galtomone 03.10.19, 07:37 powrotroberta.pl/2019/10/wiecej-niz-podiow-ale-prawie-wszystkie-pechowe-historia-dnf-ow-kubicy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waga160 Wiem skad u Galtoma fascynacja Kubica i Formula1 03.10.19, 08:17 "A manewry na drodze tym z tylu jak sygnalizujesz?", napisal byl w innym watku. Raz ze "na drodze" sygnalizuje sie ZAMIAR manewru a nie fakt jego wykonywania, ale te superludzie z Formula1 potrafia, jak jakies niedoscignione swiete, jezdzic bez sygnalizowania manewrow! I Polak Kubica dolaczyl do swietych! Alleluja, mudlmy siem! A inny szpec cos mamrotal o tylnym przeciwmgielnym lepszym niz awaryjne. Otoz czerwone tylne swiatlo, stale albo migajace, jest uzywane w Formula1. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Wiem skad u Galtoma fascynacja Kubica i Formu 03.10.19, 08:34 A wiesz po co i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
waga160 Re: Wiem skad u Galtoma fascynacja Kubica i Formu 03.10.19, 08:44 > A wiesz po co i kiedy? Po co i kiedy kurwa co, bo nawet nie umiesz zadac pytania. No wiec po co? Zeby jej nie zapuscic. A kiedy? W czasie ruchania, zakladam gumkie. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Wiem skad u Galtoma fascynacja Kubica i Formu 03.10.19, 09:42 Ech... piszesz o swiatelkach jako jakis idiotyczny przyklad nie majac bladego pojecia o temacie. Zakladaj gumke... bedzie na drogach mniej takich co to kupili PJ, bo wiedza o tym jak sie holuje to czesc kursu, ktorego najwyrazniej nie odbyles. Odpowiedz Link Zgłoś