muminnnek 19.05.14, 22:49 Kapral-car auto szrot w Bygoszczy , ktoś był, może polecić? Zastanawiam się nad oddaniem auta do skupu, widziałem nawet kilka pozytywnych opinii, co Wy na to? Link Zgłoś Obserwuj wątek
qqbek Przestaniesz w końcu spamować? 30.05.14, 12:22 Czy mamy tutaj zrobić Tobie taką antyreklamę, że będziesz się bał wpisać nazwę swojej firmy do Google? Jeżeli na serio jesteś "muminkiem" (czyli niepełnosprawny intelektualnie) to wiedz, że przy złomowaniu auta ważne jest zaświadczenie o jego przekazaniu do autoryzowanej stacji rozbiórki, jeżeli linkowana przez Ciebie firma takie wystawia, to warta jest rozważenia, jeżeli zaś oferuje umowy cywilnoprawne, to o kant dupy taką firmę potłuc. A doświadczenia mamy takie, że jak jeszcze raz zobaczymy tę reklamę, to zrobimy wam taką antyreklamę, że więcej tu nie zajrzycie :) Pozdrawiam :) Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Przestaniesz w końcu spamować? 30.05.14, 13:21 > jeżeli linkowana przez Ciebie firma takie wystawia, > to warta jest rozważenia, jeżeli zaś oferuje umowy > cywilnoprawne, to o kant dupy taką firmę potłuc Ej, ale co za różnica? Jak masz papier, że zgodnie z prawem pozbyłeś się samochodu, to idziesz zgłosić ten fakt do WK i dalszy los auta cię nie obchodzi - niezależnie od tego, czy jest to zaświadczenie o zezłomowaniu, czy umowa cywilnoprawna sprzedaży podpisana z autoskupem. Link Zgłoś
kontik_71 Nie polecam firmy kapral-car 30.05.14, 16:52 Zasmiecaja swoimi "reklamami fora internetowe i uwazaja swoich potencjalnych klientow za durni. Link Zgłoś
soulshuntr Re: Nie polecam firmy kapral-car 30.05.14, 19:19 nie ma moderatora na tym forum, zeby takie smieci wypierdzielac w niebytnosc? Link Zgłoś
loyezoo Re: Nie polecam firmy kapral-car 30.05.14, 22:39 Również NIE POLECAM KAPRAL_CAR mają zatrudnionych idiotów. Link Zgłoś
galtomone Gratulacje loyezoo 25.08.14, 11:04 Wpisalem sobie nazew firmy, ktorej powyzej nie polecasz w google + opinie. Twoj post jest na 4 miejscu w googlach. Nasze nie polecanie tych debili, ktorzy tu smapuja działa :-) Tak więc tym bardziej tej firmy NIE POLECAM Link Zgłoś
xvqqvx Firma kapral-car jest do niczego 30.05.14, 22:55 Skoro zatrudnia takich spamerów jak muminnnek Link Zgłoś
xvqqvx Re: Firma kapral-car jest do niczego 30.05.14, 22:59 > tyle, że mnie nie zatrudnia, więc nietrafione ;) Powiedział spamer. Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Firma kapral-car jest do niczego 01.06.14, 21:20 xvqqvx napisał: > > tyle, że mnie nie zatrudnia, więc nietrafione ;) > Powiedział spamer. a ja tylko dodam od siebie,ze łona jest tak dobra jak ja trzezwy teraz..he..he..kujawiocek ci ja..hej! Link Zgłoś
adoptowany wal kaprala,bo ludzi przewala!! 11.06.14, 11:14 ciapciak88 napisała: > owszem śmiało możesz się wybrać do www.kapral-car.pl/ :) dobrze placą, nie zaniżają cen, sprzedałem u nich swojego focuska ;) nie polecam, interesy z trepem nie zaliczysz do udanych Link Zgłoś
xvqqvx Nie polecam www.selcar.pl 16.06.14, 15:37 Nie polecam www.selcar.pl - firma zatrudniająca głupich spamerów nie może być wiarygodna. Link Zgłoś
xvqqvx Nie polecam www.raankasacja.pl/ 27.06.14, 20:20 Nie polecam www.raankasacja.pl/ - firma zatrudniająca głupich spamerów jest niewiarygodna. Link Zgłoś
aniela891 [...] 25.08.14, 10:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
xvqqvx Nie polecam <a href="http://www.e-skup-samochodow.pl/" target="_bl 25.08.14, 10:57 Nie polecam www.e-skup-samochodow.pl/ - firma, która zamiast pracować, kretyńsko spamuje, musi być denna. Link Zgłoś
galtomone Ne polecam www.e-skup-samochodow.pl 25.08.14, 11:00 aniela891 napisał(a): > A ja do tej pory korzystałam z tego skupu samochodów: xxxxx co prawda sprzedałam tam tylko jedno auto, ale mogę spokojnie powiedzieć, że nie zdzierają i faktycznie profesjonalnie podchodzą do swojej roboty. Generalnie polecam. Dlaczego nie dość, że firma spamuje to jeszcze zatrudnia KRETYNÓW??? A jak niby przy kupowani od Ciebie auta firma ma zdzierac i byc nieprofesjonalna w swojej robocie????? Inni w rublach transferowych placa??? Nie polecam tej firmy, bo jak zatrudnia takich debili to na pewno nie ma gotowki na skup zakretek od butelek o atach nie wspomne! Link Zgłoś
nazimno anielko, tak slodko nadajesz, ale... 25.08.14, 11:13 ...spadaj, aniolku, spamerko. NIE POLECAM: www.e-skup-samochodow.pl/ Link Zgłoś
blizard74 Re: skup samochodów - Bydgoszcz i Toruń 20.10.14, 13:37 Ja mogę polecić z czystym sumieniem:) zarówno jedno auto oddawałem na skup aut, jak i wielokrotnie kupowałem używane części samochodowe. Bardzo dobrze to wychodzi finansowo i obsługa w Kapral - Car jest bardzo dobra. Pełen profesjonalizm. Jak byłem u nich pierwszy raz to byłem jeszcze niezły burak - teraz jestem o wiele mądrzejszy i wiem, że to w okolicy najlepsze miejsce jeśli chodzi o zaopatrzenie w używane części i skup aut do kasacji i na części - lepszej uczciwej ceny nikt nie da. Link Zgłoś
xvqqvx Nie polecam www.kapral-car.pl - dno i muł 20.10.14, 14:14 Nie polecam www.kapral-car.pl - firma, która prymitywnie i kretyńsko spamuje na forach to z pewnością kompletne dno. Link Zgłoś
rogalinka1986 Re: Nie polecam www.kapral-car.pl - dno i muł 24.10.14, 19:58 czemu tak uważasz? Ja uważam, że Kapral Car to akurat bardzo dobre miejsce do sprzedania samochodów. Skup aut w Bydgoszczy i okolicach to ciężki temat, a tam akurat można sprzedać auto w świetnej cenie no i na dodatek w każdym stanie. JA miałam problem ze sprzedaniem auta w innych miejscach a oni wzięli. Przy okazji znalazłam u nich używane części samochodowe do nowego (używanego) samochodu.... Najłatwiej jest hejtować nie znając tak na prawdę firmy. Ja uważam, że to warte odwiedzenia miejsce przez każdego kto chce dobrze sprzedać auto, znaleźć części (Czasem trudnodostępne). Link Zgłoś
xvqqvx Nie polecam www.kapral-car.pl - dno i muł 24.10.14, 20:15 Nie polecam www.kapral-car.pl - jest to denna firma, która zatrudnia kretynów spamerów, takich jak rogalinka1986, którzy nie dość, że prymitywnie spamują, to jeszcze pyskują, że nie są spamerami. Kretyni spamerzy wiedzcie, że tutaj nic tu po was. Link Zgłoś
mroczna.strona.dzdzownicy Re: Nie polecam www.kapral-car.pl - dno i muł 24.10.14, 20:18 Nie polecam Kapral Car! Oszuści i kombinatorzy. Sprzedają odpicowany złom w cenie nowych części. Zaniżają cenę przy skupie samochodów. Wyjątkowo chamska i nieuczciwa obsługa! Omijajcie szerokim łukiem tych hochsztaplerów. Link Zgłoś
gzesiolek Re: Nie polecam Kapral-car skup samochodów 20.10.14, 14:30 Kapral-car to prymitywna firma, z prymitywnym podejsciem do klienta... www.kapral-car.pl - siedlisko spamu i niekompetencji... Takim spamerom jak Kapral-car mowimy nie... unikajcie kapral-car jak ognia... Zlom w Kapral-Car to prawdziwy zlom... Kapral-car - zero uczciwosci wzgledem potencjalnego klienta :( Link Zgłoś