Dodaj do ulubionych

CIEMNE SZYBY

19.10.04, 13:08
Czy mozna nakleic folie na szyby tak, aby nie bylo poznac, ze jest naklejana
folia - bez bialych babli po czasie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pitttt Re: CIEMNE SZYBY IP: 62.148.84.* 19.10.04, 15:09
      można wystarczy iśćdo jakiegośporządnego zakładu i tam zrobią ekstra sam tak
      mam zrobioni i jest pięknie
      • Gość: DJ Re: CIEMNE SZYBY IP: *.vspace.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:12
        Tylko, ze to czy to jest dobry zaklad zobacze za pol roku. Jak poznac od razu?
        • Gość: Pitttt Re: CIEMNE SZYBY IP: 62.148.84.* 19.10.04, 15:47
          jak zakład ma autoryzacje znanej firmy od folii to i na montaż masz
          przynajmniej rok gwarancjii
          • jaworskidariusz Re: CIEMNE SZYBY 19.10.04, 22:16
            A na ile daja sobie rade z tylna ogrzewana szyba. Tam chyba zawsze beda
            widoczne biale plamy.
            • Gość: Pitttt Re: CIEMNE SZYBY IP: 62.148.84.* 20.10.04, 12:10
              ja mam tył i boki z tyłu w seju zafoliowane już rok jeżdżę i ani malutkiego
              bąbla nie ma idealnie gładko fachowa robota
              • Gość: NIKO Re: CIEMNE SZYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:22
                wszystko zależy od faktu czy wory na śmieci były nowe czy używane
                • Gość: Dorfor Re: CIEMNE SZYBY IP: *.vspace.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:54
                  Nakleilem na tyl. Bylo OK 2 tygodnie. Dzisiaj pojawily mi sie biale pasy wzdluz
                  przewdow grzewczych szyby. Warsztat przyjal reklamacje. Znowu beda demontowac
                  szybe. Zobaczymy czy sa w stanie zrobic lepiej. Na bocznych zdaje egzamin, z
                  tylu w zalezniosci jak grube sa przewody grzania.
                  • Gość: DJ Re: CIEMNE SZYBY IP: *.vspace.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:55
                    Tam gdzie szyba przechodzi w czarna rarbe (pas kropkowany) zawsze bedzie bialy
                    pas. Wytrzyma miesiac dwa i to samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka