Gość: Blogi IP: 217.153.45.* 09.09.02, 11:13 Ciekawe ile to cacko będzie kosztowało...? Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: Opel Signum 18.09.02, 20:33 Zapomnieli napisać o siniku 3.2 V6 211KM łączonym z 5-biegowym automatem, a wiem, że będzie na pewno. Mnie właśnie na taki model "wzięło". Trochę szkoda tylnonapędowej Omegi. Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Opel Signum IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.20.* 19.09.02, 07:29 Za 60 tys. zł mogę go kupić. Link Zgłoś
Gość: darekk segment e htb? IP: 217.153.15.* 19.09.02, 11:50 no chyba omegi tym nie zastapia, co? nie chce mi sie wierzyc, by niemcy w segmencie e pozwolili sobie na eksperyment z hatchabckiem. scorpio probowalo, ale nie wyszlo. inni niz niemcy potrafili masowo zaistniec tylko na swoich rynkach - cx/xm, 25/safrane/vel satis, saab 9000, rover 800 etc. mysle, ze bedzie to uzupelnienie oferty o model dla odwaznych, a nie proba przedefiniowania segmentu. na pewno pozostanie tam jakis tradycyjny sedan. co nie zmienia faktu, ze ja sam, z przyjemnoscia siegnalbym po hatchbacka. mam pewne watpliwosci co do jakosc francuzow, ale vel satis bardzo sciaga moj wzrok. Link Zgłoś
greenblack Re: segment e htb? 19.09.02, 12:20 Gość portalu: darekk napisał(a): > no chyba omegi tym nie zastapia, co? nie chce mi sie wierzyc, by niemcy w > segmencie e pozwolili sobie na eksperyment z hatchabckiem. scorpio probowalo, > ale nie wyszlo. inni niz niemcy potrafili masowo zaistniec tylko na swoich > rynkach - cx/xm, 25/safrane/vel satis, saab 9000, rover 800 etc. > mysle, ze bedzie to uzupelnienie oferty o model dla odwaznych, a nie proba > przedefiniowania segmentu. na pewno pozostanie tam jakis tradycyjny sedan. > co nie zmienia faktu, ze ja sam, z przyjemnoscia siegnalbym po hatchbacka. mam > pewne watpliwosci co do jakosc francuzow, ale vel satis bardzo sciaga moj wzrok > . Dowiedziałem się, że następca Omegi pojawi się w 2005. Będzie miał najprawdopodobniej, niestety, przedni napęd i "jakieś takie" jednobryłowe nadwozie. Link Zgłoś