Gość: Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 09:50 Napiszcie mi proszę na co zwrócić uwagę przy odbiorze skody. Jakie opinie ma ten serwis itp. Proszę o poważne komentarze to jest mój pierwszy samochód Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Octavian Re: ASO i dealer Skody Elcar IP: 82.160.255.* 03.02.06, 20:39 Też tam kupowałem,chłopaki profesjonalnie podchodzą do klienta,samochód czysty przygotowany na czas do wydania.Objaśniono mi w skrócie eksploatację i sposób użytkowania przez pierwsze kilometry przebiegu,otrzymałem wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania.Jeżeli chodzi o zastrzeżenia to trochę za mało paliwa w zbiorniku ( wskazówka ledwo drgnęła ) tak,że miałem stracha wyjechać na miasto we wrocławskie korki,no i poziom płynu chłodzącego był na poziomie minimum ale to już w fabryce nalewali. Przed odbiorem obejrzyj dokładnie auto pod względem uszkodzeń transportowych (odpryski lakieru,rysy itp.) i ciesz się nowym nabytkiem! A właściwie jaki model kupiłeś? Pzdr. Link Zgłoś
plawski Re: ASO i dealer Skody Elcar 04.02.06, 01:54 Gość portalu: Octavian napisał(a): > Też tam kupowałem,chłopaki profesjonalnie podchodzą do klienta,samochód czysty > przygotowany na czas do wydania.Objaśniono mi w skrócie eksploatację i sposób u > żytkowania przez pierwsze kilometry przebiegu,otrzymałem wyczerpujące odpowiedz > i na moje pytania.Jeżeli chodzi o zastrzeżenia to trochę za mało paliwa w zbior > niku ( wskazówka ledwo drgnęła ) tak,że miałem stracha wyjechać na miasto we wr > ocławskie korki,no i poziom płynu chłodzącego był na poziomie minimum ale to ju > ż w fabryce nalewali. I taki powinien być na zimnym silniku.... > Przed odbiorem obejrzyj dokładnie auto pod względem uszkodzeń transportowych (o > dpryski lakieru,rysy itp.) i ciesz się nowym nabytkiem! > A właściwie jaki model kupiłeś? > Pzdr. Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ASO i dealer Skody Elcar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 07:24 Moje autko to wersja kombi 16v 75km dziękuję za porady i pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: powlo Re: ASO i dealer Skody Elcar IP: *.wroc.net 06.02.06, 20:30 Jesli chodzi o Serwis lepiej jedź na Armii Krajowej wylot na Strzelin jest tam Autoryzowany Diler Skody Gall-Icm , napewno są lepsi niż Ci w Elkarze,pojedzisz to sie sam przekonasz. Link Zgłoś
Gość: milek Re: ASO i dealer Skody Elcar IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 09.02.06, 10:50 Hej Jak chodzi o Serwis na Armi Krajowej to dalek im do ideału - napewno lepiej i pewniej odwiedzać ELcar to są profesjonaliści i sprzedaja tylko skody. Link Zgłoś