Dodaj do ulubionych

Korozja w renault 19

IP: *.trustnet.pl 06.10.04, 11:29
Mam r19 chamade faza 1,i problem jest taki , że wokół szyb rdzewieją mi ramki
pod gumą nie wie ktoś skąd wziąć nowe?,czy to przypadłość mojego auta , czy
wszystkich 19-stek?
Obserwuj wątek
    • Gość: rollo tomasi Re: Korozja w renault 19 IP: 213.76.135.* 06.10.04, 13:26
      Mi tez wychodza tam jakies dziwne pryszcze pod gumą, ale po co sobie tym
      zaprzatac glowe? Nawet sie nad tym nie zastanawialem co z tym robic.
      • Gość: arka3333 Re: Korozja w renault 19 IP: *.crowley.pl 06.10.04, 13:51
        Miałem ten sam problem w 19. Raczej nie warto sobie tym zawracać głowy. Ale jak
        koniecznie chcesz to szukaj w składowiskach specjalizujących się w markach
        francuskich. Jeżeli jesteś z W-wy lub okolic to polecam skład w Sulejówku.
        Powinni mieć tam ramki do okien.
        • Gość: DariuszJaworski Re: Korozja w renault 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:29
          Mam Chamadę z 1992 roku od nowego. Po 11 latach wyszła rdza na progach i
          nadkolach tylnych. Nic więcej. W okolicach uszczelek szyby przedniej jeszcze
          nic nie ma. Nie podałeś ile lat ma twój samochód.
        • adrian4u części do renówek 07.10.04, 00:10
          BLISKO WAWY - Sulejówek ok, Zakręt ok, szrotu/składowiska na trasie Góra -
          Konstancin nie polecam bo ceny wyższe prawie o 50%. aha - i na trasie z wawki
          do lublina przed miejscowością Zakręt/mMajdan jest po prawej niezłe zaplecze -
          z daleka widać. A ja szukam do R5 3-drzwiowego - plasticzku nad błotnikiem od
          pasażera... odleciał na torowisku w wawie. najlepiej kolor szary....

adrian4u@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka