Dodaj do ulubionych

Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębiorców

06.04.22, 13:54
www.youtube.com/watch?v=LfTYPrz9EAI
Obserwuj wątek
    • dodekanezowiec Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 06.04.22, 22:39
      Schweppes, wez scheppes z melisa itp. Klemens dla mnie tez upierdliwy czasem jest ale qrde zrobić sobie sygnaturkę ze klemens ma patologiczna rodzinę. No juz qrde przesada. Jak już go nawet nie lubisz tak to może rodzinę ma normalna :)
      • schweppes1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 07.04.22, 00:02
        dodekanezowiec napisał:

> Schweppes, wez scheppes z melisa itp. Klemens dla mnie tez upierdliwy czasem je
        > st ale qrde zrobić sobie sygnaturkę ze klemens ma patologiczna rodzinę. No juz
        > qrde przesada. Jak już go nawet nie lubisz tak to może rodzinę ma normalna :)

Ale to nic osobistego - każda rodzinka żyjąca z 500+ jest patologiczna :)
        • galtomone Pitolisz schweppes 07.04.22, 13:56
          schweppes1 napisał:

> Ale to nic osobistego - każda rodzinka żyjąca z 500+ jest patologiczna :)

Z 500+ to może są wstanie żyć naprawdę wielodzietne rodziny.
          Nie sądzę by Klemens miał (min) ósemkę dzieci...
          • schweppes1 Re: Pitolisz schweppes 07.04.22, 14:36
            galtomone napisał:

> schweppes1 napisał:
            >
            > > Ale to nic osobistego - każda rodzinka żyjąca z 500+ jest patologiczna :)
            >
            > Z 500+ to może są wstanie żyć naprawdę wielodzietne rodziny.
            > Nie sądzę by Klemens miał (min) ósemkę dzieci...

Klemens jest skrajnym patolem, bo bierze zasiłek mimo wysokich zarobków.
            • galtomone Re: Pitolisz schweppes 07.04.22, 14:43
              schweppes1 napisał:

> galtomone napisał:
              >
              > > schweppes1 napisał:
              > >
              > > > Ale to nic osobistego - każda rodzinka żyjąca z 500+ jest patologic
              > zna :)
              > >
              > > Z 500+ to może są wstanie żyć naprawdę wielodzietne rodziny.
              > > Nie sądzę by Klemens miał (min) ósemkę dzieci...
              >
              > Klemens jest skrajnym patolem, bo bierze zasiłek mimo wysokich zarobków.

Z Twoja ocena Klemensa dyskutować nie zamierzam - kopanie sie z koniem jest bez sensu.

Natomiast udowodniłem Ci albo mierną manipulację albo Twoją głupotę i nieprzemyślaną wypowiedź co do "życia z 500+".

Poza tym (pomijając inflację) dzieci to spory koszt, więc żeby żyć z 500+ to naprawdę trzeba ich dużo i nie karmić/ubierać/wychowywać.

Reasumując - pitolisz Wać Pan
          • kokosowy15 Re: Pitolisz schweppes 09.04.22, 09:35
            Z 500+ nie może żyć żadna rodzina, nawet z dwanasciorgiem dzieci. Więcej dzieci - większe wydatki.
      • klemens1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 07.04.22, 11:08
        dodekanezowiec napisał:

> Schweppes, wez scheppes z melisa itp. Klemens dla mnie tez upierdliwy czasem je
        > st ale qrde zrobić sobie sygnaturkę ze klemens ma patologiczna rodzinę. No juz
        > qrde przesada. Jak już go nawet nie lubisz tak to może rodzinę ma normalna :)

Najlepsze jest to, że od razu mu wyjaśniłem, że to literówka i powinno być:
        Jesteś mniej opłacalny ode mnie, mimo że biorę ten zasiłek
        W tym poście mu to napisałem:

forum.gazeta.pl/forum/w,20,173243591,173243591,Kolejki_na_stacjach_paliw.html?p=173267846
        Jaki stan emocjonalnego upodlenia trzeba przeżywać, by mimo to epatować swoim błędem i robić z siebie debila?
        • schweppes1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 07.04.22, 11:20
          klemens1 napisał:

> dodekanezowiec napisał:
          >
          > > Schweppes, wez scheppes z melisa itp. Klemens dla mnie tez upierdliwy cza
          > sem je
          > > st ale qrde zrobić sobie sygnaturkę ze klemens ma patologiczna rodzinę. N
          > o juz
          > > qrde przesada. Jak już go nawet nie lubisz tak to może rodzinę ma normaln
          > a :)
          >
          > Najlepsze jest to, że od razu mu wyjaśniłem, że to literówka i powinno być:
          > Jesteś mniej opłacalny ode mnie, mimo że biorę ten zasiłek
          > W tym poście mu to napisałem:
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/w,20,173243591,173243591,Kolejki_na_stacjach_paliw.html?p=173267846
          > Jaki stan emocjonalnego upodlenia trzeba przeżywać, by mimo to epatować swoim b
          > łędem i robić z siebie debila?

To nie literówka - s jest oddalone od m o jakieś 10 cm.

W sygnaturce chodzi bardziej napiętnowanie patologicznych rodzin żyjąc z zasiłków, niż o twój półanalfabetyzm.

Jak prześlesz wniosek o rezygnacji z 500+, to zdejmę sygnaturkę.
          • klemens1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 07.04.22, 11:43
            schweppes1 napisał:

> > Najlepsze jest to, że od razu mu wyjaśniłem, że to literówka i powinno być:
            > > Jesteś mniej opłacalny ode mnie, mimo że biorę ten zasiłek
            > > W tym poście mu to napisałem:
            > >
            > > forum.gazeta.pl/forum/w,20,173243591,173243591,Kolejki_na_stacjach_paliw.html?p=173267846
            > > Jaki stan emocjonalnego upodlenia trzeba przeżywać, by mimo to epatować swoim b
            > > łędem i robić z siebie debila?
            >
            > To nie literówka - s jest oddalone od m o jakieś 10 cm.

O autokorekcie słyszałeś?

> W sygnaturce chodzi bardziej napiętnowanie patologicznych rodzin żyjąc z zasiłk
            > ów, niż o twój półanalfabetyzm.

Chodzi w niej o to, że cytujesz nieskorygowaną wersję.
            Poprawisz ją na skorygowaną, która de facto jest moim zdaniem? Czy nadal po skurwysyńsku będziesz kłamał, że chodziło mi o to, co cytujesz, mimo że od razu napisałem, że nie to miałem na myśli?
            Pytanie retoryczne - nie musisz odpowiadać i nikt nie musi być prorokiem by wiedzieć, co będzie.

> Jak prześlesz wniosek o rezygnacji z 500+, to zdejmę sygnaturkę.

A po co miałoby mi na tym zależeć? Sam siebie po jajach kopiesz.
            W tym wątku jest mało wpisów i zapewne wszyscy albo prawie wszyscy z piszących tu aktywnie to przeczytają, więc każdy będzie wiedział, jakiego debila z siebie robisz. Mnie to pasuje.
            • schweppes1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 07.04.22, 12:41
              klemens1 napisał:

> Chodzi w niej o to, że cytujesz nieskorygowaną wersję.
              > Poprawisz ją na skorygowaną, która de facto jest moim zdaniem? Czy nadal po sku
              > rwysyńsku będziesz kłamał, że chodziło mi o to, co cytujesz, mimo że od razu na
              > pisałem, że nie to miałem na myśli?

Nawet miałem ją przez dłuższy czas wyłączoną, bo mi się znudziło nawracanie żebraka, ale ty swojej nie wyłączyłeś, więc przywróciłem. Teraz piłeczka po twojej stronie - jak zobaczę kilka twoich postów bez sygnaturki, to zlikwiduję swoją. Edycja nie wchodzi w grę.

Znamienne jest też to, że masz problem z literówką, a nie z pierwszą linijką określającą twoją rodzinę utrzymywaną z zasiłków. Czyli albo zgadzasz się z tym określeniem, albo jesteś po prostu pojebany. Kurwa, branie 500+ naprawdę uszkadza mózgi pobierającym. Co wyskoczy jakiś 500+, to debil. 500+ qqbek np. - kompletny matoł.
              • klemens1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 07.04.22, 13:58
                schweppes1 napisał:

> klemens1 napisał:
                >
                > > Chodzi w niej o to, że cytujesz nieskorygowaną wersję.
                > > Poprawisz ją na skorygowaną, która de facto jest moim zdaniem? Czy nadal po sku
                > > rwysyńsku będziesz kłamał, że chodziło mi o to, co cytujesz, mimo że od razu na
                > > pisałem, że nie to miałem na myśli?
                >
                > Nawet miałem ją przez dłuższy czas wyłączoną, bo mi się znudziło nawracanie żeb
                > raka, ale ty swojej nie wyłączyłeś, więc przywróciłem. Teraz piłeczka po twojej
                > stronie - jak zobaczę kilka twoich postów bez sygnaturki, to zlikwiduję swoją.
                > Edycja nie wchodzi w grę.

Nie rozumiesz, repie.
                Cytować i komentować możesz sobie dowolnie to, co napisałem i mam to głęboko w dupie.
                Natomiast tutaj mieliśmy do czynienia z ewidentną literówką, którą skorygowałem kolejnym wpisem od razu. Więc ty nie cytujesz mojego zdania, lecz po skurwysyńsku kłamiesz.
                Jak już pisałem - zupełnie mi to nie przeszkadza, gdyż w ten sposób, upadlając samego siebie, działasz na moją korzyść.

> Znamienne jest też to, że masz problem z literówką, a nie z pierwszą linijką ok
                > reślającą twoją rodzinę utrzymywaną z zasiłków. Czyli albo zgadzasz się z tym o
                > kreśleniem, albo jesteś po prostu pojebany. Kurwa, branie 500+ naprawdę uszkadz
                > a mózgi pobierającym. Co wyskoczy jakiś 500+, to debil. 500+ qqbek np. - komple
                > tny matoł.

Miałeś już matematyczne argumenty, że robię znacznie gorsze rzeczy, z których mam kilkanaście razy więcej niż z tego 500+. Nie odniosłeś się do nich, lecz jedynie powtarzasz swoje, niczym niedorozwój.
                Co działa mechanizmem podobnym do opisanego wyżej - czyli mi to nie przeszkadza.
                • schweppes1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 07.04.22, 14:34
                  klemens1 napisał:

> Natomiast tutaj mieliśmy do czynienia z ewidentną literówką, którą skorygowałem
                  > kolejnym wpisem od razu. Więc ty nie cytujesz mojego zdania, lecz po skurwysyń
                  > sku kłamiesz.

Nie kłamię. Zacytowałem to, co napisałeś.

> Jak już pisałem - zupełnie mi to nie przeszkadza, gdyż w ten sposób, upadlając
                  > samego siebie, działasz na moją korzyść.

Za to ty biorąc 500+, upadlając tym samym siebie i całą swoją rodzinę, działasz na moją niekorzyść.
                  • klemens1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 07.04.22, 15:20
                    schweppes1 napisał:

> klemens1 napisał:
                    >
                    > > Natomiast tutaj mieliśmy do czynienia z ewidentną literówką, którą skorygowałem
                    > > kolejnym wpisem od razu. Więc ty nie cytujesz mojego zdania, lecz po skurwysyń
                    > > sku kłamiesz.
                    >
                    > Nie kłamię. Zacytowałem to, co napisałeś.

W jakim celu, skoro od razu skorygowałem, że chodziło o co innego?
                    Masz na tyle odwagi, pedale, by napisać, co naprawdę miałem na myśli?
                    Znowu pytania retoryczne.

> Za to ty biorąc 500+, upadlając tym samym siebie i całą swoją rodzinę, działasz
                    > na moją niekorzyść.

A jakim cudem nie upadlam siebie i całej swojej rodziny, optymalizując podatki w wysokości ok. 6000 miesięcznie?
                    To już nie działa na twoją niekorzyść?
                    • schweppes1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 07.04.22, 16:07
                      klemens1 napisał:

> A jakim cudem nie upadlam siebie i całej swojej rodziny, optymalizując podatki
                      > w wysokości ok. 6000 miesięcznie?

Bo nie składasz w tym celu żebraczego podania o zapomogę.
                      • carnivore69 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 07.04.22, 17:35
                        schweppes1 napisał:

> Bo nie składasz w tym celu żebraczego podania o zapomogę.

Przecież te jest kwestia tzw. "framingu". Kwota transferu pomiędzy obywatelem a budżetem państwa to jest jedna liczba, która w świetle prawa (a więc zalegalizowanej jakiejś tam umowy społecznej) może zależeć od dochodów, posiadanego majątku, sytuacji rodzinnej i Putin wie jeszcze czego.

Jeśli już się tak bardzo chcesz do kogoś przyczepić (że nierób, freerider itp), to patrz na ową kwotę (i to też w jakimś tam szerszym kontekście), a nie konkretne składniki. A racjonalnemu obywatelowi się nie dziw, że chce minimalizować całkowite obciążenie/transfer. Bo teraz to Kołodką jedziesz, że obywatele nie powinni być cynikami odpisującymi zgodnie z prawem od podatku zakup roweru jako inwestyucje w zdrowie.

Pzdr.
                      • klemens1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 07.04.22, 17:45
                        schweppes1 napisał:

> klemens1 napisał:
                        >
                        > > A jakim cudem nie upadlam siebie i całej swojej rodziny, optymalizując podatki
                        > > w wysokości ok. 6000 miesięcznie?
                        >
                        > Bo nie składasz w tym celu żebraczego podania o zapomogę.
                        >

Ale składam inne dokumenty, które powodują, że płacę mniej.
                        Liczbowo / księgowo nie ma najmniejszego znaczenia, czy płacę mniej podatku, czy jakąś kwotę, a następnie mi zwracają.
                        ŻADNEGO, repie. Ale zbyt tępy jesteś, by to pojąć.

Jak widzę, nie masz jaj by napisać w sygnaturce, co naprawdę miałem na myśli - wolisz cytować zdanie, w którym pomyliłem literę.
                        Bardzo dobrze - zyskujesz tytuł najbardziej spedalonego, kłamliwego komucha tego forum.
                        • schweppes1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 07.04.22, 19:45
                          klemens1 napisał:

> Jak widzę, nie masz jaj by napisać w sygnaturce, co naprawdę miałem na myśli -
                          > wolisz cytować zdanie, w którym pomyliłem literę.

Tak jak ty nazywasz mnie w sygnaturce kimś, kim nie jestem, pajacu.

> Bardzo dobrze - zyskujesz tytuł najbardziej spedalonego, kłamliwego komucha teg
                          > o forum.

Nazywając kogoś "po zawodzie" (już nieaktualnym zresztą) jesteś rasowym komunistą.
                          • klemens1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 08.04.22, 09:34
                            schweppes1 napisał:

> klemens1 napisał:
                            >
                            > > Jak widzę, nie masz jaj by napisać w sygnaturce, co naprawdę miałem na myśli -
                            > > wolisz cytować zdanie, w którym pomyliłem literę.
                            >
                            > Tak jak ty nazywasz mnie w sygnaturce kimś, kim nie jestem, pajacu.

Często tutaj nazywa się kogoś kimś, kim nie jest - i nie jesteś tu wyłącznie stroną bierną, więc nie pierdol.
                            Tymczasem faktem jest, że po wyjaśnieniu ci, że nastąpiła literówka, cytujesz zdanie z tą literówką. I żeby było jasne - nie zależy mi, żebyś to zmieniał. Po prostu najlepiej świadczy to o tym, jak spierdolony jesteś, skoro nie masz nic lepszego do zacytowania niż nieprawdziwe, od razu skorygowane przeze mnie zdanie. Gdybyś nie był tchórzliwym pedałem, to byś cytował zdanie takim, jakie powinno być.

Matematycznego argumentu oczywiście nie ruszyłeś - albo jesteś na to za tępy, albo (co również jest prawdopodobne), po prostu to wypierasz, bo twoja psychika zjeba nie dopuszcza myśli, że od miesięcy się myliłeś w swoich przemówieniach.
                            • schweppes1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 08.04.22, 10:32
                              Jaka jest etymologia tego twojego wieśniackiego określenia "pedalski"? Ciekawi mnie jak ten termin powstał w tym twoim orzeszku.

• schweppes1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 08.04.22, 11:13
                              W sumie to już miałem przez kilka postów zdjętą sygnaturkę, ale tym twoim wieśniackim, homofobicznym terminem "pedalski" zainspirowałeś mnie, żebym ją znowu wstawił.
                              • klemens1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 08.04.22, 11:17
                                schweppes1 napisał:

> W sumie to już miałem przez kilka postów zdjętą sygnaturkę, ale tym twoim wieśn
                                > iackim, homofobicznym terminem "pedalski" zainspirowałeś mnie, żebym ją znowu w
                                > stawił.

Nawet nie zrozumiałeś tego, że na rękę mi jest, żebyś tę sygnaturkę wystawiał - mimo że wprost o tym pisałem.
                                Ty jednak posrany jesteś. Żadnych argumentów wyżej oczywiście znowu nie ruszyłeś - zachowujesz się jedynie jak obrażony niedorozwój (i o to chodzi).

P. S.
                                Pisałem ci już, repie, że "pedalski" nie ma nic wspólnego z homo. Do ciebie żaden przekaz nie dociera.
                                • schweppes1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 08.04.22, 11:54
                                  Ale to słowo pogardliwie określające homoseksualistów, używane wyłącznie przez wieśniaków, którego definicję samodzielnie sobie stworzyłeś, bo jesteś zaściankowym prymitywem.
                                  • klemens1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 08.04.22, 13:01
                                    To słowo ma wiele znaczeń - oznacza też m.in. część rowerową i nawet samochodową.
                                    Ogólnie pedalstwo to rodzaj zniewieścienia, kundlowego poszczekiwania, dziecinnej nadwrażliwości i fochów - coś takiego, za co można niby dorosłemu osobnikowi napluć na mordę i jest to powszechnie akceptowalne.

I ty właśnie to robisz, cytując moje zdanie, które od razu skorygowałem.
                                    Jesteś nawet tak spedalony, masz taką huśtawkę emocjonalną, że swoją sygnaturkę na przemian włączasz i wyłączasz. Sam nie potrafisz zdefiniować, o co ci chodzi.

Tak czy owak - pokazałeś, jakimi środkami próbujesz się posługiwać i jak tupiesz nóżkami niczym niedorozwój, by starać się komuś dopiec. Oczywiście sam fakt, że uznałeś taką sygnaturkę za skuteczny środek przeciwko mnie, podczas gdy sam w siebie strzelałeś, najlepiej pokazuje, jakim zjebem jesteś.

Coś o odliczaniu podatków jesteś w stanie napisać - jak to inflację napędza i jaka to hańba, czy tutaj już zauważyłeś, że leżysz i kwiczysz?
                                    • schweppes1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 08.04.22, 14:33
                                      klemens1 napisał:

> Coś o odliczaniu podatków jesteś w stanie napisać - jak to inflację napędza i j
                                      > aka to hańba, czy tutaj już zauważyłeś, że leżysz i kwiczysz?

Jeżeli nie rozumiesz, że branie zasiłku samo w sobie jest hańbą w wymiarze symbolicznym, niezależnie od tego co tam sobie wyliczyłeś na kalkulatorku, to nie mamy o czym rozmawiać, ponieważ tak jak kacapy wykluczyłeś się z cywilizacji.
                                      • klemens1 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 08.04.22, 16:54
                                        schweppes1 napisał:

> klemens1 napisał:
                                        >
                                        > > Coś o odliczaniu podatków jesteś w stanie napisać - jak to inflację napędza i j
                                        > > aka to hańba, czy tutaj już zauważyłeś, że leżysz i kwiczysz?
                                        >
                                        > Jeżeli nie rozumiesz, że branie zasiłku samo w sobie jest hańbą w wymiarze symb
                                        > olicznym, niezależnie od tego co tam sobie wyliczyłeś na kalkulatorku, to nie m
                                        > amy o czym rozmawiać, ponieważ tak jak kacapy wykluczyłeś się z cywilizacji.

Czyli jeżeli zapłaciłbym mniej podatku ze względu na dzieci (tak jest np. we Francji), to jestem cywilizowany, a jeżeli dostanę zwrot w postaci 500+, to jestem niecywilizowany?
                                        • kokosowy15 Re: Wypowiedź agios_pneumatos na temat przedsiębi 09.04.22, 10:02
                                          Niektórzy mają już taka mentalność jak Iwan który chciał carem chciał zostać. Biorę wszystko co mogę, odliczam co się da, czasem nawet nieco prawo naciągając, ale korzystam że wszystkiego co te głupki mi dają, z dróg, chodników, parków, itp. Bo mogę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka