karakalla Re: Lexus RX 350 20.04.06, 09:47 Ten silnik (tak samo jak jednostka 400h) zasługuje na lepszą resztę - np. crossovera na bazie GS. Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Lexus RX 350 20.04.06, 13:27 Tylnia laweczka jak w szkole, maly bagaznik, spore zuzycie paliwa, w srodku miejsca jak w Camry - poza tym ze mozna na innych z gory patrzyc, ten samochod nie ma sensu. P.S. W czasie prob na torze testowym udalo mi sie spowodowac zablokowanie wspomagania kierownicy - po kilku ostrych zakretach pompa lapie powietrze i traci sie wspomaganie. Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: Lexus RX 350 03.05.06, 20:40 marekatlanta71 napisał: > P.S. W czasie prob na torze testowym udalo mi sie spowodowac zablokowanie > wspomagania kierownicy - po kilku ostrych zakretach pompa lapie powietrze i > traci sie wspomaganie. a skad tam powietrze? moze sa jakies zawory regulujace cisnienie w ukladzie. ciekawi mnie to bo jak kiedys przejechalem slalom starym accord to w czasie jazdy jak bym nie mial wspomagania. ktos mi wtedy poweidzial ze system jakos tak dziala ze jak jest duzy pobor mocy (jechalem z gazem prawie w podlodze, na 1 biegu) to odlacza wspomaganie. wiem ze w tym aucie bylo tak ze jak dalem kick-down to sie wylaczala na chwile sprezarka klimatyzacji. pzdr. Link Zgłoś