Dodaj do ulubionych

widzialem wczoraj czarne masserati!!!!!!

IP: 213.76.133.* 19.03.03, 18:30
Myślałem ze wjadę na tira! JAdę na trasie Lublin - Warszawa i przed
Gończycami zobaczyłem ze z ulicy po lewej stronie chce wjechać coś czarnego
i wielkiego na droge w kierunku W-wy. Na pierwszy rzut oka byłem pewien ze
to Chrysler 3000. Ale jak mnie po chwili dogonił to tylko zdążyłem zobaczyć
trójząb na wlocie do chłodnicy a później czarny zuk przyklejony do ziemi
przeleciał obok na oko jadąc ze 2 paczki.
Monstrum ale był piękny!
NAwet rejestracji nie zauważyłem.
Jestem pod wrażeniem!!!
Pzdr
i zycze kazdemu podobnego pojazdu ;-)))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Art Re: widzialem wczoraj czarne masserati!!!!!! IP: 213.158.197.* 19.03.03, 19:39
      Myślę, że Chrysler 3000 to pojazd jeszcze rzadziej widywany na drogach niż
      którykolwiek z modeli Maserati ;)))

pozdrawiam

Art
      • Gość: bocian Re: widzialem wczoraj czarne masserati!!!!!! IP: 213.76.133.* 19.03.03, 20:13
        Gość portalu: Art napisał(a):

> Myślę, że Chrysler 3000 to pojazd jeszcze rzadziej widywany na drogach niż
        > którykolwiek z modeli Maserati ;)))
        >
        >
        > pozdrawiam
        >
        > Art
        OK! chodziło mi oczywiście o 300 M.
        www.chrysler.pl/300m.php
    • Gość: Edek Re: widzialem wczoraj czarne masserati!!!!!! IP: *.studiokwadrat.com.pl 19.03.03, 21:28
      To calkiem mozliwe. Pod moim blokiem czasem parkuje czarne coupe masserati
      (bardzo ladne i kanciaste). Ma rejestracje z Otwocka, wiec moze mowisz o tym
      samym, bo kierunek jazdy zgadza sie generalnie.
      • Gość: puk Re: widzialem wczoraj czarne masserati!!!!!! IP: *.tpnets.com 19.03.03, 22:21
        W Łodzi jest czarne Maserati 3200 GTA.
        On z racji opływowych kształtów bardziej
        pasuje do opisu. Cecha charakterystyczna
        tego modelu to tylne swiatła opasujące
        łukami tylny pas.
        • Gość: frax A ja srebrne IP: *.acn.pl / 10.68.0.* 19.03.03, 23:59
          A ja w w-wie jednego dnia widziałem aż dwa :D Najpierw nowitkie okrąglutkie
          srebrne 3200GT (chyba symbolu nie popaprałem) a potem z końca lat 80,
          czterodrzwiówke(ale nie wiem czy ne 2). Wrażenie super
          Pozdróki
          • hiszpan25 Maserati w Szczecinie 20.03.03, 08:10
            jakiś czas temu parkowało obok mnie na strzeżonym Maserati Shamal
            www.maseratighibli.co.uk/home25.htm piękne auto... niestety po jakimś
            czasie widziałem go w warsztacie bo padła jedna z turbin a potem autko zniknęło
            na zawsze z parkingu... a szkoda bo było piękne...

PZDR
    • robox Re: widzialem wczoraj czarne masserati!!!!!! 20.03.03, 09:31
      Wczoraj w józefowie 3200 GT ciemno szary metalik kawał bryki.

• Gość: csi Re: widzialem wczoraj czarne masserati!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 11:40
        coś strasznie dużo tych masserati jezdzi, zwłaszcza po Warszawie ;) , ja
        widziałem dwa razy jedo i to samo ghibli /srebrne/ , w taką ilość - zwłaszcza
        model 3200 GT jakoś nie bardzo wierzę, to najdroższy i stosunkowo najnowszy
        model... ach ten świst dwóch turbosprężarek...
        pzd.
        • Gość: frax Re: widzialem wczoraj czarne masserati!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.68.0.* 20.03.03, 19:20
          Na 100% 3200GT. Z tyłu miało takie cienitkie światła umiejscowione na
          samych "brzegach" tylnego pasa w kształcie a la bumerang. Dodam jeszcze że
          widziałem także Astona Martina, ale nie najnowszego. Rejestracja... BOND :D
          Pozdrawiam
    • Gość: Marek Jak sie chwalimy to na calego IP: *.atlanta.ga.us 20.03.03, 19:39
      1) Mieszkanie obok gosc ma Porsche 911 cabrio. Skubaniec
      potrafi je zostawic na parkingu ze zdjetym dachem na noc.
      2) Z innych ciekawych pojazdow u mnie na osiedlu:
      - Lexus SC430
      - Chrysler Prowler
      - Mercedes CL 600 (nowy, na wielkich, "kreconych" felgach)
      - Mercedes SL 500 (nowy)
      - Mercedes E500 (nowy)
      - Mercedes SL 600 V12 - poprzedni model

3) Niedaleko mnie mieszka gosc z czarnym Lambrogini
      Diablo. Co pewien czas go spotykam na drodze. ezdzi
      bardzo gzecznie i niezbyt szybko. Kiedys mialem
      przyjemnosc obejrzec ten pojazd dookola (pisalem o tym na
      forum) - to jest to! Sam dzwiek silnika podnosi cisnienie!

4) Dealer Ferrari, Maserati itp. w poblizu...
      • Gość: Marek Re: Jak sie chwalimy to na calego IP: *.atlanta.ga.us 20.03.03, 19:41
        Zapomnialem dodac ze wolalbym sie pochwalic posiadaniem
        ktoregos z w/w pojazdow, ale niestety nie moge :(
        Robienie w konia forumowiczow nie w moim stylu (prosze
        nie brac sobie tego doslownie, szczegolnie Ci ktorzy
        twierdza na tym forum ze poruszaja sie Ferrari lub czyms
        podobnym:)
        • greenblack Re: Jak sie chwalimy to na calego 20.03.03, 20:32
          Ja dzisiaj widziałem srebrne Audi RS6, a S6 widuję kilka razy w tygodniu od 2
          lat.

Pozdrawiam
          • Gość: csi Re: Jak sie chwalimy to na calego IP: 212.76.37.* 20.03.03, 20:51
            greenblack napisał:

> Ja dzisiaj widziałem srebrne Audi RS6, a S6 widuję kilka razy w tygodniu od 2
            > lat.
            >
            >
            > Pozdrawiam

buda A6 to masówka i w dodatku brzydka :(
            • greenblack Re: Jak sie chwalimy to na calego 20.03.03, 20:57
              Jak stać Cię na "masówkę" za 500 tyś, to gratuluję.
              • Gość: csi Re: Jak sie chwalimy to na calego IP: 212.76.37.* 20.03.03, 21:09
                greenblack napisał:

> Jak stać Cię na "masówkę" za 500 tyś, to gratuluję.

he, he, trochę luzu, czułem że zaraz będzie w ten deseń - wyrażnie napisałem że
                buda - czyli karoseria, że silnik i reszta niczego sobie :-) to mi nie musisz
                klarować
                pzd.
                • Gość: Marek Re: Jak sie chwalimy to na calego IP: *.atlanta.ga.us 20.03.03, 21:21
                  Trafiles na zwolennikow pojazdow w "normalnych" budach z
                  "nienormalnymi" silnikami....
                  • greenblack Re: Jak sie chwalimy to na calego 20.03.03, 21:30
                    Właśnie. Wyprodukować wyzywające coupe, to żadna sztuka. Sztuką jest zrobić
                    samochód przyspieszający do 100 km/h poniżej 5 sek, którym przy okazji
                    zawieziesz rodzinę na wakacje.

Pozdrawiam
                    • Gość: csi Re: Jak sie chwalimy to na calego IP: 212.76.37.* 20.03.03, 21:52
                      greenblack napisał:

> Właśnie. Wyprodukować wyzywające coupe, to żadna sztuka. Sztuką jest zrobić
                      > samochód przyspieszający do 100 km/h poniżej 5 sek, którym przy okazji
                      > zawieziesz rodzinę na wakacje.
                      >
                      >
                      > Pozdrawiam

ok, takie też lubię. Ale masserati nie są wyzywające, dla mnie są piękne, a co
                      ciekawe starsze modele np 224, quattroporte, są w ogóle niepozorne, całkiem
                      pojemne, przyspieszają w ok 6 sek. no i ...... to nie masówka ;-)
                      pzd. csi
                      • greenblack Pisze się Maserati 20.03.03, 22:04
                        Quattroporte też mi się podobał i właśnie o to chodzi. Laik mógłby go pomylić z
                        Borą, ale znawcę widok tego samochodu zwala z nóg. Ciekawe, kiedy pokażą w
                        końcu nowe Quattroporte.
                        • Gość: csi Przepraszam IP: 212.76.37.* 20.03.03, 22:33
                          ...tego Włocha /czy tych braci, bo pewien nie jestem/ za przekręcenie nazwiska,
                          od dziś zawsze MASERATI i pokłon :-) Że choćby laik ich produkty z borą będzie
                          mylił..ech, łza się w oku..
                          pzd. i dobranoc
            • Gość: Marek Re: Jak sie chwalimy to na calego IP: *.atlanta.ga.us 20.03.03, 20:57
              RS6 to masowka? Dosc ciekawa teoria :)
              • Gość: bernstein Re: Jak sie chwalimy to na calego IP: *.icpnet.pl 21.03.03, 18:19
                mysle ze koledze chodzilo o to ze kazdy wlasciciel a6 za 65 tys zl '98 po
                przejsciach albo najlepiej z przebitymi numerami - moze sobie dowalic pare
                spoilerow, nowe szpanerskie felgi i juz wyglada jak S6 albo RS6
                Uwazam ze s6/rs6 to swietne auto, ale przyznaje przedmowcy racje - buda to
                masowka.
            • Gość: csi Re: Jak sie chwalimy to na calego IP: 212.76.37.* 20.03.03, 21:04
              ... aha i jeśli o audi idzie to te dwie rury wydechowe /już od modelu 1,9tdi
              110-130km w a4 sic!/ to jakaś żenada /ciekawe kiedy będą takie montować w a2
              he,he/ No, ale rozumiem że wątek o masserati, którego podwójny wydech od lat
              jest znakiem rozpoznawczym, a tu nagle audi..., więc poniekąd efekt
              marketingowy osiągnięty :-)
              pzd. csi
              • Gość: Janek Re: Jak sie chwalimy to na calego IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.03, 13:54
                Gość portalu: csi napisał(a):

> ... aha i jeśli o audi idzie to te dwie rury wydechowe /już od modelu 1,9tdi
                > 110-130km w a4 sic!/ to jakaś żenada /ciekawe kiedy będą takie montować w a2
                > he,he/ No, ale rozumiem że wątek o masserati, którego podwójny wydech od lat
                > jest znakiem rozpoznawczym, a tu nagle audi..., więc poniekąd efekt
                > marketingowy osiągnięty :-)
                > pzd. csi

Lamborgini nalezy od paru lat do Audi.Czyli kolega od Audi nie jest tak daleko od tematu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka