Dodaj do ulubionych

MYCIE AUTA POD BLOKIEM _foto :) :) :) :)

IP: *.chello.pl 05.02.05, 12:49
www.skodnik.republika.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: Klinkerhofen Re: MYCIE AUTA POD BLOKIEM _foto :) :) :) :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:58
      rzeczywiscie mycie samochodu pod blokiem warte jest strony w necie. SENSACJA
      ROKU!!!
    • Gość: fotopstryk Re: MYCIE AUTA POD BLOKIEM _foto :) :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:58
      Czekamy na wiecej! Podaj mi maila to wysle Ci fabie z alufelgami od Seata i
      Felicie z ramka od rejestracji znapisem PORSCHE
    • Gość: bart do roboty sie weź IP: *.tvk-gaj.pl 05.02.05, 13:15
      do roboty sie weź,na auto zabobisz chociaż, a nie pierdołami sie zamujesz...
      • Gość: nnnn Re: do roboty sie weź IP: *.chello.pl 05.02.05, 13:31
        takie mycie jest objęte zakazem pod karą kolegium, wystarczy, że dzwonisz na
        straż miejską i gość beknie, pracę mam, auto mam i jest sobota więc mogę
        zajmować się pierdołami, to nie jest moja strona, znalazłem w necie i ch...j ci
        do tego, pewnie jezdzisz skodą i solidaryzujesz się z właścicielem tej srebrnej
        fabki, ja tam nic nie mam do skód, ale wkurza mnie takie wieśniactwo, od tego
        są myjnie samochodowe...
        • Gość: mobile Re: do roboty sie weź IP: *.gl.digi.pl / 213.227.72.* 05.02.05, 13:33
          Te zdjęcia już tu były.
          • Gość: zaharias Re: do roboty sie weź IP: *.chello.pl 05.02.05, 13:40
            istny bezsens... co w tym dziwnego, u nas na domkach nawet gośc co ma A8, woli
            wyjechać przed garaż i umyć sam i porządnie, niż niszczyć lakier na
            automatycznej myjni, a potem i tak latać z wiaderkiem, i poprawiać(dół zderzaka,
            różnego rodzaju wnęki, gdzie szczotka poprostu nie dosciera. No i progi, bo
            wiadomo ze z otwartymi drzwiami sie do myjni nie wjeżdza itp. No i oczywiście
            obowiązkowo wosk!! - ni ma to jak mieć nawoskowane wszystkie platikowe elementy,
            oraz szyby !!! bo ręcznych myjni ostatnio u nas baaardzo małoo BURAKU
            • Gość: AudiA8 Re: do roboty sie weź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:53
              Właściciel AudiA8 nie mieszka raczej w bloku wiec nie myje raczej pod blokiem
              samochodu...
              • Gość: zaharias Re: do roboty sie weź IP: *.chello.pl 05.02.05, 14:09
                naucz sie czytać brudasie, napisałem że na DOMKACH !!, bo tamten gość pisze że
                od mycia są myjnie... a Co do Ciebie, to byś się zdziwił przyjacielu, to co w
                tym dziwnego miec A8 i mieszkac w bloku? przyjedz i poogądaj, BMW L7 i Bmw 850 -
                od jednego własiciela i mieszka w bloku, potem moi znajomi najnowszy passat TD,
                i Nowiutki Merc E, mieszka na 7 pietrze w wieżowcu który widac z mojego okna...
                • Gość: nnnn Re: do roboty sie weź IP: *.chello.pl 05.02.05, 14:28
                  qrwa, jesteś jakiś tempy człowieku ? napisałem o myciu samochodu pod blokiem, a
                  nie o myciu pod domkiem jednorodzinnym (nie mówi się buraku z zawodówki: "na
                  domkach" - to jakieś wieśniackie zestawienie słów).. ch..j mnie obchodzi ,że
                  twoi znajomi mają BMW i jakąś turbodziure, mycie pod blokiem jest zabronione,
                  zadzwoń sobie na straż miejską i się dowiedz. Pojechać na myjnię samoobsługową
                  bezdotykową to żaden problem, chyba, że mieszkasz na jakiejś wsi i myjesz grata
                  za oborą...
                  • Gość: zaharias Re: do roboty sie weź IP: *.chello.pl 05.02.05, 14:37
                    >fabki, ja tam nic nie mam do skód, ale wkurza mnie takie wieśniactwo, od tego
                    >są myjnie samochodowe...

napisałeś że mycie samemu, to wieśniactwo.. skoro masz jakisz szmelc którego nie
                    da sie lubić, to nie dziwie się że nie chcesz go nawet dotykać, Ja moje piękne
                    czarne BMW wole wyprowadzić z garażu, i umyć przed garażem samemu

no chyba że nie masz czego myć, bo maluch spłynoł jako korozja do kanału i
                    jesteś zazdrosny wieśniaku z podstawówki..
                    • Gość: -_- Re: do roboty sie weź IP: *.dyn.optonline.net 05.02.05, 14:43
                      mam nowe auto i nie jezdze na automatyczne myjnie bo rusuja lakier
                      szczegolnie widac na ciemnym lakierze.myje przed garazem swojego domu.wody nie
                      nosze wiaderkiem tylko mam wode z weza gumowego.

ze brudna woda leci do kanalu?.a ile brudnej wody z olejami,smarami,kurzem z
                      okladzin hamulcowych splywa do kanalu z ulicy podczas opadu deszczeu ???
                      jestesmy tak zatruci ze juz i tak nic nie pomoze.
                    • Gość: nnnn Re: do roboty sie weź IP: *.chello.pl 05.02.05, 15:11
                      qrwa, a ten dalej swoje...
        • Gość: wow Re: do roboty sie weź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:24
          Gość portalu: nnnn napisał(a):

> takie mycie jest objęte zakazem pod karą kolegium...

juz nie ma czegos takiego jak kolegium !!
          a autor smieci na forum - juz raz o tym pisal
          • Gość: niro Re: do roboty sie weź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:59
            Nie ma jeszcze w naszym kraju ( i sadze ze w wielu innych cywilizowanych)
            bzdurnego zakazu recznego mycia auta! Nie mozna jedynie robic tego w
            nieodpowiednich miejscach - parking osiedlowy do nich nie nalezy.
            Zatem nnnn nadzbyt sie ekscytujesz bo nie masz racji.
    • Gość: idź.w.kał Re: MYCIE AUTA POD BLOKIEM _foto :) :) :) :) IP: *.toya.net.pl 05.02.05, 19:13
      Mieszkasz w wolnym kraju i on też. On robi źle ale tego nie wie. Zadzwoń na
      policję albo do straży miejskiej. Kur.. zamiast pokazaywać anonimowo człowieka
      miej cywilną odwagę podejdź do nigo i powiedz co o nim sądzisz. Takim
      pokazywaniem udawadniasz, że go nie lubisz ale się go boisz, bo pewnie też
      gdzieś srałeś pod klatką schodową w krzakach, albo rzucasz śmieci na chodnik,
      albo szpecisz ściany wypocinami graffiti, drapiesz gwoździem lakiery sąsiadów,
      albo szyby w autobusach.
      • trzyseta Re: MYCIE AUTA POD BLOKIEM _foto :) :) :) :) 05.02.05, 19:53
        dobrze mu napisałeś to cykor śmierdzący
        • Gość: nnnn Re: MYCIE AUTA POD BLOKIEM _foto :) :) :) :) IP: *.chello.pl 06.02.05, 10:57
          qrwa tempaki, przecież napisałem , że znalazłem to w sieci, ja tych zdjęć nie
          robiłem, ale jak ktoś nie rozumie tego co czyta no to co tu wymagać od takich
          popier.d.o.l.e.ń.c.ó.w
      • Gość: anty Re: MYCIE AUTA POD BLOKIEM _foto :) :) :) :) IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 06.02.05, 00:05
        ja cie ale finezja i jaka głębia przekazu, dawno na tym forum nie czytałem tak
        kulturalnej i sugestywnej wypowiedzi.
        Wszystko w jednym:
        i założenie: - "Mieszkasz w wolnym kraju i on też"
        i główna teza - "On robi źle ale tego nie wie"
        i srogie pouczenie - " Kur.. zamiast pokazaywać anonimowo człowieka
        > miej cywilną odwagę podejdź do nigo i powiedz co o nim sądzisz
        i ocena interlokutora - tak na odlew, na miejscu - "pewnie też
        > gdzieś srałeś pod klatką schodową w krzakach, albo rzucasz śmieci na chodnik,
        > albo szpecisz ściany wypocinami graffiti, drapiesz gwoździem lakiery
        sąsiadów, albo szyby w autobusach.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka