Dodaj do ulubionych

LO JACK - plajta roku?

22.09.02, 21:12
W jakiejś gazecie wyczytałem ostatnio że firma zajmująca sie namierzaniem
satelitarnym skradzionych aut LO JACK splajtowała. Prawda czy fałasz???
Obserwuj wątek
    • Gość: Cukier Re: LO JACK - plajta roku? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.09.02, 21:18
      Murzyn, ale żyd - prawda czy falasz?
      • Gość: Michal Re: LO JACK - plajta roku? IP: *.telia.com 22.09.02, 21:20
        Wiesz jakie oni cenniki mmieli.Jak w narodzie gorzej to i luxusy ida do lamusa.
        Pzdr.Michal
    • Gość: Marek Re: LO JACK - plajta roku? IP: *.atlanta-33-34rs.ga.dial-access.att.net 23.09.02, 01:09
      W USA sie maja dobrze. A w Polsce o ile wiem dali dupy. Podobno dlatego ze
      wspolpraca z policja nie ukladala sie najlepiej - policjantom nie chcialo sie
      pedzic i ratowac drogich samochodow nawet jezeli dokladnie wiedzieli gdzie sa.
      W koncu polska policja ma ciekawsze rzeczy do roboty - np. zaczajanie sie za
      krzaczkiem z radarem.
      • Gość: Pitz Re: LO JACK - plajta roku? IP: *.u.mcnet.pl 23.09.02, 11:45
        Gość portalu: Marek napisał(a):

> W USA sie maja dobrze. A w Polsce o ile wiem dali dupy. Podobno dlatego ze
        > wspolpraca z policja nie ukladala sie najlepiej - policjantom nie chcialo sie
        > pedzic i ratowac drogich samochodow nawet jezeli dokladnie wiedzieli gdzie
        sa.
        > W koncu polska policja ma ciekawsze rzeczy do roboty - np. zaczajanie sie za
        > krzaczkiem z radarem.

Tu chodzi raczej o konflikt interesow - w koncu maja robic naloty na dziuple, z
        ktorych biora haracze za nie robienie nalotow? Oni sa uczciwi - jak biora kase,
        to nie robia takich numerow ;-)
        • Gość: Sven Re: LO JACK - plajta roku? IP: 217.153.10.* 23.09.02, 13:31
          Ja slyszalem, ze dlugi firmy LoJack Polska przejela firma LoJack Sp. z o.o. i
          sprzedaje systemy wlasna siecia dystrybucji. Innymi slowy padli, ale zyja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka