Dodaj do ulubionych

OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy

27.03.21, 14:16
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26924707,radykalowie-chca-calkowitego-zakazu-aborcji-w-projekcie-karanie.html#s=BoxOpMT
Wlos sie na głowie jeży.
Obserwuj wątek
    • only_the_godfather Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:16
      Co najlepsze te ich pomysły przynoszą odwrotny skutek. Jeszcze w 2015 roku w śród młodych było więcej osób określających się jako konserwatyści, teraz czytałem jakieś badania czy sondaż, że w śród młodych zaczyna być coraz więcej osób o poglądach lewicowych.
      • leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:23
        only_the_godfather napisał:

> Co najlepsze te ich pomysły przynoszą odwrotny skutek. Jeszcze w 2015 roku w śr
        > ód młodych było więcej osób określających się jako konserwatyści, teraz czytałe
        > m jakieś badania czy sondaż, że w śród młodych zaczyna być coraz więcej osób o
        > poglądach lewicowych.

to dziwne bo ja jestem młody i mam poglądy prawicowe ... aborcja to morderstwo i tyle....gdy kupę owiniesz w kolorowy papierek i nazwiesz czekoladą jak to robią lyberalne media nie oznacza że nią będzie
        • only_the_godfather Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:29
          Naucz się czytać z zrozumieniem. Powtórzę bo widocznie nie umiesz czytać, nie że wszyscy młodzi, a że większość. Rozumiesz? Widzisz różnice pomiędzy większość, a wszyscy?
          • bwv1080 Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:34
            > Naucz się czytać z zrozumieniem.

On się nie nauczy. Nie ma takiej opcji.
            Nie karm futrzaka.
          • samspade Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:37

> Naucz się czytać z zrozumieniem.

Wiesz że piszesz do misiaka?
            • leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:41
              czytam ze zrozumieniem...zawsze wśród młodych większość miała poglądy lewicowo liberalne...nie widzę tu nic dziwnego....co nie zmienia faktu że aborcja bo zabicie człowieka.
            • only_the_godfather Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:43
              samspade napisał:

> only_the_godfather napisał:
              >
              > > Naucz się czytać z zrozumieniem.
              >
              > Wiesz że piszesz do misiaka?
              Już tego kmiota wygaszam. Mnoży to to się jak odmiany koronawirusa.
              • samspade Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:45
                On jest tak przewidywalny że nawet po nickach praktycznie od razu wiadomo. A nawet njesli się postara to troll w pierwszym wpisie się odkrywa.
                • leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:47
                  samspade napisał:

> On jest tak przewidywalny że nawet po nickach praktycznie od razu wiadomo. A na
                  > wet njesli się postara to troll w pierwszym wpisie się odkrywa.

i co z tego? chcę to się odkrywam...każdy ma prawo pisać co chce....wolność słowa i tolerancja to słowa ci obce :) sam jesteś troll bo piszesz o mnie a nie na temat wątku a ja piszę na temat wątku
              • leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:45

> samspade napisał:
                >
                > > only_the_godfather napisał:
                > >
                > > > Naucz się czytać z zrozumieniem.
                > >
                > > Wiesz że piszesz do misiaka?
                > Już tego kmiota wygaszam. Mnoży to to się jak odmiany koronawirusa.

mnoże sie i co z tego? wolność słowa ci przeszkadza że ktoś ma poglądy prawicowe inne niż ty? to jest ta wasza tolerancja? hehe
                • vogon.jeltz Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 16:33
                  Posiadaczy "poglądów" takich jak twoje należy wieszać. Do wora kurwo.
                  • leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 17:54
                    vogon.jeltz napisał:

> Posiadaczy "poglądów" takich jak twoje należy wieszać. Do wora kurwo.

a takich jak ty trzeba leczyć psychicznie przymusowo...
                    • leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 17:54
                      leczyć z nienawiści
            • leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:43
              samspade napisał:

> only_the_godfather napisał:
              >
              > > Naucz się czytać z zrozumieniem.
              >
              > Wiesz że piszesz do misiaka?

tolerancja nie pozwala pisać do misiaka? aaa nie...bo misiak ma inne poglądy ...prawicowe....a to nie przystoi na tym forum ... fe
          • marekggg Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 16:26
            po wuja karmisz futrzaka? on nie jest ani mlody, ani prawicowcem tylko glupi.
            • leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 17:55
              marekggg napisał:

> po wuja karmisz futrzaka? on nie jest ani mlody, ani prawicowcem tylko glupi.

a ty masz monopol na mądrość? nie jestem głupi...mam tylko inne poglądy niż ty
    • bimota Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 28.03.21, 18:16
      Jezy ci sie, bo nie bedziesz sie mogl wyskrobac ?
      • galtomone Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 29.03.21, 13:49
        Poskrobać to ja sie zawsze moge...
        Ale jako, ze sie myje to nie mam potrzeby.
    • wislok1 Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 28.03.21, 18:45
      To jest cel, do ktorego daza:

pl.wikipedia.org/wiki/Aborcja_w_Salwadorze
      • aron2004 Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 29.03.21, 13:11
        Chyba jednak nie. W Salwadorze za aborcję jest max 12 lat dla lekarza, u nas chcą dożywocia jak za morderstwo.
        • galtomone Taki paradoksik... 29.03.21, 13:54
          aron2004 napisał:

> Chyba jednak nie. W Salwadorze za aborcję jest max 12 lat dla lekarza, u nas ch
          > cą dożywocia jak za morderstwo.

Na razie... Jakby to przeszło, to sie zrobi nowelizacje i będzie kara śmierci...
          Bo paradoksalnie, wśród przeciwników prawa do decyzji o aborcji (tzw. pro-life) jest jednocześnie wielu zwolenników kary śmierci...

Ale przecież jedno drugiemu nie przeczy...
          • aron2004 Re: Taki paradoksik... 29.03.21, 14:24
            W Hiszpanii za czasów Franco było tak jak obecnie w Salwadorze plus jeszcze zakaz posiadania antykoncepcji. Chyba o to im chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka