Dodaj do ulubionych

tanie oc od yanosika

31.03.17, 11:16
hej! szukam informacji o tym oc od yanosika ktorym sie ostatnio tak wszyscy podniecają, niestety nic konkretnego w internetach nie mogę znaleźć, a chciałbym wiedziec,m czy naprawde takie korzystne i czy warto?
Obserwuj wątek
    • koza_oddam Re: tanie oc od yanosika 31.03.17, 11:28
      Żeby było taniej musisz naprawdę jeździć w 100% zgodnie z przepisami. Mam Yanosika i po aktualizacji pokazuje w % styl bezpiecznej jazdy i więcej niż 60% nie miałem, a nie jeżdżę jak idiota z gazem w podłodze. Jakbym ściśle przestrzegał ograniczeń to do roboty zamiast godzinę jechałbym półtorej. Według mnie skórka za wyprawkę i to jeszcze z oddaniem prywatności.
      • qqbek Re: tanie oc od yanosika 31.03.17, 16:02
        Ja nawet jeżdżąc dość przepisowo bym się pewnie nie łapał. Nie ma chyba wyprzedzania, które bym skończył z przepisową prędkością... czyli dostałbym po dupie za bezpieczne a nie ślamazarne wyprzedzanie :P
    • kaczysens Re: tanie oc od yanosika 31.03.17, 11:37
      z tego co słyszałem to nie do konca ,bo sa rozne sposoby zeby obejsc ten ich caly 'algorytm' a;le nie powiem dokladnie bo nie wiem - czytales cos na necie?
    • krauthoff Re: tanie oc od yanosika 31.03.17, 11:50
      no ja na ten wątek trafilem własnie przez wykop, gdzie pisali o handlu kontami z yanosika - że mozesz kupic dobre konto od kogoś, kto faktycznie jezdził zgodnie z przepisami i wtedy mozesz dostac oc a nie muisz sie nawet starac na drodze. stąd moje pytanie - czy to jest faktycznie tak korzystne, ze az sie oplaca kupic od kogos konto?
    • krauthoff Re: tanie oc od yanosika 31.03.17, 11:51
      no ja na ten wątek trafilem własnie przez wykop, gdzie pisali o handlu kontami z yanosika - że mozesz kupic dobre konto od kogoś, kto faktycznie jezdził zgodnie z przepisami i wtedy mozesz dostac oc a nie muisz sie nawet starac na drodze. stąd moje pytanie - czy to jest faktycznie tak korzystne, ze az sie oplaca kupic od kogos konto?
      • kaczysens Re: tanie oc od yanosika 31.03.17, 12:04
        tez to widzialem, mysle ze chyba sie musi oplacac skoro wiara tym handluje ? a gdzie widziales te ogloszenia ?
        • krauthoff Re: tanie oc od yanosika 31.03.17, 12:20
          na gumtree ale je usuneli. ale jest na fejsuie grupa www.facebook.com/groups/kupiesprzedamyanosik/ tam handluja kontami od yanosika
          • who_cares Re: tanie oc od yanosika 31.03.17, 13:58
            No , nawet jakaś desperatka chciała się "odwdzięczyć inaczej" za konto hehe ..... swoją drogą w dobie programików typu FlyGPS gdzie jeszcze można sobie trasę i prędkość zaprogramować ten całe yanosikowe sprawdzanie stylu jazdy można sobie w tyłek wsadzić ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka