auto-blog 07.02.14, 12:43 Wczoraj dostawczaki były tak samo komfortowe jak osobówki. Dzisiaj nawet mają fajny wygląd. Zobaczcie sami prototyp nowego Vivaro www.e-autosklep.pl/blog/2014/02/nowy-opel-vivaro-pierwszy-szkic/ Jakie jest wasze zdanie ?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jbl25 Re: Nowy Opel Vivaro - szkic 07.02.14, 12:57 Ja tam nie wiem, ale wydaje mi się, że target tego typu pojazdów interesuje przede wszystkim by się nie psuł i mało palił, a nie czy jest ładny... Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Nowy Opel Vivaro - szkic 07.02.14, 13:01 jakoś chińskie podróbki nie opanowały jeszcze tego rynku. a wygląd też świadczy o firmie. poza tym wydaje mi się, że często auta w tym segmencie kupują ci, którzy potem nimi jeżdżą. Link Zgłoś
jbl25 Re: Nowy Opel Vivaro - szkic 07.02.14, 16:01 No dobra ale ja nie mialem na mysli, ze maja jezdzic paskudami tylko ze nie jest to priorytet po prostu. Link Zgłoś
auto-blog Re: Nowy Opel Vivaro - szkic 07.02.14, 16:10 Masz rację. Ale te auta nie są dzisiaj używane jedynie do pracy a również jako duże Vany. Link Zgłoś
carnivore69 Re: Nowy Opel Vivaro - szkic 07.02.14, 16:22 A do czego innego poza praca sie niby uzywa te "duze Vany"? (Pomijajac funkcje srodka lokomocji 7-osobowych rodzin, ktore stanowia margines i z mysla o nich owy aut sie raczej nie projektuje.) Pzdr. Link Zgłoś
auto-blog Re: Nowy Opel Vivaro - szkic 07.02.14, 17:49 Busy wycieczkowe, małe autobusy. Rodzinne turystyczne auta. Link Zgłoś
carnivore69 Re: Nowy Opel Vivaro - szkic 07.02.14, 18:20 > Busy wycieczkowe, małe autobusy. Czyli praca. > Rodzinne turystyczne auta. Czyli margines. Pzdr. Link Zgłoś
auto-blog Re: Nowy Opel Vivaro - szkic 09.02.14, 10:39 Oj tam marudzisz :-) Chodzi o to że dziś to nie są zwykłe kwadratury na kółkach. Link Zgłoś