Gość: polokokt IP: *.pjwstk.edu.pl / 10.213.3.* 07.06.02, 12:26 Czesc Jak wam sie podoba ten samochod. Mi przypomina wiekszego Velsatisa. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Remo Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 07.06.02, 12:33 A jakiś link, żebyśmy rozmawiali o tym samym aucie? Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 07.06.02, 13:10 Hmm Remo - najlepiej będzie jak kupisz gazetę w kiosku...Bo link co prawda jest ale zdjęcie jest małe i w sumie nie za bardzo coś widać. Spróbuj autoswiat.redakcja.pl/archiwum/spis.asp?Index=422 Interesuję sie cliówkami , bo sama mam jedną - ale to nowe clio trochę mnie rozczarowało - za bardzo przypomina civivana...Może na żywo bedzie wyglądało lepiej...PZDR>m Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.pjwstk.edu.pl / 10.213.3.* 07.06.02, 13:32 linku nie mam, poprostu rano w kiosku przejrzalem gazetke. Musisz zrobic to samo i wtedy sie wypowiedziec :) Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: anE Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.06.02, 13:54 jest trochu dłuższy niz poprzednik (o tym, ze cena idzie w gore chyba nie trzeba wspominac) mi się podoba. zauwazylam, ze tył zmienił kształt na bardziej kanciasty - tradycyjny.. Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 07.06.02, 15:00 Hmmm... Nawet po powiększeniu tego zdjęcia niezadużo widać... Ale zgodzę się, że jest stylizowany trochę pod nowe renówki (VelSatis i Avantime). Ciutkę civica też chyba jest. Na pierwszy rzut oka wszystko w porzo. Link Zgłoś
Gość: ajtam Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 15:08 bryła całego auta to praktycznie honda jazz - jeszcze kształt reflektorów poteguje to wrazenie Link Zgłoś
Gość: Ptr Re: Clio III w Auto swiecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 15:55 Kolejny przykład z palca wyssanej grafiki komputerowej w wykonaniu pismaków z Auto Świata. To tylko fantazja, wariacja na temat, a z wyglądem przyszłego Clio ma to tyle wspólnego co Trabant z Jumbo Jetem. Zauważcie, że np. tylne światła to tylko zniekształcone przez grafika klosze obecnego modelu, to samo przednie. Ale najśmieszniejsze jest to, że za podstawę tych przeróbek posłużył tu nowy VW POLO!!! Wystarczy przyjrzeć się bocznym lusterkom i klamkom! VW Clio? Link Zgłoś