Dodaj do ulubionych

mandat za parkowanie

IP: *.244.135.6.mielec135.ptc.pl 13.01.05, 22:04
hey,co mi zrobi Straż Miejska jak mi wsadziła kartkę za złe parkowanie na
trawniku i mam się do nich zgłosić????? a jak się nie zgłoszę to co wtedy???
macie jakieś doświadczenia w tej dziedzinie????HELP!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kazimirz Re: mandat za parkowanie IP: *.marketscore.com / 216.148.244.* 13.01.05, 22:15
      nastempnym razem nasra ci na szybe
    • Gość: wojtek Re: mandat za parkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:21
      nie zglaszaj sie mandat niepodpisany przez ciebie jest niewazny a jak sie
      zglosisz to ci go wlepia do reki
      ja sie nigdy niezglosilem

pozdrawiam
    • derduch Re: mandat za parkowanie 13.01.05, 22:25
      Zależy od upierdliwości zawodnika, mniej więcej co 3 przypadek niezapłacony leci
      do sądu grodzkiego. Mój sąsiad miał nie zapłaconych kilka, napewno ponad 5, jak
      ostatnio zaparkował na swoim osiedlu, tylko w strefie zamieszkania, samochodzik
      mu odcholowali na parking strzezony, kosztował go cały zabieg ok. 800 złotych
      plus nerwy niesamowite bo autko nie ubezpieczone i bał się że skradziono :-)
      • Gość: wojtek Re: mandat za parkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:42
        mandat niepodpisany jest niewazny
        nie przyjoles go osobiscie to moze wiatr go wyrwal moze snieg zasypal albo
        deszcz niewazne
        do sadu grodzkiego cie nie podadza bo niemaja potwierdzenia doreczenia mandatu
        a pozatym niepisze rzeby odcholowali bo wtedy to trzeba zaplacic

zyj w dzisiejszym swiecie niedaj sie nabierac tylko czekaja na naiwniakow i tak
        wystarczajaco durzo placisz tym darmozjadom w podatkach zajeli by sie czyms
        bardziej pozytecznym
        • derduch Re: mandat za parkowanie 13.01.05, 22:56
          Mi tego nie musisz mówic, ja tym <autocenzura> nigdy nie płacę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka