wonnan29 09.06.06, 08:12 Na ktorej widnieje jego wlasna reklama.Pierwszy raz spotkalem sie z taka "bezczelnoscia" hehe!A wszystko mialo miejsce w Olsztynie VW Palmowski. Link Zgłoś Obserwuj wątek
fru.fru Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 08:17 LOL dobre, wystaw mu rachunek za reklame.. Link Zgłoś
wonnan29 Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 08:20 fru.fru napisał: > LOL dobre, wystaw mu rachunek za reklame.. A tak wogole to kupilem rozne pierdoly za ponad 300 zyli i ramki poprosilem na koniec i normalnie,jakbym dostl w ryj hehe! Link Zgłoś
zdecydowany4 Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 08:32 To nic !!!! Mnie w Auto-Polu dealerze Opla krzyknęli 15 złotych. Zabiłem ich śmiechem!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
hybrydowy Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 08:33 ten sprzedawca powinien dostać w ryja Link Zgłoś
wonnan29 Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 08:35 Czesto robie zakupy jakis pie..u VW i Mercedesa.U tych pierwszych,buta,arogancja i choc bym bral jakies gowno za 50 zyli to zadaja zaliczki,smiech na sali.Calkowicie inne podejscie jest w serwisie Mercedesa,gdzie wszystko moge zalatwic na telefon,bez zadnej zaliczki a i kratki daja nawet za friko. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 08:45 nie wpadłbym na to, żeby za to placic. a dealerzy wiedzą co robią, kolega pracuje w renault. od jednego goscia w rozliczeniu wzieli espero 97 za 3,5tyś, wystawili go za 7, a facet zadowolony bo dywaniki gratis dostał. no i na żadne giełdy nie musiał jechać:) Link Zgłoś
stankowa2 Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 08:52 O, to jest ciekawostka. Ja mam doświadczenie z Mitsubishi na Bielanach, gdzie poprosłem o podkładkę plastikową pod tablice.Bez problemu otrzymałem. A w VOLVO na Płowieckiej, jak podjechałem z rozbitą ramką i oberwaną tablicą, to serwis wymienił w ciągu 7 min. nie biorąc grosza za usługę i ramkę. To może VW powinien uczyć się kultury obsługi. Warto równać do lepszych Link Zgłoś
uny Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 09:02 to się nazywa "materiały drobne" na fakturce. hehe kiedyś wyjechałem z ASO z nowymi ramkami bez mojej zgody i wiedzy. po fakcie dowiedziałem się że za nie zapłaciłem właśnie w tych "matariałach drobnych". Link Zgłoś
misiek308 Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 09:18 Witam. To rzeczywiście niezłe jajca. Ja kiedyś zmieniając ASo zostałem zapytany "czy możemy zmienić" Dostałem jeszcze chyba 4 dychy rabatu na robocizne-zawsze coś. Pogieło ich to pewne. PZDR Link Zgłoś
afrovenator Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 09:26 Cóż, Volkswagen w Polsce żeruje na prymitywnych ludzikach którzy mentalnością odpowiadają cinkciarzom i cwaniaczkom z lat 80-tych, dla nich znaczek VW na masce jest synonimem samochodu. Link Zgłoś
loyezoo Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 10:01 Parę ładnych lat temu znajomy chciał kupic nowe auto.Poszedł do VW kupic golfa (wtedy model IV)Auto wypasione kiedyś cena około 55 tys.Zapytał o dywaniki.Diler no problem 600zł:)))Powiedział że pier...li ich i kupił Scenica za podobną kasę. P/S ostatnio byłem w serwisie VW z nowym T5 ponieważ ciekła mi odma.Naprawili super, "badziając" wszystko wokoło białym silikonem:-/ Link Zgłoś
edek40 Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 10:15 I to jest wlasnie uwielbiana przeze mnie arogancja vw. Ja w nieautoryzowanym serwisie mazdy dostalem dwie. Bo, jak poinformowal mnie wlasciciel, reklama dzwignia handlu. Link Zgłoś
odin-2 Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 09.06.06, 16:11 .. "jak sie daje,-tak sie kraje" !!! Link Zgłoś
marcinc3 takie same dziadostwo jest 09.06.06, 20:19 w elblagu renault-osowski oraz toyota -knedler Link Zgłoś
marcinc3 ale musze pochwalic 10.06.06, 21:59 nisana w elblagu podjechalem nisanem sunny 1991 czy 2 i chcialem kupic to dali za darmo , renault w starogardzie gd zaproponowal mi zmiane ramek na najnowszej megan na swoje i zaproponowal rabat na serwisie i uwazam ze to najlepszy serwis renaulta ,korzystalem jak bylem na wakacjach -rewelacja Link Zgłoś
przemekthor Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 10.06.06, 00:59 wonnan29 napisała: > Na ktorej widnieje jego wlasna reklama.Pierwszy raz spotkalem sie z > taka "bezczelnoscia" hehe!A wszystko mialo miejsce w Olsztynie VW Palmowski. Hej, czy to znowu ten slynny palmowski, u ktorego cuda sie dzieja!? Byl nie tak dawno doklejony post regionalny z olsztyna, gdzie do dyskusji (a jechano po tym palmowskim jak po burej suce) wlaczyli sie trolle, pracownicy tegoz "salonu". Hehe, to komedia byla. I co, dalej tam kupujecie auta? Frajerzy. Link Zgłoś
loyezoo Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 10.06.06, 07:46 przemekthor nie, nie kupujemy.Np. moje auto było kupione u innego dilera tyle że na serwis nie będe jeździł 300km w jedną stronę:-/ Link Zgłoś
wonnan29 Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 10.06.06, 09:26 loyezoo napisał: > przemekthor nie, nie kupujemy.Np. moje auto było kupione u innego dilera tyle > że na serwis nie będe jeździł 300km w jedną stronę:-/ Co do samochodu to napeno bym tam nie kupil,sprzedawca przy checi zakupu drobnego plastiku czy listewki zachowuje sie arogant i jakby caly salon nalezal do niego.W tym salonie od zawsze panowala atmosfera w stylu "jak sie nie podoba to wypier... i tak znajdzie sie klient" To wszystko z braku konkurencji,bo dziady jedne juz dawno poszli by z torbami. Link Zgłoś
lucj Wszyscy chcecie coś za darmochę 10.06.06, 10:39 Wszyscy chcecie coś za darmochę, a skąd dealer ma nmieć na to fundusze? WSzystko co zarobi wydaje na spełnianie standartów serwisowych które w Polsce są bardzo wyśrubowane. W Europie mogą sobie dawać dywaniki i upusty bo nie dosyć że więcej zarabiają, płacą mniejsze podatki to jeszcze nie muszą tyle wydawać na wyposażenie warsztatu. Chcecie korzystać z najbardziej bajeranckich serwisów w Europie to nie liczcie na darmochę. A poza tym dziki wysokim standartom czba ASO jest tak ograniczona aby każdy mógł zarobić. Link Zgłoś
przemekthor Re: Wszyscy chcecie coś za darmochę 10.06.06, 13:42 lucj napisał: > Wszyscy chcecie coś za darmochę, a skąd dealer ma nmieć na to fundusze? Za darmoche, tez cos. Jak kupuje auto za 130.000 to oczekuje, ze auto jest gotowe do jazdy. Dostalem od dealera auto wyposazone we wszystkie mozliwe drobiazgi, zarejestrowane, ubezpieczone (za ubzp. zaplacilem wczesniej, ale sprzedawca wynegocjowal upust, bagatela, 40%) i zatankowane do pelna. Do tego sprzedawca poswiecil mi godzine na dokladne omowienie auta. Teraz mam do 20% znichy na zakup akesoriow, montaz for free. I to niby jest za darmo? A te 130 kola na wjazd za nowe auto, to co to niby jest? Link Zgłoś
jedmalgon Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 10.06.06, 10:31 Co dealer to obyczaj - parafraujac przysłowie. W AUTO VIVA - dealer VW-AUDI W- wa - dostalem ramki bez zadnego gadania i to dwukrotnie. Niczego przy tej okazji nie kupowalem. Wszedlem, poprosilem, dostalem. Link Zgłoś
apolot Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 10.06.06, 17:27 Ja w tym salonie byłem dwa razy....Pierwszy raz wogóle mnie nie zauwazono, drugi raz potraktowano jak smiecia... Pewnie mój ubiór nie spełniał standardów tegoz salonu....Chciałem kupic nowego Passata....kupiłem Accorda.....)))) Nigdy wiecej własnie tam... Link Zgłoś
franki8 Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 10.06.06, 17:39 No i mamy odpowiedź dlaczego VW tak kiepsko się w Polsce sprzedają. Podobnie - tylko że w okolicach Warszawy - w salonie VW potraktowano moją żonę, która chciała kupić Golfa (a może Polo - kobiety nie zawsze zdecydowane są). Prosto stamtąd pojechała do Opla i kupiła Corsę. Link Zgłoś
rg693 Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 10.06.06, 18:00 niestety nie tylko dealer VW kasuje za ramkę robi to także honda w Kielcach Link Zgłoś
daria.1 Re: Jaja,dealer VW kasuje po 5 zyli za ramke do t 10.06.06, 22:38 Honda kupowana w zeszłym roku -ramki ? a kto by o to pytał ,o gratisach nie piszę bo dali dużo ,a nie musieli . Link Zgłoś