Dodaj do ulubionych

Fotka z fotoradaru a auto na obcych blachach..

IP: 81.219.120.* 23.01.05, 20:25
Jeżdżę czasem w pracy autem firmowym, które jest na zagranicznych numerach..
Czy zrobiona mi fotka ma szansę dotrzeć do mojego pracodawcy?
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: Fotka z fotoradaru a auto na obcych blachach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:31
      Jak szef za granicą to nie dostanie, -Polska nie ma podpisanych odpowiednich
      umów.
      • Gość: cat Re: Fotka z fotoradaru a auto na obcych blachach. IP: 81.219.120.* 23.01.05, 21:21
        Szef jest w Polsce - auto mamy tymczasowo użyczone z zagranicznego oddziału
        naszej firmy. Więc jeżeliby dotarło coś do tego oddziału to po mnie. No ale
        skoro nie ma podpisanych umów.. jupi..
        • Gość: Albercik Re: Fotka z fotoradaru a auto na obcych blachach. IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:29
          bzdura , jak zrobili ci fotke to masz problem , no moze nie problem ale twoja kasa idzie na drogiego fotografa . pozdrawiam
          • myfirstalfa auto na OBCYCH blachach. 23.01.05, 22:22
            jak juz tutaj ktos pisal Polska nie ma jeszcze podpisanej umowy
            o wymianie informacji z zagranica.

jestem zdania, ze ta sprawa zostanie umorzona

fotka zostala zrobiona aucie a nie kierowcy, chyba nie chcesz mi wcisnac
            ze po twarzy rozpoznaja kierowce ;)

pozdrawiam
            myfirstalfa
            • Gość: Albercik Re: auto na OBCYCH blachach. IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:26
              mojej kolezance fotoradar zrobil fotke na niemieckich blaszkach mobilek firmowy i tak sie sklada ze firma w niemczech dostala papierki i fotke . a moze to pojedynczy przypadek?
              • Gość: @ Re: auto na OBCYCH blachach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:17
                Gó.. prawda , mogą ci robić fotek ile chcą za granicą, do polski jak narazie
                nie dochodzą i nie egzekwuja tego i odwrotnie. Gorzej jak będziesz miał
                rutynową kontrole w kraju w którym zrobili te zdjęcie , to może upomną.
                • Gość: pidżej Re: auto na OBCYCH blachach. IP: *.acn.waw.pl 23.01.05, 23:24
                  dwója z czytania.
                  gdzie masz napisane że zdjęcia są z importu? z importu chwilowego jest bryka.
                  • Gość: @ Re: auto na OBCYCH blachach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:32
                    MISTRZU TO TY MASZ PAŁE Z CZYTANIA , nie ma odpowiednich porozumień i nie
                    działa to tak i w jedna jak w druigą strone.
                • Gość: @ Re: auto na OBCYCH blachach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:28
                  Ja tych zdjęć zrobionych to mam bez liku. Najwięcj w RFN i Holandii i ze
                  stacjonarnych i z tych przenośnych. Te fotki to robione w 2003 i 2004 ( marzec
                  ostatnia ) i cisza nic.
    • Gość: Marcin Re: Fotka z fotoradaru a auto na obcych blachach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:28
      Oczywiście i doliczą też punkty karne które załapie się w Polsce .
      • Gość: Gosc Re: Fotka z fotoradaru a auto na obcych blachach. IP: *.net 24.01.05, 01:29
        Byl o tym kiedys w Faktach na TVN,wypowiadali sie nawet policjanci polscy i
        niemieccy ze Zgorzelca ktorzy odbywaja wspolne patrole.Cudzoziemcy moga czuc
        sie bezkarni wobec fotoradarow bo rzeczywiscie nie ma przepisow i jakis
        wspolnych umow zeby za to scigac,to dziala w obie strony,jezeli np.zdjecie
        bedzie zrobione w Polsce dla samochodu na rejstracji niemieckiej jak i w
        Niemczech jezeli zostanie zrobione dla samochodu na rejstracji polskiej.Facio z
        Polizei powiedzial prosto i jasno,ze fotki z radarow zrobione Polakom po prostu
        laduja w koszu.
        • Gość: @ Re: Fotka z fotoradaru a auto na obcych blachach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:29
          W związku z tym, mówię co następuje- nie przejmujcie sie 'fotografem' w
          Niemczech ,i w ogóle w całej Europie {głównie przy ograniczeniach są} są dla
          Nas mało szkodliwe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka