Gość: ps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.02, 14:52 wspaniałe auto szkoda, że skoda Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: adam Re: Skoda Tudor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 20:19 mam okazję testować Skodę SUPERB jest SUPER .Ma wspaniałe osiągi iświetnie trzyma się drogi nawet w trudnych warunkach otakich samochodach mówi się że to tramwaj na gumowych kołach. Link Zgłoś
Gość: robert Re: Skoda Tudor IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 12.12.02, 20:32 Gość portalu: adam napisał(a): > > o takich samochodach mówi się że to tramwaj na gumowych kołach. ale żeś teraz walnął komplement:-)))) to sie skodziarze ucieszom:) Link Zgłoś
polokokt Re: Skoda Tudor 12.12.02, 20:59 nie mam uprzedzen do firm i mi ten samochod sie podoba, fajna sylwetka. A samochod z segmentu ktory lubie (niestety na niego mnie nie stac :( czyli auta luksusowe w wersji coupe. A tu cos wiecej na ten temat: www.infomotori.com/a_46_IT_1104_1.html www.autointell.com/european_companies/volkswagen/skoda/skoda-tudor/skoda-tudor-2002.htm www.geocities.com/mdmjob/Tudor.html (zdjecie od tylu bez mozliwosci powiekszenia) A tu przodek: www.tudor.host.sk/ Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: OLO I Re: Skoda Tudor IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.12.02, 09:33 Przy tym to każdy VW wyglada jak siemens c25 (pamietacie taki telefon?), albo jak obecny stan gospodarki niemieckiej. Nudny i marny jak flaki z olejem. Zreszta to chyba VW powinno miec opinie auta dla kapelusznikow :) po tym co prezentuje. Jak patrze na te zaokroglone ksztalty to przypomina mi sie Sylwester.... 1998!! Do tej marki ludzi chyba tylko trzyma nostalgia za przeszłoscia. Link Zgłoś
vwdoka Re: Skoda Tudor 13.12.02, 11:25 Gość portalu: OLO I napisał(a): > Przy tym to każdy VW wyglada jak siemens c25 (pamietacie taki telefon?), Ależ to był całkiem fajny telefonik, moja żona do tej pory go wspomina z sentymentem.... vwdoka Link Zgłoś
Gość: Hiszpan Re: Skoda Tudor IP: 213.25.43.* 13.12.02, 12:50 mi tam sie to autko podoba... chętnych do udostepnienia na okres próbny miło bym widział... PZDR! Link Zgłoś
Gość: OLO I Re: Skoda Tudor IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.12.02, 13:51 Mój tata miał Wartburga i też go dażył sentymentem. Link Zgłoś