FILM? IP: *.cable.mindspring.com 05.08.04, 21:39 Czy ktoś może mi pomóc. Link Zgłoś
Gość: tik tok Re: Chyba się wściekli IP: *.coco.pl 05.08.04, 21:43 pewnie jechali ze 120 a licznik mieli podkrecony na 230... phi... Link Zgłoś
z3r0 DO WSZYSTKICH TROGLODYTOW ZA KIEROWNICA 05.08.04, 21:52 Do wszystkich troglodytow za kierownica: niespelna DWIE GODZINY temu na moich oczach samochod skosil przechodzaca przez jezdnie kobiete. Auto nie jechalo 100, 120, 150 czy 200 km/h (niektorzy z Was, jaskiniowe mozdzki chwala sie, ze tak predko jezdza W MIASTACH) ale 60-70 km na godzine. Stalo sie to jakies 20 metrow ode mnie. Nie wiem, czy ktorykolwiek z Was widzial jak ludzkie cialo odbija sie od samochodu, okreca sie w powietrzu i laduje na jezdni. Natychmiast tam podbieglem. Kobieta lezala na jezdni, krzyczala i usilowala sie ruszac. Wrzeszczalem do niej i zabronilem jej wykonywac jakichkolwiek ruchow - balem sie, ze uszkodzi sobie jeszcze bardziej kregoslup itp itd. Lezala na boku, w pierwszej chwili wydawalo mi sie, ze nie jest najgorzej. Wrzeszczy - znaczy zyje, lezala na boku w dosc "naturalnej" pozycji, wiec myslalem, ze nie jest tak zle jesli chodzi o wplyw pozycji na kregoslup. I nagle spod niej zaczela wyplywac krew. Stalem tak na srodku jezdni, wokol mnie kilkanascie samochodow, z ktorych nikt nie chcial wysiasc. Na chodniku staly jakies mlode laski i wyly w nieboglosy, trzesly sie i odwracaly wzrok - nie reagowaly na moje krzyki. Wokol lezaly owoce i warzywa, ktore niosla z dzialki, jakas mala pilka, ktora moze niosla dzieciakowi do domu. Darlem sie, zeby ktos wyciagnal telefon i zadzwonil po karetke. W koncu podszedl jakis gosc i lekko podniosl glowe tej nieszczesnej kobiety (ja nie mialem sily jej dotknac - balem sie tego, co zobacze i nie chcialem czegos poprzestawiac w juz i tak wystarczajaco zmasakrowanym ciele). Do Was mowie, ludzie z mozgiem dziobaka: KREW LALA SIE Z GLOWY JAK SOK Z BUTELKI. Nie wierzylem wlasnym oczom. Pytam kolesia: Glowa? Koles, spokojnie, jak gdyby odpowiadal na moja prosbe o fajke i zapalniczke, odpowiedzial: Glowa. ZARECZAM WAM, MOI DRODZY, NIEUSTRASZENI HEROSI, ZE ZADEN Z WAS DO KONCA WASZEGO DLUZSZEGO CZY KROTSZEGO ZYCIA NIE PRZEKROCZYLBY PREDKOSCI, GDYBY ZOBACZYL TO, CO WIDZIALEM 2 GODZINY TEMU. NIE ZYCZE WAM TEGO, MOI NIESMIERTELNI. MAM DOKLADNIE W NAJDALSZYM KACIE MOJEGO STECHLEGO ODBYTU, ZE ROZWALICIE WASZE SMUTNE SAMOCHODY SCIGAJAC SIE NA STARYCH, OPUSZCZONYCH SOWIECKICH LOTNISKACH, NA SAHARZE CZY BOG WIE GDZIE JESZCZE. ALE PO TYM, CO DZISIAJ ZOBACZYLEM, JESTEM ZA TYM, ZEBY A) KONFISKOWAC SAMOCHODY B) DOZYWOTNIO ODBIERAC PRAWO JAZDY C) STOSOWAC KARE POZBAWIENIA WOLNOSCI D) DAC PRAWO DO UZYCIA BRONI PRZEZ POLICJE W PRZYPADKU BEZPOSREDNIEGO STWARZANIA NIEBEZPIECZENSTWA (vide drastyczne przekroczenie predkosci narazajace zycie innych uczestnikow ruchu, jakim jest np. "legendarne" grzanie po stolicy w okolicach 200 km/h. Teraz nie ma tam sladu po zdarzeniu, kobiete zgarnela erka (nie wiem, czy kobieta zyje). Krew sprzatnieto. JESLI KTORYZ Z WAS POPIEPRZA 120, 150, 200 (!!!) NA TERENIE DUZEGO MIASTA, TO NIECH MA SWIADOMOSC, ZE STWARZA BEZPOSREDNIE ZAGROZENIE LUDZKIEGO ZYCIA I TO Z PREMEDYTACJA. Link Zgłoś
Gość: Misio Re: DO WSZYSTKICH TROGLODYTOW ZA KIEROWNICA IP: *.crowley.pl 09.09.04, 16:35 Nic dodać, nic unijąć... Link Zgłoś
Gość: lysy st-ce Re: Chyba się wściekli IP: *.trentn01.nj.comcast.net 05.08.04, 22:04 strzelac do saochodu jadacego 200 kilosow ?? w co w opone czy w glowy ?? chyba jestes nienormalny przeciez wtedy nie ma kontroli nad samochodem i nie wiadomo w co by udezyli !!! mogli by na przyklad wpasc w przystanek autobusowy pelen ludzi itp !!! pomysl troche zanim cos sensownego napiszesz Link Zgłoś
z3r0 racja 05.08.04, 22:06 Gość portalu: lysy st-ce napisał(a): > strzelac do saochodu jadacego 200 kilosow ?? w co w opone czy w glowy ?? chyba > jestes nienormalny przeciez wtedy nie ma kontroli nad samochodem i nie wiadomo > w co by udezyli !!! mogli by na przyklad wpasc w przystanek autobusowy pelen > ludzi itp !!! pomysl troche zanim cos sensownego napiszesz MASZ RACJE. SLUSZNIE. BYC MOZE NIE POMYSLALEM DO KONCA. ALE SIE WSCIEKLEM, LEDWIE CO WROCILEM DO CHATY I NAPISALEM. PEACE. Link Zgłoś
Gość: psylocyb kobiety na temat jazdy samochodem nie powinny sie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.04, 22:17 wypowidać. to są raczej meskie sprawy, szkoda ze przy okazji moze ktos ucierpiec, tak byc nie powinno. niestety minely juz czasy honorowych zakladow i pojedynkow, w tedy eliminowano psedo-facetow. nadeszła era CIEANIASÓW BEZ JAJ, jezeli ktos chce zginąc - ma do tego prawo, a obowiązkiem policji jest ustrzec osoby postronne. ps. a ja myślałem je jezdze "szybko" :) Link Zgłoś
Gość: Grejon Re: kobiety na temat jazdy samochodem nie powinny IP: *.elpoinformatyka.pl 06.08.04, 00:17 Dzieci też, to są sprawy dla dorosłych ;) Link Zgłoś
Gość: shade Re: Chyba się wściekli IP: *.toya.net.pl 05.08.04, 22:22 idg.allegro.pl/show_item.php?item=28514724 Ocene tego pozostawiam tobie. Polecam róznież "Need for Speed: Underground" przy analizie zagadnienia. -- Z wyrazami szacunku s Link Zgłoś
Gość: Noreg Re: Chyba się wściekli IP: *.adsl.tele2.no 05.08.04, 22:26 Czy ktos wie jakie sa w Polsce maksymalne kary za przekraczanie predkosci? Tutaj (Norwegia) za niewielke przekroczenie szybkosci grzywna, za nieco wieksze utrata prawa jazdy - kazdy jest uzalezniony od samochodu wiec jezdzi sie spokojniej niz w Polsce. W Polandii, byc moze, trzeba by bylo konfiskowac samochody zeby osiagnac ten sam efekt. Chociaz po tym jak ostatnio widzialam facetow na motorach rozwijajacych ponaddzwiekowe predkosci na normalnej polskiej drodze, zaczynam przychylac sie do radykalnych pogladow autora poprzedniego maila. Miejmy nadzieje, ze sami sie wyeliminuja... im szybciej tym lepiej, i nalezy tylko miec nadzieje, ze bez konsekwencji dla otoczenia. Link Zgłoś
Gość: SPEED Re: Chyba się wściekli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 22:41 Witam. Jak kiedyś przed wielu laty były zloty na ul.Ordona to bylo pieknie. Można było poszalec, popatrzec, muzyczka, dziewczyny. Jak pamięcią siegam to nie wydazył się tam żaden wypadek by musiały interweniowac służby(policjia, pogotowie, itp). Od kad zaczela sie nagonka to toważystwo rozpełzło się po ulicach Warszawy i terz macie co chcieliście. A ten koles to sobie niech sam strzeli wleb kretyn jeden. Pozdrawiam Link Zgłoś
z3r0 Bóg z Tobą, przyjacielu... 05.08.04, 22:52 Gość portalu: SPEED napisał(a): > Witam. > Jak kiedyś przed wielu laty były zloty na ul.Ordona to bylo pieknie. > Można było poszalec, popatrzec, muzyczka, dziewczyny. > Jak pamięcią siegam to nie wydazył się tam żaden wypadek by musiały > interweniowac służby(policjia, pogotowie, itp). Od kad zaczela sie nagonka to > toważystwo rozpełzło się po ulicach Warszawy i terz macie co chcieliście. > A ten koles to sobie niech sam strzeli wleb kretyn jeden. > Pozdrawiam Bóg z Tobą. Link Zgłoś
Gość: robsit W Ohio dlugo by nie pojezdzili... IP: *.CHEM.CWRU.Edu 05.08.04, 22:53 miejscowa policja bardzo szybko by ich "uspokoila". Lubie porzadek, ktory tutaj panuje. Jezdzi sie rewelacyjnie, uprzejmi kierowcy, bezpiecznie. Zero polskiej "kawaleryjskiej" fantazji (czyt. glupoty). Moze dlatego, ze tu samochod ma kazdy i kazdy wie, ze sluzy do poruszania sie a nie do zabijania innych. A p....a i tak wam nie to powiekszy. :) Link Zgłoś
Gość: Kuba P. Re: Chyba się wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:07 dla wielu tych polglowkow swiat konczy sie na wlasnej "furce". a potem czlowiekowi ktory wiezie wlasne dziecko w foteliku i jedzie miastem wlosy ochoczo wedruja pod podsufitke. jestem zdania ze za takie wyczyny powinno sie kasowac i auto i prawo jazdy. chca sie poscigac - prosze bardzo, ale nie na zwyklej drodze w bialy dzien. Link Zgłoś
Gość: HR5 ehh IP: *.ksk.net.pl 05.08.04, 23:18 Ludzie wy jeszcze trabicie o tym filmie jak ten film jush chyba z 2 lata ma! A wy teraz o nim napisaliscie? Widac nie macie o czym juz pisac:/ STREETRACING IT'S NOT A CRIME!!! Link Zgłoś
Gość: Alina Re: ehh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:36 Streetracing jest złem - stwarza zagrożenie nie tylko dla ściagających się ale też dla tych, którzy przypadkowo znajdą się w polu jazdy takich kolesi. Jak można narażać swoje i cudze życie?Co gorsza jest w tym jakaś fascynacja..a gdzie myślenie o konsekwencjach? Jak to ładnie ktoś powiedział: Życie ludzkie jest ważniejsze niż czyjeś małe interesy.To nie banalna gierka, z której wychodzi się bez szwanku, to krzywda, której skutków może nie dać się odwrócić. Nie warto próbować. Link Zgłoś
Gość: Grejon Re: Chyba się wściekli IP: *.elpoinformatyka.pl 06.08.04, 00:00 No tylko może poczekaj aż delikwent się jednak zatrzyma i wysiądzie. Strzelanie do pędzącego ponad 200 IMHO może zabić nie tylko jego kierowcę. Link Zgłoś
Gość: Ace Re: Chyba się wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 00:21 Bardzo mnie interesuje jedno: dlaczego nie odroznia sie ludzi poruszajacych "tuningowanymi autami". Nie wszyscy sa tacy sami, zrozumcie to wreszcie. Adrenalina?? no coz kazdy jej potrzebuje, dlaczego nie sadzicie, ze nalezy strzelac kazdego "dresiarza" on tez moze komus zrobic krzywde, albo nawet do starszej Pani, lekko niedowidzacej, jadacej samochodem, czy ona nie stwarza zagrozenia?? Tez moze zabic dziecko. No tak, ale ona nie ma "tuningowanej" bryki i 500 konikow pod maska. Jest wiec niewinna. Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Chyba się wściekli IP: *.qc.sympatico.ca 06.08.04, 00:32 Z nudow to wszystko. Kto im ma zapewnic odpowiednia rozrywke na poziomie? Link Zgłoś
Gość: lukiasz Re: Chyba się wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 01:15 wszystko fajnei tylko potem jak ktoś ma dopieszczony samochód i troszke głośniejszy wydech a jezdzi zgodnie z przepisami a przede wszytskim z głową... dostaje po dupie za takich debili bo policja nie pyta tylko od razu karze a jak jezdzisz zgodnie z przepisami to wymysla do czego sie przyczepic... gdzie po polskich drogach jezdzi tyle rupieci nie sprawnych technicznie itp!!! to jest chore Link Zgłoś
Gość: madax Re: Chyba się wściekli IP: 64.107.9.* 06.08.04, 03:13 Cos tu jest nie tak. Skoro jest tylu szalencow na drogach to wystarczy przyjac do drogowki policjantow ktorzy by zarabiali na mandatach!!! Link Zgłoś