Dodaj do ulubionych

Clio III w Auto swiecie

IP: *.pjwstk.edu.pl / 10.213.3.* 07.06.02, 12:26
Czesc
Jak wam sie podoba ten samochod. Mi przypomina wiekszego Velsatisa.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Remo Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 07.06.02, 12:33
      A jakiś link, żebyśmy rozmawiali o tym samym aucie?
      • Gość: martynka Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 07.06.02, 13:10
        Hmm Remo - najlepiej będzie jak kupisz gazetę w kiosku...Bo link co prawda jest
        ale zdjęcie jest małe i w sumie nie za bardzo coś widać. Spróbuj
        autoswiat.redakcja.pl/archiwum/spis.asp?Index=422
        Interesuję sie cliówkami , bo sama mam jedną - ale to nowe clio trochę mnie
        rozczarowało - za bardzo przypomina civivana...Może na żywo bedzie wyglądało
        lepiej...PZDR>m
      • Gość: polokokt Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.pjwstk.edu.pl / 10.213.3.* 07.06.02, 13:32
        linku nie mam, poprostu rano w kiosku przejrzalem gazetke. Musisz zrobic to
        samo i wtedy sie wypowiedziec :)
        Pozdrawiam
    • Gość: anE Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.06.02, 13:54
      jest trochu dłuższy niz poprzednik (o tym, ze cena idzie w gore chyba nie
      trzeba wspominac)

mi się podoba. zauwazylam, ze tył zmienił kształt na bardziej kanciasty -
      tradycyjny..
    • Gość: Remo Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 07.06.02, 15:00
      Hmmm... Nawet po powiększeniu tego zdjęcia niezadużo widać... Ale zgodzę się,
      że jest stylizowany trochę pod nowe renówki (VelSatis i Avantime). Ciutkę
      civica też chyba jest. Na pierwszy rzut oka wszystko w porzo.
    • Gość: ajtam Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 15:08
      bryła całego auta to praktycznie honda jazz - jeszcze kształt reflektorów
      poteguje to wrazenie
      • Gość: Ptr Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 15:55
        Kolejny przykład z palca wyssanej grafiki komputerowej w wykonaniu pismaków z
        Auto Świata. To tylko fantazja, wariacja na temat, a z wyglądem przyszłego Clio
        ma to tyle wspólnego co Trabant z Jumbo Jetem. Zauważcie, że np. tylne światła
        to tylko zniekształcone przez grafika klosze obecnego modelu, to samo przednie.
        Ale najśmieszniejsze jest to, że za podstawę tych przeróbek posłużył tu nowy VW
        POLO!!! Wystarczy przyjrzeć się bocznym lusterkom i klamkom! VW Clio?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka