Dodaj do ulubionych

Hołek wsiadł na rakietę

21.05.02, 08:11
www.se.com.pl/iso/dzisiaj/Regiony/OlNews/olnews_1.shtml
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Hołek nie ma muzgu IP: *.csc.com.pl 21.05.02, 20:24
      Mały cytacik:
      "Hołowczyc niedługo zamierza pobić rekord prędkości. Po przeróbkach z tego
      motocykla można podobno wydusić ponad 340 km/h......Nie jestem samobójcą i
      piratem drogowym - wyjaśnia. - 350 km/h zamierzam pobić na podszczycieńskim
      lotnisku Szymany. Powinno wystarczyć mi na to pasa startowego - śmieje się
      Hołowczyc."

a to napisane zaraz po tych słowach:
      "To naprawdę motocykl dla ludzi z głową...."

Kilka słów od siebie:
      Jego profesjonalizm i umiejętności wprawiają mnie w zdumienie. Jest poprostu
      dla mnie bogiem i niedoścignionym wzorem do naśladowania.......ups,
      przepraszam - zapomniałem dodać, że jest skończonym debilem. To chyba te
      reklamy mu zaszkodziły, najadł sie chipsów....??. Kiedyś uważałem, że jest to
      dobry sportowiec, sportowiec z klasą...a tu wielki pikuś - showmen, szpaner i
      ściemniacz opowiadający cięgle o swoich wybrykach i podbojach...a jest tak
      naprawdę cienki jak barszcz. Cały czas tylko przechwalanki, telewizja, wyscigi
      uliczne, opowiadanie jak inni nie umią jeźdzć...co jest człowieku? - kasa się
      skończyła czy umiejetności? Dobrze, że Wisławski już z nim nie jeździ....a to
      mądry i wykształcony facet.

pozdrawiam były fan hołka (czasy imprezy, przed robieniem kariery w TV) ktos.

PS. pozdrowienia dla sportowców :Kuliga, Kuzaja, Sztuki (mimo że prowadzi
      bardzo fajną szkołę jazdy na TVP1) i innych których nie będe wypisywał, a są
      mądrzejsi od hołka.
      • Gość: Michal Re: Hołek - robi na co ma ochote i pieniadze IP: *.telia.com 21.05.02, 20:28
        Zrobi niesamowita reklame kolo swojej osoby.Pomyslowo nikomu niezagra
        lotnisko ,dlugie i szerokie zobaczycie i jeszcze kase na tym zrobi.Napewno
        bezpiecznie niz inni sciganci polowe wolniej beda sie do robola
        spieszyli.Pzdr.Michal
      • Gość: seba5700 Re: Hołek nie ma muzgu IP: 195.205.239.* 21.05.02, 22:38
        Mysle ze w ten sposob tworzy sobie zaplecze na czas sportowej emerytury. Czym
        bedzie o nim glosniej w mediach tym wieksze szanse na dobry angaz w jakims
        programie motoryzacyjnym, albo talk-show w polsacie ;-)
    • Gość: freaknet Re: Hołek wsiadł na rakietę IP: *.indisoft.com / 192.168.100.* 22.05.02, 08:22
      Holek to frajer kiedys tez bylem jego fanem, ale on nie byl taki dobry za
      jakiego sie uwarzal, udalo mu sie raz wygrac mistrza Europy i myslal ze jest
      Bogiem.Teraz kibicuje Kuligowi bo on jest zajebisty jako kierowca rajdowy i
      jako osoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka