krawiasty 01.10.06, 19:57 Wpadła mi do ręki czeska gazeta "Blesk" z fotkami nowej Fabii. Odnalazłem w internecie i daję link: auto.blesk.cz/Clanek60955.htm Co prawda niewiele widać, bo auto jest zamaskowane, ale jednak zawsze to coś. Link Zgłoś Obserwuj wątek
149k Re: Nowa Skoda Fabia - zdjęcia 01.10.06, 22:54 po co zdjęcia, wystarczy popatrzeć na roomster - przód będzie taki sam deska rozdzielcza też Link Zgłoś
followme.pl Re: Nowa Skoda Fabia - zdjęcia 02.10.06, 09:32 Więcej zdjęć na forum www.followme.pl/forum/viewtopic.php?t=48 Zapraszam do rejestracji na forum Link Zgłoś
spqr5 Re: Nowa Skoda Fabia - zdjęcia 02.10.06, 11:12 Jeżeli będzie „taka jak Roomster” to trochę przykro. Wczoraj wybrałem się, na „dni otwarte” Skody, wybrałem sobie do oglądania wersję comfort. Wady które zauważyłem, bardzo duża ilość plastików, można powiedzieć , że dominują. Przednia szyba o małej powierzchni, wrażenie jakbym patrzał przez wizjer. Sterowanie klimatyzacji i wentylacji ma moim zdaniem mniej poręczne pokrętła niż aktualna wersja Fabii i umieszczone w miejscu tak ustawionym jakbym przez 90 % jazdy chciał coś tam zmieniać [ wysoko , zaraz pod kratkami wentylacji ] Małe skrytki przed pasażerem , do „górnej” można włożyć chyba tylko foto aparat i dokumenty. Dziwne miejsce dla zmieniarki CD , przed kolanami pasażera , ogólnie widoczna dla potencjalnego złodzieja. Wnęka na radio wymuszająca kupienie 1 z 3 oryginalnych odbiorników radiowych Szybkościomierz i obrotomierz umieszczone tak , że patrzy się „z góry” na nie. Nie są umieszczone „przed oczami” W ogóle Roomster zaszokował mnie ceną, wybrałem do konfiguracji 1.9 TDI Comfort , [ dziwne ile można dodać do najlepiej wyposażonej wersji ] po dodaniu rzeczy które uważam, że były by mi przydatne cena auta wyszła mi na 90499 zł. Jak dla mnie jest to porażająca cena jak za auto wielkości compacta w stylu Berlingo czy Partnera lub Caddy. A największą śmiesznością była dla mnie konieczność zapłacenia za popielniczkę i zapalniczkę 100 zł, i to w wersji najlepiej wyposażonej. Link Zgłoś
programistajava Re: Nowa Skoda Fabia - zdjęcia 02.10.06, 12:11 > A największą śmiesznością była dla mnie konieczność zapłacenia za popielniczkę > i zapalniczkę 100 zł, i to w wersji najlepiej wyposażonej. Czyzby poszli sladami Grande Punto, korek paliwa za 250 PLN :D Link Zgłoś