Dodaj do ulubionych

jaki akumulator kupic

IP: 212.160.172.* 25.01.05, 08:05
Witam
Nadszedł czas zmiany akumulatora do samochodu FIAT CC 900. Zastanawiam sie
nad firmą i jak to wyglada obecnie cenowo Jakie są wasze typy Jakiej firmy
akumulator jest dobry i zarazem nie drogi. Dotychczas miałem akumulator firmy
schnaider Uprzejmie proszę szanownych formuowiczów i informacje

pozdrwiam

Podkań
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert to teraz czas kupić Sznejder. do Piastowa marsz! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 08:55
      • Gość: podkan Re: to teraz czas kupić Sznejder. do Piastowa mar IP: 212.160.172.* 25.01.05, 09:08
        to schnaidera w piastowie robią ???????????
        • Gość: czyzunia Re: to teraz czas kupić Sznejder. do Piastowa mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:27
          kiedyś najlepszy był czarny z poznania.
    • konrad.boryczko Do takiego bolida najlepszy bedzie najtanszy n/t 25.01.05, 09:35
      • alexx112 Re: Do takiego bolida najlepszy bedzie najtanszy 25.01.05, 09:45
        No i tak ci doradzają szanowni formuowicze jak widać i można też przeczytać.
        Moim zdaniem, patrz na parametry jakie miałeś w starym i kupuj najlepiej taki,
        co ma 2 lata gwarancji. Na firmę zbytnio nie patrz, bo jak kupisz szmelca to i z
        najlepszej firmy się trafić może.
        Pozdrawiam.
        • konrad.boryczko Re: Do takiego bolida najlepszy bedzie najtanszy 25.01.05, 09:51
          O to mi chodzilo. Najtanszy spelniajacy parametry do cc900 wystarczy.
        • Gość: podkan Re: Do takiego bolida najlepszy bedzie najtanszy IP: 212.160.172.* 25.01.05, 09:52
          Wielkie dzięki za informacje i sadze ze tymi wskazówkami bede sie sugerował
          Napewno nie kupie czegos najtańszego ale cos ze sredniej półki byc mozę
          pozostane przy firmie, którą mialem poprzednio poniewaz na ten akumulator nie
          mogłem narzekać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka