Dodaj do ulubionych

fabia 1.9sdi - kilka spraw

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 23:08
witam wszystkich po raz pierwszy na forum. pierwsza sprawa - czy ktos zna
jakis dobry warsztat w toruniu? zdecydowalem sie odpuscic sobie autoryzowany
serwis ze wzgledu na ich ceny. druga sprawa- dzisiaj po kilkudniowym
niejezdzeniu samochod zachowywal sie, jakbym mial zaciagniety hamulec reczny -
tylne kola zablokowane, a ponadto zapalila sie kontrolka awaryjna ukladu
wspomagania kierownicy. czy ktos mial cos podobnego?
pozdrawiam
aston
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: fabia 1.9sdi - kilka spraw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:05
      Ja mam też skode Fabie 1.9 sdi i zmagam sie z problemem przecieków wody przez
      wszystkie drzwi pod tapicerką .zobacz czy u ciebie tez nie przecieka!!! .Nie
      polecam serwisu w rybniku bo ich naprawa polegała na zasilikonowaniu połączenia
      osłony w dzwiach z drzwiami co po kilku dniach odpadło i problem był ten sam
      • kisciuch Re: fabia 1.9sdi - kilka spraw 27.06.06, 07:29
        witam jestem posiadaczem skodi fabi 1.9 sdi i powiem wam ze kupiłem ją w
        listopadzie 2003 roku nie miałem z nia wiekszych problemów jak wymiana oleju i
        klocków mam obecnie przejechane 51.000 tyś i gra gitara tylko wkurza mnie to ze
        plastiki skrzypią trzeszcza i rózne takie jeszcze szlak mnie trafia ale
        znalazłem na to sposób kupcie se dobry sprzecik naprawde polecam głośniej muzyka
        i gra gitara.. takto nie mama zadnych zastrzezen do niej a w rybniku tez nie
        polecam servisu jak i w raciborzu bo dałem ja do raciborza to zamiast mi
        wymienic błotnik to go wycieniowali a w papierach dali ze wwymienili złodzieje
        piepszone!!!!! a w katovicach też nie polecam tak samo pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka