galtomone 27.03.21, 14:16 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26924707,radykalowie-chca-calkowitego-zakazu-aborcji-w-projekcie-karanie.html#s=BoxOpMT Wlos sie na głowie jeży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
only_the_godfather Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:16 Co najlepsze te ich pomysły przynoszą odwrotny skutek. Jeszcze w 2015 roku w śród młodych było więcej osób określających się jako konserwatyści, teraz czytałem jakieś badania czy sondaż, że w śród młodych zaczyna być coraz więcej osób o poglądach lewicowych. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:23 only_the_godfather napisał: > Co najlepsze te ich pomysły przynoszą odwrotny skutek. Jeszcze w 2015 roku w śr > ód młodych było więcej osób określających się jako konserwatyści, teraz czytałe > m jakieś badania czy sondaż, że w śród młodych zaczyna być coraz więcej osób o > poglądach lewicowych. to dziwne bo ja jestem młody i mam poglądy prawicowe ... aborcja to morderstwo i tyle....gdy kupę owiniesz w kolorowy papierek i nazwiesz czekoladą jak to robią lyberalne media nie oznacza że nią będzie Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:29 Naucz się czytać z zrozumieniem. Powtórzę bo widocznie nie umiesz czytać, nie że wszyscy młodzi, a że większość. Rozumiesz? Widzisz różnice pomiędzy większość, a wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
bwv1080 Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:34 only_the_godfather napisał: > Naucz się czytać z zrozumieniem. On się nie nauczy. Nie ma takiej opcji. Nie karm futrzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:37 only_the_godfather napisał: > Naucz się czytać z zrozumieniem. Wiesz że piszesz do misiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:41 czytam ze zrozumieniem...zawsze wśród młodych większość miała poglądy lewicowo liberalne...nie widzę tu nic dziwnego....co nie zmienia faktu że aborcja bo zabicie człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:43 samspade napisał: > only_the_godfather napisał: > > > Naucz się czytać z zrozumieniem. > > Wiesz że piszesz do misiaka? Już tego kmiota wygaszam. Mnoży to to się jak odmiany koronawirusa. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:45 On jest tak przewidywalny że nawet po nickach praktycznie od razu wiadomo. A nawet njesli się postara to troll w pierwszym wpisie się odkrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:47 samspade napisał: > On jest tak przewidywalny że nawet po nickach praktycznie od razu wiadomo. A na > wet njesli się postara to troll w pierwszym wpisie się odkrywa. i co z tego? chcę to się odkrywam...każdy ma prawo pisać co chce....wolność słowa i tolerancja to słowa ci obce :) sam jesteś troll bo piszesz o mnie a nie na temat wątku a ja piszę na temat wątku Odpowiedz Link Zgłoś
leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:45 only_the_godfather napisał: > samspade napisał: > > > only_the_godfather napisał: > > > > > Naucz się czytać z zrozumieniem. > > > > Wiesz że piszesz do misiaka? > Już tego kmiota wygaszam. Mnoży to to się jak odmiany koronawirusa. mnoże sie i co z tego? wolność słowa ci przeszkadza że ktoś ma poglądy prawicowe inne niż ty? to jest ta wasza tolerancja? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 16:33 Posiadaczy "poglądów" takich jak twoje należy wieszać. Do wora kurwo. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 17:54 vogon.jeltz napisał: > Posiadaczy "poglądów" takich jak twoje należy wieszać. Do wora kurwo. a takich jak ty trzeba leczyć psychicznie przymusowo... Odpowiedz Link Zgłoś
leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 17:54 leczyć z nienawiści Odpowiedz Link Zgłoś
leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 15:43 samspade napisał: > only_the_godfather napisał: > > > Naucz się czytać z zrozumieniem. > > Wiesz że piszesz do misiaka? tolerancja nie pozwala pisać do misiaka? aaa nie...bo misiak ma inne poglądy ...prawicowe....a to nie przystoi na tym forum ... fe Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 16:26 po wuja karmisz futrzaka? on nie jest ani mlody, ani prawicowcem tylko glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard2pl Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 27.03.21, 17:55 marekggg napisał: > po wuja karmisz futrzaka? on nie jest ani mlody, ani prawicowcem tylko glupi. a ty masz monopol na mądrość? nie jestem głupi...mam tylko inne poglądy niż ty Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 28.03.21, 18:16 Jezy ci sie, bo nie bedziesz sie mogl wyskrobac ? Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 29.03.21, 13:49 Poskrobać to ja sie zawsze moge... Ale jako, ze sie myje to nie mam potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 28.03.21, 18:45 To jest cel, do ktorego daza: pl.wikipedia.org/wiki/Aborcja_w_Salwadorze Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: OT - ja pie...le, aborcja ciąg dalszy 29.03.21, 13:11 Chyba jednak nie. W Salwadorze za aborcję jest max 12 lat dla lekarza, u nas chcą dożywocia jak za morderstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Taki paradoksik... 29.03.21, 13:54 aron2004 napisał: > Chyba jednak nie. W Salwadorze za aborcję jest max 12 lat dla lekarza, u nas ch > cą dożywocia jak za morderstwo. Na razie... Jakby to przeszło, to sie zrobi nowelizacje i będzie kara śmierci... Bo paradoksalnie, wśród przeciwników prawa do decyzji o aborcji (tzw. pro-life) jest jednocześnie wielu zwolenników kary śmierci... Ale przecież jedno drugiemu nie przeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Taki paradoksik... 29.03.21, 14:24 W Hiszpanii za czasów Franco było tak jak obecnie w Salwadorze plus jeszcze zakaz posiadania antykoncepcji. Chyba o to im chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś