greenblack 21.01.05, 14:40 Co kieruje ludźmi kupującymi kremowe niemieckie ekstaksówki? Za darmo bym tego nie wziął. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Jan Re: Kremówki IP: *.mors.pl / *.mors.pl 21.01.05, 14:43 greenblack napisał: > Co kieruje ludźmi kupującymi kremowe niemieckie ekstaksówki? Za darmo bym > tego nie wziął. > > te co mają na tylnych drzwiach popielniczki jak wiadra ? nie wiem. Link Zgłoś
Gość: Robert Toc to marzenie każdego cierpiarza, wpajane od IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.05, 14:46 dziecka przez dziadka taksufkarza. W moim sąsiedztwie gościu ma dwie - właśnie zmienia 124 na takie same kremowe 210. I dalej w trasę pyrku pyrku. Link Zgłoś
greenblack Re: Toc to marzenie każdego cierpiarza, wpajane o 21.01.05, 14:48 W przypadku Merca można jeszcze zrozumieć magię gwiazdy, ale kremowe Ludowozy, Ople, Seaty?! Link Zgłoś
Gość: Robert No tak, magia gwiazdy. Tego nie przewidziałem:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.05, 14:53 A ta reszta? Efekt aureoli? Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: Kremówki 21.01.05, 14:48 Cena. A potem przemalowac i jako nowka po kobiecie pedancie jakiemus nieuswiadomionemu:( Link Zgłoś
greenblack Re: Kremówki 21.01.05, 14:55 Malowanie wynosiłoby pewnie równowartość całej kremówki. Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: Kremówki 21.01.05, 15:03 Malowanie znacznie podniesie wartosc juzniekremowki:) Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Kremówki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.05, 14:48 Jeżeli byłbym taksówkarzem to kupiłbym taką furę bez mrugnięcia okiem. Jest lepiej przystosowana do przewozu pasażerów i pracy o tym charakterze. Do prywatnej jazdy - nigdy w życiu Pozdrawiam Link Zgłoś
totalbalalaykashow i kanarki... 21.01.05, 14:51 ... po ADAC, widzialem ostatnio na jakims placu kolo granicy (po naszej stronie) cala flote. Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Kremówki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.05, 14:55 w USA prawie wszystkie taxi to ex-police badziewia w stylu Caprice'a i Crown Victorii maja szybe pomiedzy przednim i tylnym rzedem siedzen! Link Zgłoś
greenblack Re: Kremówki 21.01.05, 14:56 I jeszcze naziwstowskie byłe wozy pocztowe stają się popularne. Link Zgłoś
totalbalalaykashow Re: Kremówki 21.01.05, 15:03 greenblack napisał: > I jeszcze naziwstowskie byłe wozy pocztowe stają się popularne. > i jeszcze takie jebitnie pomaranczowe, ale nie moge pokojarzyc co to za sluzba Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: Kremówki IP: *.tvgawex.pl 21.01.05, 15:14 ..i pewnie wśród świadomych ich wcześniejszej przeszłości..są i tacy co dali się wprowadzić w maliny tekstem '..jeździł jako służbowy w małej firmie, ate popielniczki kazał wstawić szef - miłośnik hawańskich cygar.' Link Zgłoś
rafal.gtv Re: Kremówki 21.01.05, 15:21 To zapewne genetyczny szacunek do bundestechniki... W krajach wschodu ma ona od końcówki lat trzydziestych ubiegłego wieku opinię trudnozniszczalnej.... A dyskretna kolorystyka podówczas też miała pewne znaczenie.... Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Kremówki 21.01.05, 15:21 > Co kieruje ludźmi kupującymi kremowe niemieckie ekstaksówki? Za darmo bym > tego nie wziął. Co byś wolał kremowego potaksówkowego W210 (nawet niech będzie badziewny 200 CDI) czy taką samą wiekiem zieloną Skodę albo Opla, Forda (tu wstawić dowlną "ekskluzywna" w Polsce markę)? Ja za darmo to bym nawet malucha wział, żeby gdzieś na pustym polu poszaleć. Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kremówki IP: 212.160.172.* 21.01.05, 15:24 hmmm... moj znajomy kupil kiedys takie cacko - mercedes W124 250D - jezdzi tym juz 12 lat. komfort zajebisty. usterkowosc w normie. moze dlatego to kupuja. ale tylko mercedesy. innych nie rozumiem. pzdr abc. Link Zgłoś
Gość: Albercik Re: Kremówki IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:48 a ja bym bral W 210 kombi , samochod ma sie toczyc i tyle . kolor w tym przypadku nie ma znaczenia. jak sie ma dzieciaki to trzeba miec duze , komfortowe i bezpieczne autko. nikt tego nie ukradnie bo kolor ochyda . merc to merc . pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: Kremówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:02 tez tak myslalem jak ty, poki nie przejechalem sie MB W210 CDI w pieknym kolorze taxi. mial 180.000 km. a jezdzil pieknie. kosztowal rozsadne pieniadze. tylko ta ekologiczna skora (ładnie uszyta ale sztuczna) Link Zgłoś
Gość: Albercik Re: Kremówki IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:09 wlasnie takie autko jest mi potrzebne bo jak mi dzieciak czekolada pojedzie po tapicerce to mi nie bedzie zal , a niech se rysuje . ile to razy widac jak tatus sie wydziera i macha rekami jak mu bobasek zapacka autko. dziecko ma swoje prawa i juz , a ja mam dwojke, ale sa granice i merc tego nie wtrzyma , a moj ford tym bardziej haha .pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: stefek Re: Kremówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:11 Te kremowki to calkiem dobre furki. Z tego co slyszalem maja fabrycznie wzmocnine zawieszenie i na poskich bezdrozach prowadza sie lepiej od cywilnych wersji. P.S nie jezdze kremowka :-) Link Zgłoś
mejson.e Kolor można zmienić... 21.01.05, 21:21 Jeśli samochód jest tani a nie czeka go intensywna eksploatacja w Polsce, to jeszcze posłuży. A kolor można zmienić. Albo nie - nikt nie ukradnie! A przemalować przed sprzedażą... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil forum.gazeta.pl/forum/71,1.html ?f=14718 Link Zgłoś
Gość: taxówkarz Re: Kolor można zmienić... IP: *.chello.pl 21.01.05, 23:07 ja mam s kalsse w wersji taxi sprowadziłem z rajchu i nie uwazam ze to sa samochody do bani zajmijcie sie swoimi brzdekami co...? pajace Link Zgłoś
Gość: Albercik Re: Kolor można zmienić... IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 23:17 kolego mozesz miec dwie klasy s ale nie obrazaj pajacykow . fajne sie buja s- ka Link Zgłoś
Gość: Macka Re: Kolor można zmienić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 00:35 Lepszy zajechany 124 po 2mln km jako Taxi ,niż wcześniej wymieniane auta podstawiane jako taksówki:Uno,Kadet,lanos czy Golf Link Zgłoś