greenblack Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... 20.10.04, 14:46 Śliczne jak pistacjowy garnitur. Po co te wywietrzniki nad oponami? Link Zgłoś
Gość: verte Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:48 Zgroza Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:51 Co w tym slicznego,ktos zjebal naprawde ladny samochod.A te wloty i przedni zderzak ala plog sniezny,no coz,wiocha na maksa,nie mowiac o tych tylnych fifkach wydechowych,hahaha Link Zgłoś
racingismylife Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... 20.10.04, 14:59 green : zapytaj inzynierow z Flossman'a oni powinni znac odpowiedz, lolek zycze ci abys mial taki zjebany ladny samochod,z orginalnymi fifkami wydechowymi, zawsze kurwa wszystko na tym forum trzeba skrytykowac ? jak nie masz nic do powiedzenia to nic nie mow a nie otwierasz ta gembe zeby tylko skrytykowac, nie widzisz baranie jeden z drugim zadnych atrybutow ? Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:03 racingismylife napisał: > zawsze kurwa wszystko na tym forum trzeba skrytykowac ? > jak nie masz nic do powiedzenia to nic nie mow a nie otwierasz ta gembe zeby > tylko skrytykowac, nie widzisz baranie jeden z drugim zadnych atrybutow ? Od tego jest forum debilu zeby wyrazac swoje opinnie,widac szukasz kogos kto by ci chetnie przyklaskiwal na wszystko co tutaj bazgrzesz,a co do tej Beemki to chocbym kurwa mial pieniadze sultana Brunei to tak bym samochodu nie zjebal. Link Zgłoś
racingismylife Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... 20.10.04, 15:10 debil to miales sie nazywac tylko ksiadz sie nie zgodzil, a od takich opini mozesz sie powstrzymac i nic nie pisac, pieniedzy sutana brunei nie bedziesz mial nigdy bo jestes na to za glupi, a ten samochod jest zjebany twoim zdaniem a sa tez ludzie na swiecie ktorzy mysla inaczej i maja odmienne zdanie na temat takiego lakieru EOT ! Link Zgłoś
Gość: verte Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:09 > jak nie masz nic do powiedzenia to nic nie mow a nie otwierasz ta gembe Pisze się "gębe" wiochmanie. Link Zgłoś
racingismylife Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... 20.10.04, 15:12 nie mowi sie wiochmanie tylko "wiesniaku" lub "villagemanie" lingiwisto ! Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:11 Popatrz sobie wiochmenie jak powinno wygladac normalne M3. www.allsportauto.com/spanish/detailphoto.php3?zl_id=9127&zl_idMD=986 Link Zgłoś
racingismylife Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... 20.10.04, 15:14 ja wiem jak wyglada normalne m3 tylko to co ty pokazujesz znowco to nie jest normalne M3tylko M3 CSL, pozatym to jest seria a ja seryjnych samochod nie lubie Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:17 racingismylife napisał: > pozatym to jest seria a ja seryjnych samochod nie lubie W porzadku,trzeba bylo tak odrazu,mam cos dla ciebie www.wiejskituning.com/ Link Zgłoś
racingismylife Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... 20.10.04, 15:20 wiejski tuning to nie tuning ! pozatym to bmw to nie jest wiejska robota, mowiac, ze nei lubie serii mialem na mysli to ze wystarczy zmienic jeden element zebt samochod sie wyroznial z tlumu taki jak np felgi, hamulce, lekki body kit czy ladna - delikatna lotke Link Zgłoś
racingismylife Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... 20.10.04, 15:14 pokaz zdjecia swojego samochodu to napewno sie do czegos przyczepie jak jestes taki cwany Link Zgłoś
racingismylife Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... 20.10.04, 15:21 pozatym tak jak mowilem, pokaz cwaniaku zdjecia swojej fury to sie posmieje, wszystko mozna skrytykowac i do wszystkiego sie doczepic " jak chcesz psu przyjebac, to kij zawsze sie znajdzie " Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:38 racingismylife napisał: > pozatym tak jak mowilem, pokaz cwaniaku zdjecia swojej fury to sie posmieje, > wszystko mozna skrytykowac i do wszystkiego sie doczepic " jak chcesz psu > przyjebac, to kij zawsze sie znajdzie " Ja w odroznieniu od ciebie wiochmenie mam normalny gust i jedyna rzecz jaka zmienilem w stosunku do oryginalu to nieco wieksze kola i szersze opony. Link Zgłoś
racingismylife Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... 20.10.04, 15:43 Gość portalu: Lolek napisał(a): > racingismylife napisał: > > > pozatym tak jak mowilem, pokaz cwaniaku zdjecia swojej fury to sie posmie > je, > > wszystko mozna skrytykowac i do wszystkiego sie doczepic " jak chcesz psu > > > przyjebac, to kij zawsze sie znajdzie " > > Ja w odroznieniu od ciebie wiochmenie mam normalny gust i jedyna rzecz jaka > zmienilem w stosunku do oryginalu to nieco wieksze kola i szersze opony. i wyglada jak offroad bo o zawieszeniu juz nie pomyslales... pokaz fotki ocenimy jaki masz piekny samochodzik Link Zgłoś
dr.khan Re: BMW E46 M3 Chrome ! sliczne... 20.10.04, 16:07 jako showcar moze byc bo na kazdym "tunink zlocie" beda klekac przed tym ogolnie odpust ale zrobil to pewnie jakis czarny raper wiec zlota blacha na szyi bedzie pasowala znakomicie przedni plug, jakies wywierzniki na blotnikach (opony sie grzeja czy jak ??!!) nasz mistrz skoczek AdaMM tez popelnil cos na tym modelu 3 coupe moga podac sobie teraz rece ROTFL Link Zgłoś
01boryna ale obciach...... 20.10.04, 17:43 Ale obciach. W sam raz dla murzynkow z getta. Nie sadzilem ze mozna M3 tak osmieszyc Link Zgłoś
racingismylife Re: ale obciach...... 20.10.04, 17:51 no ale syf, i to jeszcze w dodatku tak beznadziejnie wykonane... Link Zgłoś
Gość: kiepasa Re: ale obciach...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:51 Mi się bardzo podoba. Założe się że ci co to krytykują jeżdżą jakimis starymi gruchotami albo nowymi gruchotami z kratkami . Dla nich tuning to zmina żarówek z żółtych na białe ,do tego felgi żeby pasowały do rdzewiejącej blachy ,założenie spojlera i ...koniec . Polacy to bardzo mądry naród tylko jakoś tego nie widać po Polsce . Wszędzie smród , brud , chciwość , bida a w nie licznych miejscach odseparowana od tego płotem jak w więzieniu klasa dorobkiewiczów . Polacy drodzy !! Jesteście mądrym narodem że aż wam to bokime wychodzi . Link Zgłoś
01boryna Re: ale obciach...... 22.10.04, 10:10 Gość portalu: kiepasa napisał(a): > Mi się bardzo podoba. Założe się że ci co to krytykują jeżdżą jakimis starymi > gruchotami albo nowymi gruchotami z kratkami . Dla nich tuning to zmina żarówek > > z żółtych na białe ,do tego felgi żeby pasowały do rdzewiejącej > blachy ,założenie spojlera i ...koniec . Polacy to bardzo mądry naród tylko > jakoś tego nie widać po Polsce . Wszędzie smród , brud , chciwość , bida a w > nie licznych miejscach odseparowana od tego płotem jak w więzieniu klasa > dorobkiewiczów . Polacy drodzy !! Jesteście mądrym narodem że aż wam to bokime > wychodzi . Wiadomo ze o gustach sie nie dyskutuje, ale granica miedzy kiczem i niekiczem istnieje. I granicy tej przekraczac nie wypada. Szczegolnie kiedy dotyczy sztuki uzytkowej. Ale co ma spaskudzone po murzynsku BMW do sytuacji w Polsce to nie bardzo wiem. Nie jezdze starym ani nowym gruchotem z kratka - czy moge miec swoje zdanie? Link Zgłoś
Gość: ShyGay Re: ale obciach...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 08:18 auto spedalone na maksa tandeta jak swiecidelka z bazaru Link Zgłoś
Gość: ShyGuy Re: ale obciach...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:55 nie rozumiesz ironii a to juz smutne ty za to masz iscie kowbojski nick a powozisz ksiaze co najwyzej sejczento sporting ale masz RACING - hihihihi Link Zgłoś
racingismylife Re: ale obciach...... 21.10.04, 10:11 nie udalo ci sie powoze sie tez fiatem ale nie seicento tylko www.b2m.neostrada.pl/ferrari.jpg a ty czym sie powozisz geju ? Link Zgłoś
racingismylife Re: ale obciach...... 21.10.04, 11:31 to jest wersja 16VT czyli 2.0 turbo 192 konie 16 zaworow Link Zgłoś
Gość: . Re: ale obciach...... IP: *.aster.pl 21.10.04, 14:01 racing nie jaraj się tak tym bmw bo jest zbadziewione, nie chodzi o sam chrom, ale spojlery są przesadzone i te żałosne kratki... twój fiat fajnie wygląda, ale dla fanów aut sportowych to małe nieporozumienie, taka moc na przedniej osi... zwłaszcza w kontekście twojej sygnaturki, może ten Japoniec by tym podriftował, ale Ty byś się zapluł najwyżej i jeszcze raz, racing, nie jaraj się tak, to bardzo przeszkadza rajdowcom... Link Zgłoś
racingismylife Re: ale obciach...... 21.10.04, 14:36 chlopczyku, a czy ja cos mowilem o driftowaniu moim fiatem ? pozatym taka moc na przednia os, oczywiscie masz racje ale nie w tym przypadku, czy ty wiesz co to jest viscodrive ? poczytaj o tym a pozniej sie wypowiadaj na temat takiej mocy w moim fiacie przenoszonej na przednia os ok ? bo narazie to potwierdzasz to ze nie masz pojecia o czym mowisz... Link Zgłoś
Gość: . Re: ale obciach...... IP: *.aster.pl 21.10.04, 15:24 embrioniku, twoje viscodrive niewiele tu zmienia a fakt przenoszenia dużej mocy na przednią oś w pseudosportowym aucie pozostaje nieporozumieniem, jakikolwiek mechanizm różnicowy nie byłby zainstalowany, nie zniweluje wad przenoszenia napędu na przednią oś w bagażniku pewnie wozisz kilka viscoworków z ziemniakami, żeby zrównoważyć rozkład wagi, też o tym nie słyszałem, plemniorku... Link Zgłoś
racingismylife Re: ale obciach...... 21.10.04, 15:54 nie wiesz co ty piszesz, nie wiem czy sie smiac czy plakac z twojego postu, pozdrawiam cie z mojego " pseudo sportowego " samochodu w dupe jebany zazdrosniku ! EOT Link Zgłoś
Gość: . Re: ale obciach...... IP: *.aster.pl 22.10.04, 08:31 racingismylife napisał: > nie wiesz co ty piszesz, nie wiem czy sie smiac czy plakac z twojego postu, > pozdrawiam cie z mojego " pseudo sportowego " samochodu w dupe jebany > zazdrosniku ! > > EOT osz ty w mordę gnido paskudna, ty siusiorze wstrętny, glucie zafajdany, zazdrościć przednionapędowej popierdółki w szatach auta sportowego... rajsing is jego lajf, haj lajf zapewne, a to wsiok niemyty driftuj kozo jedna na szczaw tylko dyfra nie zniszcz kanalio Link Zgłoś
Gość: er-Z Re: ale obciach...... IP: 62.173.117.* 22.10.04, 10:48 pochwal sie czym ty jezdzisz skoro na niego naskakujesz i uwazasz ze to przednionapedowa popierdolka zaprojektowana przez pininfarine, Pozdro Link Zgłoś
Gość: . Re: ale obciach...... IP: *.aster.pl 22.10.04, 12:59 Gość portalu: er-Z napisał(a): > pochwal sie czym ty jezdzisz skoro na niego naskakujesz i uwazasz ze to > przednionapedowa popierdolka zaprojektowana przez pininfarine, > > Pozdro Jeżdzę czymś lepszym, uwierz na słowo, a czym dokładnie to nieważne projekt pinifariny bardzo ładny, ten fiat nazywany jest często małym ferrari :) jednak rozwiązanie napędu w takim samochodzie i do tego doładowanym, jest nieporozumieniem nawet inne marki tradycyjnie robiące auta przedninapędowe, modele (quazi)sportowe robią z klasycznym napędem, np. toyota mr2 + silnik z tyłu, honda s2000, doładowana celica ma 4x4 czymkolwiek by racingcośtam nie jeździł, nie zmienia to faktu że jest totalnym glutem, czego dowód dał nie tylko w tym wątku pzd. Link Zgłoś
Gość: er-Z Re: ale obciach...... IP: 62.173.117.* 22.10.04, 14:10 wiesz w sumie to mysle, ze co po czesci rozumiem : - to bmw mu sie podoba a przez ten watek zostal zjechany bez podstawnie, moje zdanie jest takie ze moze jest troche przesadzone ale lakier ma piekny i ktos odwalil kawal fachowej roboty - bo nie wyglada to na druciarstwo i rzezbe - twoje posty smierdza mi zazdroscia - rejsing po czesci ma racje nie wiem czy wiesz ale akurat w fiacie coupe przez sprzeglo viscodrive bardzo ciezko jest wprowadzic kola w poslizg patrzac na to ze ma wieksze felgi i szersze opony ( jak pisal w poprzednich watkach " GALERIA " ) jest to bardzo ciezkie, wiec smiem twierdzic ze piszesz bajki, - uwierz na slowo tez jest smieszne bo akurat tutaj kazdy moze pisac co chce wiec jezeli nie zobacze nie uwierze. - nie pisze tego zeby sie z toba posprzeczac wiec bez obrazy ale takie jest moje zdanie na temat twoich wypowiedzi Pozdro Link Zgłoś
racingismylife Re: ale obciach...... 22.10.04, 17:27 widze ze gosc " . " nie ma juz nic do powiedzenia... Link Zgłoś
Gość: . Re: ale obciach...... IP: *.aster.pl 25.10.04, 10:03 Gość portalu: er-Z napisał(a): > wiesz w sumie to mysle, ze co po czesci rozumiem : > - to bmw mu sie podoba a przez ten watek zostal zjechany bez podstawnie, moje > zdanie jest takie ze moze jest troche przesadzone ale lakier ma piekny i ktos > odwalil kawal fachowej roboty - bo nie wyglada to na druciarstwo i rzezbe > - twoje posty smierdza mi zazdroscia > - rejsing po czesci ma racje nie wiem czy wiesz ale akurat w fiacie coupe przez > > sprzeglo viscodrive bardzo ciezko jest wprowadzic kola w poslizg patrzac na to > ze ma wieksze felgi i szersze opony ( jak pisal w poprzednich watkach " > GALERIA " ) jest to bardzo ciezkie, wiec smiem twierdzic ze piszesz bajki, > - uwierz na slowo tez jest smieszne bo akurat tutaj kazdy moze pisac co chce > wiec jezeli nie zobacze nie uwierze. > - nie pisze tego zeby sie z toba posprzeczac wiec bez obrazy ale takie jest > moje zdanie na temat twoich wypowiedzi > > Pozdro przestań się kompromitować że fiacik ma większe i szersze koła, to jest tylko wolniejszy zazdrościć to mogę komuś ferrari a nie auta w cenie " pandy catalizaty" każdy może pisać co chce więc i Ty możesz pisać bez sensu i nie na temat Link Zgłoś
Gość: er-Z Re: ale obciach...... IP: 62.173.117.* 25.10.04, 10:20 kompromitowac to Ty sie kompromitujesz, mowiac rzeczy, platac bzdury bez zadnego uzasadnienia, widze, ze sie nie dogadamy koncze na tym z Toba dyskusje i mam nadzieje ze pokazesz nam to swoje " lepsze " auto EOT Link Zgłoś
Gość: . Re: ale obciach...... IP: *.aster.pl 25.10.04, 11:51 Gość portalu: er-Z napisał(a): > kompromitowac to Ty sie kompromitujesz, mowiac rzeczy, platac bzdury bez > zadnego uzasadnienia, > widze, ze sie nie dogadamy > koncze na tym z Toba dyskusje i mam nadzieje ze pokazesz nam to swoje " > lepsze " auto > > EOT wcześniej się tylko kompromitowałeś teraz wypisałeś sobie skierowanie na leczenie do psychiatryka przecie mógłbym Ci tu wkleić dowolne auto twierdząc że to moje weź jednak napij się jakichś ziółek... Link Zgłoś
Gość: mobile Re: ale obciach...... IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 21.10.04, 18:00 Samochody nie odchamiają. Link Zgłoś