wojtekg1981 26.10.05, 10:09 Prosze o propozycje kto pasuje do jakiego samochodu. Oto fotka img409.imageshack.us/my.php?image=168971hk.jpg Ps. Popatrzcie kogo wybraliście. Link Zgłoś Obserwuj wątek
plawski Re: Kto pasuje??? 26.10.05, 10:10 On pasuje do Mikrusa ;) Pamiętacie takie autko z dwusuwowym silnikiem? Link Zgłoś
wojtekg1981 Re: Kto pasuje??? 26.10.05, 10:25 Pewnie tata mi opowiadal jak sasiad na zime wnosil ten samochod do domu na 1 pietro, oczywiscie nie sam ale to musial byc ogromny woz. Link Zgłoś
unterseeboot Re: Kto pasuje??? 26.10.05, 17:31 to jest forum o motoryzacji!!!! dajcie lusss z Lechem. było o VW o loganach skodach meganach itp a teraz Kaczyński.... czy niemacie innych pomysłów na tym forum, nudzicie. Link Zgłoś
01boryna Re: Kto pasuje??? 26.10.05, 17:37 unterseeboot napisał: > to jest forum o motoryzacji!!!! > dajcie lusss z Lechem. > było o VW o loganach skodach meganach itp a teraz Kaczyński.... > > czy niemacie innych pomysłów na tym forum, nudzicie. Unterseeboat daj spokoj, to jest nadal forum motoryzacyjne. Od Mikrusa do Mini :) PS. ale sobie wybraliscie..... Link Zgłoś
gustawtorrent Re: Kto pasuje??? 26.10.05, 17:38 unterseeboot napisał: > to jest forum o motoryzacji!!!! nieprawda!!! jesli to forum o motoryzacji, to czemu najwyzej 10% wypowiedzi tutaj ma cos merytorycznie wspolnego z motoryzacja, z czego pewnie polowa to starannie przemyslane prowokacje? to forum dla maniakalnych pieniaczy, ktorzy pod przykrywka motoryzacji wyladowuja codziennie frustracje. i mi sie tak podoba, wiec daruj sobie nawracanie. Link Zgłoś
01boryna Re: Kto pasuje??? 26.10.05, 17:41 gustawtorrent napisała: > to forum dla maniakalnych pieniaczy, ktorzy pod przykrywka motoryzacji > wyladowuja codziennie frustracje. > > i mi sie tak podoba, wiec daruj sobie nawracanie. Szacunek Link Zgłoś
kszyrztow Re: Kto pasuje??? 26.10.05, 17:43 gustawtorrent napisała: > unterseeboot napisał: > > i mi sie tak podoba, wiec daruj sobie nawracanie. czyli jestesmy tu z identycznych powodów :) Równiez szacunek. Link Zgłoś