Dodaj do ulubionych

ASO i dealer Skody Elcar

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 09:50
Napiszcie mi proszę na co zwrócić uwagę przy odbiorze skody. Jakie opinie ma ten serwis itp. Proszę o poważne komentarze to jest mój pierwszy samochód
Obserwuj wątek
    • Gość: Octavian Re: ASO i dealer Skody Elcar IP: 82.160.255.* 03.02.06, 20:39
      Też tam kupowałem,chłopaki profesjonalnie podchodzą do klienta,samochód czysty przygotowany na czas do wydania.Objaśniono mi w skrócie eksploatację i sposób użytkowania przez pierwsze kilometry przebiegu,otrzymałem wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania.Jeżeli chodzi o zastrzeżenia to trochę za mało paliwa w zbiorniku ( wskazówka ledwo drgnęła ) tak,że miałem stracha wyjechać na miasto we wrocławskie korki,no i poziom płynu chłodzącego był na poziomie minimum ale to już w fabryce nalewali.
      Przed odbiorem obejrzyj dokładnie auto pod względem uszkodzeń transportowych (odpryski lakieru,rysy itp.) i ciesz się nowym nabytkiem!
      A właściwie jaki model kupiłeś?
      Pzdr.
      • plawski Re: ASO i dealer Skody Elcar 04.02.06, 01:54
        Gość portalu: Octavian napisał(a):

> Też tam kupowałem,chłopaki profesjonalnie podchodzą do klienta,samochód
        czysty
        > przygotowany na czas do wydania.Objaśniono mi w skrócie eksploatację i sposób
        u
        > żytkowania przez pierwsze kilometry przebiegu,otrzymałem wyczerpujące
        odpowiedz
        > i na moje pytania.Jeżeli chodzi o zastrzeżenia to trochę za mało paliwa w
        zbior
        > niku ( wskazówka ledwo drgnęła ) tak,że miałem stracha wyjechać na miasto we
        wr
        > ocławskie korki,no i poziom płynu chłodzącego był na poziomie minimum ale to
        ju
        > ż w fabryce nalewali.

I taki powinien być na zimnym silniku....

> Przed odbiorem obejrzyj dokładnie auto pod względem uszkodzeń transportowych
        (o
        > dpryski lakieru,rysy itp.) i ciesz się nowym nabytkiem!
        > A właściwie jaki model kupiłeś?
        > Pzdr.
        • Gość: Piotr Re: ASO i dealer Skody Elcar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 07:24
          Moje autko to wersja kombi 16v 75km dziękuję za porady i pozdrawiam
          • Gość: powlo Re: ASO i dealer Skody Elcar IP: *.wroc.net 06.02.06, 20:30
            Jesli chodzi o Serwis lepiej jedź na Armii Krajowej wylot na Strzelin jest tam
            Autoryzowany Diler Skody Gall-Icm , napewno są lepsi niż Ci w Elkarze,pojedzisz
            to sie sam przekonasz.
            • Gość: milek Re: ASO i dealer Skody Elcar IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 09.02.06, 10:50
              Hej Jak chodzi o Serwis na Armi Krajowej to dalek im do ideału - napewno lepiej
              i pewniej odwiedzać ELcar to są profesjonaliści i sprzedaja tylko skody.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka