Gość: KRZYŚ IP: 80.51.254.* 06.11.04, 13:28 CZEŚĆ CHCECIE ZOBACZYĆ MOJE AUTKO JEST NA MOJEJ STR kris3k.republika.pl/fotoWWW/gal2/index.html MAM KUMPLA TEŻ MA SEICENTO ALE ABARTH TEŻ NAPISAŁO SOBIE PONIŻEJ NAPRAWDE FAJNY JEST MÓJ PLECACZEK Link Zgłoś Obserwuj wątek
odin-2 Re: FIAT SEICENTO 06.11.04, 13:37 Gość portalu: KRZYŚ napisał(a): > CZEŚĆ CHCECIE ZOBACZYĆ MOJE AUTKO JEST NA MOJEJ STR > kris3k.republika.pl/fotoWWW/gal2/index.html > MAM KUMPLA TEŻ MA SEICENTO ALE ABARTH TEŻ NAPISAŁO SOBIE PONIŻEJ > NAPRAWDE FAJNY JEST MÓJ PLECACZEK ________________________________________________________________________________ ... slicznosci,istnieje ryzyko ze nigdy dziewczyny nie poderwiesz,zadna swa uroda nie dorówna Twojemu autku . Gdybys kiedys przyjechal do Szwecji to,po zaparkowaniu dobrze pozamykaj boczne szyby,zeby zadnej szpary nie bylo - skrzynki pocztowe u nas sa zólte , mialbys klopot z rozwozeniem tych wszystkich listów. Pzdr. ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
Gość: KRZYŚ Re: FIAT SEICENTO IP: 80.51.254.* 06.11.04, 13:53 WIDAĆ ŻE SKONCZYŁEŚ TYLKO ZAWODÓWKE I NAWET NA MALUCHA NIE STAĆ ŻAŁOSNY PEDAŁ Link Zgłoś
Gość: n/n Re: FIAT SEICENTO IP: *.crowley.pl 06.11.04, 14:09 rzczwyiscie, jako jedyny masz takie seicento w polsce - gratuluje! to tak jakbym zrobil milion zdjec mondeo tdci w kombi i pozamiesczal na stronie. filmu, podczas normalnej jazdy tez nakreciles? nigdy nie widzialem seicento w ruchu. Link Zgłoś
hauabaua Re: FIAT SEICENTO 06.11.04, 15:11 Toś zaszalał. Koło z profilu to sobie chyba na pulpit wrzucę. ;-) Link Zgłoś