Gość: Arek IP: *.trustnet.pl 06.10.04, 11:29 Mam r19 chamade faza 1,i problem jest taki , że wokół szyb rdzewieją mi ramki pod gumą nie wie ktoś skąd wziąć nowe?,czy to przypadłość mojego auta , czy wszystkich 19-stek? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: rollo tomasi Re: Korozja w renault 19 IP: 213.76.135.* 06.10.04, 13:26 Mi tez wychodza tam jakies dziwne pryszcze pod gumą, ale po co sobie tym zaprzatac glowe? Nawet sie nad tym nie zastanawialem co z tym robic. Link Zgłoś
Gość: arka3333 Re: Korozja w renault 19 IP: *.crowley.pl 06.10.04, 13:51 Miałem ten sam problem w 19. Raczej nie warto sobie tym zawracać głowy. Ale jak koniecznie chcesz to szukaj w składowiskach specjalizujących się w markach francuskich. Jeżeli jesteś z W-wy lub okolic to polecam skład w Sulejówku. Powinni mieć tam ramki do okien. Link Zgłoś
Gość: DariuszJaworski Re: Korozja w renault 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:29 Mam Chamadę z 1992 roku od nowego. Po 11 latach wyszła rdza na progach i nadkolach tylnych. Nic więcej. W okolicach uszczelek szyby przedniej jeszcze nic nie ma. Nie podałeś ile lat ma twój samochód. Link Zgłoś
adrian4u części do renówek 07.10.04, 00:10 BLISKO WAWY - Sulejówek ok, Zakręt ok, szrotu/składowiska na trasie Góra - Konstancin nie polecam bo ceny wyższe prawie o 50%. aha - i na trasie z wawki do lublina przed miejscowością Zakręt/mMajdan jest po prawej niezłe zaplecze - z daleka widać. A ja szukam do R5 3-drzwiowego - plasticzku nad błotnikiem od pasażera... odleciał na torowisku w wawie. najlepiej kolor szary.... adrian4u@gazeta.pl Link Zgłoś