Dodaj do ulubionych

Jeden na jeden

13.09.22, 16:19
autokult.pl/46044,policjanci-nie-mogli-wybrac-lepszej-tablicy-oto-ich-nieoznakowany-radiowoz
Pomysł niezły, ale raczej na krotką metę.
Obserwuj wątek
    • trypel Re: Jeden na jeden 13.09.22, 17:38
      Trafi się jeden temat motoryzacyjny to nikt się nie chce w nim odezwać. Ja mam chwilowo uraz bo wciąż przeżywam skurwysynow co mnie zatrzymali więc wcale mnie taka tablica nie bawi.
      A jak widać po reszcie tematów ważniejsze jednak jest co u ruskich bo to dotyczy wszystkich i że Tusk uważa że należą nam się reparacje od Niemców
      • duze_a_male_d_duze_m Re: Jeden na jeden 14.09.22, 08:21
        trypel napisał:

> Trafi się jeden temat motoryzacyjny to nikt się nie chce w nim odezwać. Ja mam
        > chwilowo uraz bo wciąż przeżywam skurwysynow co mnie zatrzymali więc wcale mnie
        > taka tablica nie bawi.

Opowiadaj
        • trypel Re: Jeden na jeden 14.09.22, 09:49
          To już sprzed ponad miesiąca
          Zatrzymali za predkosc. Słusznie. Sam podjąłem ryzyko i zostałem złapany. 1000 w plecy. I ok.
          Ale chujowi i cipie 1500 za brak naklejki na szybie nie zapomnę. Żeby mu nigdy nie stanął.
          • duze_a_male_d_duze_m Re: Jeden na jeden 14.09.22, 10:05
            Ok, naklejkę pamiętam. Złodzieje
            • trypel Re: Jeden na jeden 14.09.22, 10:10
              Więc rozumiesz ze póki co mnie takie 1 na 1 nie śmieszy.
              Chyba ze gnój trafi do celi jeden na jeden i ktoś mu z dupy zrobi jesien średniowiecza
    • marekggg Re: Jeden na jeden + 2 14.09.22, 01:10

a o co ten jazgot? nawet trypla?

po co to?

pare dni temu widzialem nagranie jak jakiegos gnoja w stanach zatrzymala policja w pick-up'ie.

w niemczech to nawet kraweznik moze ci dac mandat za szybka jazde i to bez radaru - bo jechales za sybko w zonie 30.
      • trypel Re: Jeden na jeden + 2 14.09.22, 06:25
        Jaki jazgot?
        • marekggg Re: Jeden na jeden + 2 14.09.22, 08:09
          Ja mam chwilowo uraz bo wciąż przeżywam skurwysynow co mnie zatrzymali więc wcale mnie taka tablica nie bawi.

i co zrobiles? za szybko, za wolno?
          • trypel Re: Jeden na jeden + 2 14.09.22, 09:49
            Za kurwa brak naklejki na szybie
            • marekggg Re: Jeden na jeden + 2 14.09.22, 09:53
              a no to juz bylo, zostalo potepione.
              • trypel Re: Jeden na jeden + 2 14.09.22, 09:56
                Wiem. Dlatego mowie ze juz było. Ale mnie to dalej wkurwia bo zasadniczo przez 30 lat nie miałem problemów z policja, zatrzymywali i karali jak się należało. Taka robota
                A tym razem nie mogę się z tym pogodzić. Od miesiąca zero szacunku do nich. Zero.
            • bruner4 Re: Jeden na jeden + 2 14.09.22, 13:12
              Pamiętam jak kiedyś ktoś dostał mandat za trzecie światło stopu, mimo że nie zagrażało to w żaden sposób bezpieczeństwu. Miesiąc później zmieniły się przepisy, które legalizowały to trzecie światło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka